agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1']:loveu: :loveu: :loveu: [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no ja też czuje.... ale dajmy jej spokój ona nie ma takich luxusów jak ... WANNA:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... intuicyjnie ...kochanieńka ...intuicyjnie[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ty to jestes...medium normalnie:crazyeye: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dealer']przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti: [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]za całokształt :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]KCM!!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dealer']przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti: ty to jestes...medium normalnie:crazyeye:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:mendum powiadasz:mad:.... nalewać wode do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:no nie mów idziesz mieszkać .......[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] szkoda...ze juz musisz isc.....:placz: a tak bylo smiesznie...:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:no nie mów idziesz mieszkać .......[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem[/COLOR][/FONT][/B]... :diabloti: pappapappapaa [quote name='dealer']szkoda...ze juz musisz isc.....:placz: a tak bylo smiesznie...:diabloti:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]też cie fiken :diabloti: ... [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem[/COLOR][/FONT][/B]... :diabloti: pappapappapaa [B][FONT=Arial][COLOR=blue]też cie fiken :diabloti: ... [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem[/COLOR][/FONT][/B]... :diabloti: pappapappapaa [B][FONT=Arial][COLOR=blue]też cie fiken :diabloti: ... [/COLOR][/FONT][/B][/quote] a ja cie kusen:loveu: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='dealer']a ja cie kusen:loveu:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie kuś :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie kuś :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie kuś :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie kuszą ...się straszą Helloł ....jestem już :eviltong:.......................................WASZA Alicja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Klockowa, wracaj, bo tęsknię :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [B]trzymaj sie cieplunio i karaluchy pod poduchy......:diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]trzymaj sie cieplunio i karaluchy pod poduchy......:diabloti: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:a nie wystarczy Legwanek:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [quote name='paula_z']Klockowa, wracaj, bo tęsknię :placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:-(Klocusiowa też tęskni:razz: chiba osiagnęła denko rozpaczyz powodu braku dostępu do netu bo zmieniła nick;) a my czuwałyśmy nad swoim i jej dobrym samopoczuciem nocą....;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:dziś sądny dzień .......... rozpoczyna się reanimacja kompka NASZEJ 1/3 mózga...;) .......pozytywne efekty wskazane :p [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przypełzłam sie przywitać...................:multi::multi::multi: haj!!! ..przeczytasz se jak Cie zreanimuja:-o..............miłej reanimacji Ci zyczę no to pa..................[/B][/COLOR]... Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Klocusiowa:placz: :placz: wiesci do mnie dotarly straszliwe:placz: :placz: tesknie za toba ich liebe dich:diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='dealer']Klocusiowa:placz: :placz: wiesci do mnie dotarly straszliwe:placz: :placz: tesknie za toba ich liebe dich:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a to nie to mi wczoraj dyktowałaś .....:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:a to nie to mi wczoraj dyktowałaś .....:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ja ci dyktowalam ze ja klockowa auch kochac:) Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='dealer']ja ci dyktowalam ze ja klockowa auch kochac:)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:bosz ....ty jeszcze to pamiętasz ....bo ja nie pamiętałam co pisałam:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='madzia i medor']Klocusiowa, one Ci blogaska zagadają :siara:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]MY się opiekujemy NASZYM blożkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:bosz ....ty jeszcze to pamiętasz ....bo ja nie pamiętałam co pisałam:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]MY się opiekujemy NASZYM blożkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Wy takie dobre siostry jesteście:diabloti: Quote
Recommended Posts