Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='dealer']jezdem...pilnowalam z ukrycia....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aa to w porządku;) jutro będę składać raport o pilnowaniu blożka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]jutro będę składać raport o pilnowaniu blożka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Pozdrów Klockową ode mnie :razz: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='paula_z']Pozdrów Klockową ode mnie :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)masz to jak w Banku:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/369/5dc0927543f7cb64.jpg[/IMG][/URL] .[B][COLOR=DarkRed].............Ojej....................Klockowa :multi::multi::multi: ale Ciebie dobrze było....................tyle futra do miziania a mnie sie ta fota najbardziej......podoba:loveu: ......a tak na marginesie......kompa kiedy to reanimujesz????:cool3: trzym sie ciepło:eviltong:[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 oj..reanimacja troszkie potrwa:-( a ja przyszlam stanac na strazy blogaska:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']oj..reanimacja troszkie potrwa:-( a ja przyszlam stanac na strazy blogaska:diabloti:[/quote] [B]To ja sobie stane na straży od tyłu, będziemy razem pilnowaać coby pod nieobecność właścicielki nikt nie ukradł:diabloti: już się przyczajam;) [/B] Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To ja skoczę od góry - narobić zamieszania:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja skoczę od góry - narobić zamieszania:diabloti:[/quote] [B]Ja ci dam robić zamieszanie:mad:;) Właścicielka wróci za kilka dni i do ładu nie dojdzie.:evil_lol:[/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]Ja ci dam robić zamieszanie:mad:;) Właścicielka wróci za kilka dni i do ładu nie dojdzie.:evil_lol:[/B][/quote] [B]no i dobrze....:diabloti: [/B] [B]nastepnym razem na tak długo nigdzie sie ruszac nie bedzie....:diabloti: [/B] Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no i dobrze....:diabloti: [/B] [B]nastepnym razem na tak długo nigdzie sie ruszac nie bedzie....:diabloti: [/B][/quote] [B]Ale ona sie nie rusza i siedzi tam gdzie zawsze:eviltong: tylko kompek pojechał do szpitala na leczenie:evil_lol: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]Ale ona sie nie rusza i siedzi tam gdzie zawsze:eviltong: tylko kompek pojechał do szpitala na leczenie:evil_lol: [/B][/quote] [B]było nie psuc???:loveu: [/B] [B]i nie grzebac we wnetrzu????:eviltong: :p [/B] Quote
BoJa2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]Ale ona sie nie rusza i siedzi tam gdzie zawsze:eviltong: tylko kompek pojechał do szpitala na leczenie:evil_lol: [/B][/QUOTE] Eeeee to se długo poczekamy na Klocusiową,przeca w szpitalach strajk:cool3: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]było nie psuc???:loveu: [/B] [B]i nie grzebac we wnetrzu????:eviltong: :p [/B][/quote] [B]Nie będe jej usprawiedliwiać..., ale kompik jeszcze na gwarancji więc myślę że łapki od wnętrznści trzymała z daleka:diabloti: Wiecie jak ona cierpi na tym odwyku ?:-( I kończy pracę o 17-tej jak sie należy a nie o 18-tej -koniec z nadgodzinami:multi: :evil_lol: [/B] Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Eeeee to se długo poczekamy na Klocusiową,przeca w szpitalach strajk:cool3:[/quote] [B]Tyż prawda:roll::mdleje: , może trza ze szpitala zabrać i do prywatnej kliniki zawieźć:cool3::hmmmm::comp26: [/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jestem....kontrola blozka.....:diabloti: a ja wlasnie pocieszalam nasza Klockowa...przez telefon..godzine..ucho mi spuchlo:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']jestem....kontrola blozka.....:diabloti: a ja wlasnie pocieszalam nasza Klockowa...przez telefon..godzine..ucho mi spuchlo:diabloti:[/quote] [B]To telefon jej działa:crazyeye:[/B] [B]Uszko też pofufać:cool3: a co mi tam pofufam:evil_lol: [/B] [B][COLOR=red]fuuu fuuu[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]To telefon jej działa:crazyeye:[/B] [B]Uszko też pofufać:cool3: a co mi tam pofufam:evil_lol: [/B][B][COLOR=red]fuuu fuuu[/COLOR][/B][/quote] a co? chcialas zadzwonic i mialas bip bip bip...to moja wina:diabloti: nie dmufaj tak mocno bo mi sie wlos zburzy:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']a co? chcialas zadzwonic i mialas bip bip bip...to moja wina:diabloti: nie dmufaj tak mocno bo mi sie wlos zburzy:diabloti:[/quote] [B]W czasie pracy nie dzwonię (z przyzwyczajenia-bo ona ma zawsze ważnejsze sprawy czyt. dogo) [/B] [B]Jak ty dbasz o fryz:shake: nie masz żelu ciumpowego:crazyeye: :diabloti: [/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]W czasie pracy nie dzwonię (z przyzwyczajenia-bo ona ma zawsze ważnejsze sprawy czyt. dogo) [/B] [B]Jak ty dbasz o fryz:shake: nie masz żelu ciumpowego:crazyeye: :diabloti: [/B][/quote] mam glutowy....moj pies ktory nie istnieje mi zapewnia...:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']mam glutowy....moj pies ktory nie istnieje mi zapewnia...:diabloti:[/quote] [B]to sie o włos nie martw, zawsze jakąś nietypową fryzurkę można zrobić:diabloti: [/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]to sie o włos nie martw, zawsze jakąś nietypową fryzurkę można zrobić:diabloti: [/B][/quote] grunt ze jeszcze mam jakies wlosy :diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='dealer']grunt ze jeszcze mam jakies wlosy :diabloti:[/quote] [B]W razie czego niech ci Klockowa udostępni swoją fryzjerkę;) ona z niczego zrobi coś:evil_lol:[/B] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]W razie czego niech ci Klockowa udostępni swoją fryzjerkę;) ona z niczego zrobi coś:evil_lol:[/B][/quote] hihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='agnes1'][B]W razie czego niech ci Klockowa udostępni swoją fryzjerkę;) ona z niczego zrobi coś:evil_lol:[/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]chciałam narozrabiać, alem padła....................... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/B][/COLOR] Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]chciałam narozrabiać, alem padła.......................[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/COLOR][/B][/quote] uprasza sie o zachowanie spokoju...bo miotla pogonie:diabloti: Quote
Recommended Posts