clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']co tak malo premiera Klocka??:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wstydzi sie.. to jego premiera :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pianka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/121/f3d768d13e6db99c.jpg[/IMG][/URL] a ku-ku:loveu: Quote
Paula Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ile fotków :multi: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B][COLOR=Green][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/49/6bf34239949eceea.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][FONT=Verdana][COLOR=Black][SIZE=2]Klocek się pręży przed dziewczyną :razz:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [LEFT] [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i460425.jpg[/IMG] :grin: [IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i460427.jpg[/IMG] :loveu: [/LEFT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'] [/list][COLOR=Blue][FONT=Arial][B]tak tak ja zaświadczam [/B][/FONT][/COLOR][LIST=1] [*][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to na dowód bo nigdy mi nikt nie wierzy że latem kiedy zachodzi słońce ubieram sie jak eskimos :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/LIST][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak tak ja zaświadczam....że tak jest:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BA!!! na lato- jak znalazł... korzuszek Ala mi obiecała :evil_lol: ale może nie bedą potrzebne takie ciepłe gadżety... może jednak bedzie te 40 st. żeby i mi było ciepełko :cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)kożuszek czeka na cię ;)będzie jak znalazł na letnie wieczory przy księżycu:p Ale wiatr uchi Klocusiowi rozwiewa:razz: [IMG]http://images22.fotosik.pl/121/a9632c4f4495a097.jpg[/IMG] [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [B]A ja tak przi okaziji chciałam spytać czy masz już te fotki ognistej rządowej[/B]:cool3: :evil_lol: [B]Tyle razy jechałam a jakoś mi z głowy wypadło coby pooglądać :evil_lol: [/B] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Ale wiatr uchi Klocusiowi rozwiewa:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://images22.fotosik.pl/121/a9632c4f4495a097.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]Uchi Klockowi rozwiewa wiatr....:loveu: [/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]Uchi Klockowi rozwiewa wiatr....:loveu: [/B][/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]wiatr rozwiewa uchi Klocusiowi:p[/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red]wiatr rozwiewa uchi Klocusiowi:p[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowi uchi rozwiewa wiatr:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz:[/QUOTE] Halny,Halny zerwał się i uszy rwie:lol: Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red]wiatr rozwiewa uchi Klocusiowi:p[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] [quote name='dealer']o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz:[/quote] [B]wy mnie tu nie hihi :mad: bo mnie sie przypomniała pioseneczka...[/B] [B]Kwiaty we włosach roztargał wiatr i sie tak mnie napisało:razz:[/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]wy mnie tu nie hihi :mad: bo mnie sie przypomniała pioseneczka...[/B] [B]Kwiaty we włosach roztargał wiatr i sie tak mnie napisało:razz:[/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ale to ja 1 sza napisałam:eviltong:....a piosenka szła ...kwiaty we włosach potargał wiatr:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]ale to ja 1 sza napisałam:eviltong:....a piosenka szła ...kwiaty we włosach potargał wiatr:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]dobra dobra niech ci będzie zwracam honor;) [/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]dobra dobra niech ci będzie zwracam honor;) [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:coś ty taka honorowa ...daj spokój ;)uchami się podzielimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:coś ty taka honorowa ...daj spokój ;)uchami się podzielimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]trza go wpierw sklonować bo do uchów jest więcej chętnych:evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]trza go wpierw sklonować bo do uchów jest więcej chętnych:evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ciiiiiiiiiiiiiiii...nie rozgłaszaj .....to sie nie zlecą:cool1: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ciiiiiiiiiiiiiiii...nie rozgłaszaj .....to sie nie zlecą:cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]Uchi Klockowi rozwiewa wiatr....:loveu: [/B][/QUOTE] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]wiatr rozwiewa uchi Klocusiowi:p[/COLOR][/I][/B][/FONT][/QUOTE] [quote name='dealer']o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz:[/QUOTE] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klocusiowi uchi rozwiewa wiatr:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [quote name='Hugo-Kochaś']Halny,Halny zerwał się i uszy rwie:lol:[/QUOTE] [quote name='agnes1'][B]wy mnie tu nie hihi :mad: bo mnie sie przypomniała pioseneczka...[/B] [B]Kwiaty we włosach roztargał wiatr i sie tak mnie napisało:razz:[/B][/QUOTE] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ale to ja 1 sza napisałam:eviltong:....a piosenka szła ...kwiaty we włosach potargał wiatr:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ryknęłam śmiechem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja te cem kawałecek uska, ewentualnie mozze bycc cosik innego:razz: Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ciiiiiiiiiiiiiiii...nie rozgłaszaj .....to sie nie zlecą:cool1:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [/quote] [CENTER][B][SIZE=3]UWAGA! UWAGA!!![/SIZE][/B][/CENTER] [B] Uchi klocka sa już podzielone więc nie ma sie co pchać bo i tak nic nie dostaniecie:diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][CENTER][B][SIZE=3]UWAGA! UWAGA!!![/SIZE][/B][/CENTER] [B] Uchi klocka sa już podzielone więc nie ma sie co pchać bo i tak nic nie dostaniecie:diabloti:[/B][/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:o masz aleś zrobiła info:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B]A dlaczego ty te swoje sis stresujesz we w pracy:razz:..dzwonie do niej a ona mało sluchawki aparata nie wypuściła jak na komórca zadzwoniłaś:eviltong: [/I][/FONT][/COLOR] Quote
Samturia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 kurde a myślałam że siem jeszcze na uchi ałapie... bo Lapa lubi gryżć uchi wpeirzowe... to może od Klocka byłyby lepsze? :P Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:Dobranoc Moje Koffane Klocuszkowe.....:loveu::loveu::loveu:uchi zostaną na miejscu bo sa naj naj naj:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:Dobranoc Moje Koffane Klocuszkowe.....:loveu::loveu::loveu:uchi zostaną na miejscu bo sa naj naj naj:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE] I tym o to miłym akcentem kończymy dzisiejszą debatę:grins::grins: Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye:o masz aleś zrobiła info:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][FONT=Arial][COLOR=red]A dlaczego ty te swoje sis stresujesz we w pracy:razz:..dzwonie do niej a ona mało sluchawki aparata nie wypuściła jak na komórca zadzwoniłaś:eviltong:[/COLOR][/FONT][/I] [/quote] [B]ja stresuje:crazyeye: to jakieś pomówienia:shake: ja do niej nie dwonie bo i po co:cool1: żeby mi Klocusia zabrała:shake:[/B] [B]Klockowa gadaj tu naten tychmiast kto do cię dzwonił:mad: [/B] [B]Powiedz lepiej że Pawcio stał za tobą i tak se palnełaś że to JA:evil_lol: [/B] Quote
Recommended Posts