Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes1']:loveu: :loveu: :loveu:

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no ja też czuje.... ale dajmy jej spokój ona nie ma takich luxusów jak ... WANNA:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... intuicyjnie ...kochanieńka ...intuicyjnie[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ty to jestes...medium normalnie:crazyeye:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti:
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]za całokształt :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]KCM!!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='dealer']przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti:

ty to jestes...medium normalnie:crazyeye:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:mendum powiadasz:mad:....
nalewać wode do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:no nie mów idziesz mieszkać .......[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

szkoda...ze juz musisz isc.....:placz: a tak bylo smiesznie...:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:no nie mów idziesz mieszkać .......[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem[/COLOR][/FONT][/B]... :diabloti:
pappapappapaa

[quote name='dealer']szkoda...ze juz musisz isc.....:placz: a tak bylo smiesznie...:diabloti:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]też cie fiken :diabloti: ... [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem[/COLOR][/FONT][/B]... :diabloti:
pappapappapaa

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]też cie fiken :diabloti: ... [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]idem[/COLOR][/FONT][/B]... :diabloti:
pappapappapaa

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]też cie fiken :diabloti: ... [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a ja cie kusen:loveu:

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie kuś :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie kuś :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='dealer']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie kuszą ...się straszą
Helloł ....jestem już :eviltong:.......................................WASZA Alicja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Klockowa, wracaj, bo tęsknię :placz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]trzymaj sie cieplunio i karaluchy pod poduchy......:diabloti: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:a nie wystarczy Legwanek:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Klockowa, wracaj, bo tęsknię :placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:-(Klocusiowa też tęskni:razz:
chiba osiagnęła denko rozpaczyz powodu braku dostępu do netu bo zmieniła nick;)

a my czuwałyśmy nad swoim i jej dobrym samopoczuciem nocą....;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:dziś sądny dzień ..........
rozpoczyna się reanimacja kompka NASZEJ 1/3 mózga...;)
.......pozytywne efekty wskazane :p
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]przypełzłam sie przywitać...................:multi::multi::multi:
haj!!!
..przeczytasz se jak Cie zreanimuja:-o..............miłej reanimacji Ci zyczę
no to pa..................[/B][/COLOR]...

Posted

[quote name='dealer']Klocusiowa:placz: :placz: wiesci do mnie dotarly straszliwe:placz: :placz:

tesknie za toba
ich liebe dich:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a to nie to mi wczoraj dyktowałaś .....:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:a to nie to mi wczoraj dyktowałaś .....:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ja ci dyktowalam ze ja klockowa auch kochac:)

Posted

[quote name='dealer']ja ci dyktowalam ze ja klockowa auch kochac:)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:bosz ....ty jeszcze to pamiętasz ....bo ja nie pamiętałam co pisałam:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Klocusiowa, one Ci blogaska zagadają :siara:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]MY się opiekujemy NASZYM blożkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:bosz ....ty jeszcze to pamiętasz ....bo ja nie pamiętałam co pisałam:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]MY się opiekujemy NASZYM blożkiem:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Wy takie dobre siostry jesteście:diabloti: