Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]siostro Ago!! jak tam NASZ Clockwork?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no widzisz jak ładnie się teraz to czyta ...:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]siostro Ago!! jak tam NASZ Clockwork?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B]WASZ Clockwork ma się bardzo świetnie:loveu: Odsypia WASZ weekend:evil_lol: Upsssssssss miało być Nasz bo przecie podzielony:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]WASZ Clockwork ma się bardzo świetnie:loveu: Odsypia WASZ weekend:evil_lol: Upsssssssss miało być Nasz bo przecie podzielony:evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Klocunio TEN weekend miał faktycznie długi i ...moczopędny:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Klocunio TEN weekend miał faktycznie długi i ...moczopędny:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B]Tak:evil_lol: złoto się lało strumieniem:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='dealer']10 dni bedziesz spac?? spiaca krolewna no no.....:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie... jeszcze bede wydawać funty... ciężko zarobione przez Pawcia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agnes1'][B]WASZ Clockwork ma się bardzo świetnie:loveu: Odsypia WASZ weekend:evil_lol: [/B][/quote]

:oops::roll::roll::roll:

Posted

[quote name='agnes1'][B]Tak:evil_lol: złoto się lało strumieniem:evil_lol:[/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:pwiem ...byłam z nim na siq:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']To Klocek wydala złoto:crazyeye::crazyeye:[/quote][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]taaa.... przcie jego pańcia jest z TYCH i wszystko jest możliwe:eviltong:[/COLOR][/B][/I][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:diabloti:[COLOR=Red]taaa.... przcie jego pańcia jest z TYCH i wszystko jest możliwe:eviltong:[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote]
Ja też jestem z Tych, na pewno nie z tamTych, a moje piesy nie wydalają złota:niewiem:
A mnie okłamywała, że ma taką samą skarbonkę jak ja:-(:-(:-(
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images11.fotosik.pl/67/d86f3e56a07f8fac.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='madzia i medor']Ja też jestem z Tych, na pewno nie z tamTych, a moje piesy nie wydalają złota:niewiem:
A mnie okłamywała, że ma taką samą skarbonkę jak ja:-(:-(:-(
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images11.fotosik.pl/67/d86f3e56a07f8fac.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]madziu kochana... nie okłamywałam.... skarbonka naprawde u nas tak wygląda :placz::placz: kase mamy ale nie w skarbonce - ŚPIMY NA KASIE, ale nie możemy wydać, bo ..... nie mielibyśmy na czym spać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][B]Siostro kochana, że tak powiem:loveu: Zaproś znowu warszawianki bo z tej wizyty to same plusy zostały;) [/B]
[B]Pomijam że nie wiem o czym wy tu gadu gadu[/B] [SIZE=1](choć troszki jestem wtajemniczona, to nie we wszystko- siostra czarownica nie chce zdradzić:diabloti: )[/SIZE][B] ale za to chumorek jaj dopisuje, Klocuś ma superowe fotki jakich ja nie potrafie zrobić:oops: i do tego jeszcze powstawiane na stronkę :multi: Normalnie żyć nie umierać[/B]:loveu:[/quote]

hehehhehehe ona wcale nie chce nas widziec tylko emila hahahahhahaha

Cloccova słuchaj mnie no człowieku wiesz jak się jest dama to się ma damowatego psa to mój yorkus maluni nosze sobie go pod padzką (slatego czarny kiedys był biały)

a łańcucha mu nie zdjeme bo jak mi sie już nudzi to go na słońcu w nim do drzewka wiąze dla zdrowotności :roll: :evil_lol:

a wogole to cze dama przyszła prosze wstać :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]madziu kochana... nie okłamywałam.... skarbonka naprawde u nas tak wygląda :placz::placz: kase mamy ale nie w skarbonce - ŚPIMY NA KASIE, ale nie możemy wydać, bo ..... nie mielibyśmy na czym spać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aaaa, to teraz wszystko rozumiem:loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']hehehhehehe ona wcale nie chce nas widziec tylko emila hahahahhahaha

Cloccova słuchaj mnie no człowieku wiesz jak się jest dama to się ma damowatego psa to mój yorkus maluni nosze sobie go pod padzką (slatego czarny kiedys był biały)

a łańcucha mu nie zdjeme bo jak mi sie już nudzi to go na słońcu w nim do drzewka wiąze dla zdrowotności :roll: :evil_lol:

a wogole to cze dama przyszła prosze wstać :evil_lol:[/quote]
[B]Was też bym chciała widzieć, ale bardziej bym chciała słyszeć:evil_lol: [/B]
[B]Jakie wielkie słowa- klockowa człowiek;) [/B]
[B]Wogóle to dzięki wam za fotki są boooskie:loveu: [/B]

Posted

[quote name='dbsst']hehehhehehe ona wcale nie chce nas widziec tylko emila hahahahhahaha

a wogole to cze dama przyszła prosze wstać :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hahah... gupia... czarny biały... nic z tego nie rozumiem.:roll::roll:.. pozatym że pierwsi murzyni byli czarni :cool1:

wstałam ... moge usiąść?? nogi mie bolą... cały dzień biegam..... po blożkach :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']Aaaa, to teraz wszystko rozumiem:loveu::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiedziałam żeś pojętna niczym magda zTych :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']hehehehhehehehe lepiej nas nie słuchać Paola to zboczek a ja małomówna :roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak tak... jakżeby inaczej
cześc dilerowa... zignorowałaś młe słowa do cia... u mnie... :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='dbsst']spocznij :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ufffff...spoczniona jezdem [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie... jeszcze bede wydawać funty... ciężko zarobione przez Pawcia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

:oops::roll::roll::roll:[/quote]

to zajrzyj do dojczow na zakupy.....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tak tak... jakżeby inaczej [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cześc dilerowa... zignorowałaś młe słowa do cia... u mnie... :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]ufffff...spoczniona jezdem [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie wiem o co ci chodzi......:crazyeye: jakie slowa? gdzie one byli , te slowa? wskaz mi droge ku nim....

Posted

[quote name='dbsst']hehehehhehehehe lepiej nas nie słuchać Paola to zboczek a ja małomówna :roll:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze , że z wami byłam bo gotowam w to uwierzyć :eviltong:
cze Klocusiowa ....pakuj sie pomaleńku ...na te poniewierkę:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']hehehehhehehehe lepiej nas nie słuchać Paola to zboczek a ja małomówna :roll:[/quote]
:grin: goopia :eviltong:

Cześć trzykropku niebieski :p

Posted

[quote name='paula_z']:grin: goopia :eviltong:

Cześć trzykropku niebieski :p[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sobie ładnie z debe słodzicie...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial]nikt nie był u Naszego Klocuszka:loveu::loveu::loveu:

Witaj Klocusiowa;):loveu::loveu::loveu:
[/FONT][/COLOR][/I][/B]