Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:.....Wróciłam..................................se..........:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:.....Wróciłam..................................se..........:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B]i ??[/B] [B]tez mamy podac ten skromny fakt do prasy???[/B] [B]urzadzic jakas konfrencyjke prasowa????[/B] Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer']jak moglas fusy wyzrec:diabloti: a ja bym ci tak ladnie z nich powrozyla...bo ja wrozka jestem wiesz?:loveu:[/quote] wole żyć w świecie marzeń i nie wiedzieć co mnie czeka :diabloti:i dlatego właśnie wyżarłam fusy :evil_lol: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']wole żyć w świecie marzeń i nie wiedzieć co mnie czeka :diabloti:i dlatego właśnie wyżarłam fusy :evil_lol:[/quote] niepotrzebnie sobie zoladek zasmiecasz...powiedzialabym ci to samo... mmmmm mmmmm mmmmmm zyjesz w swiecie marzen sioostrooo i dlategoooo nie pooowiem ciiii cooo cie czekaaaaa..... datki dobrowolne:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='dealer'] mmmmm mmmmm mmmmmm zyjesz w swiecie marzen sioostrooo i dlategoooo nie pooowiem ciiii cooo cie czekaaaaa..... datki dobrowolne:diabloti:[/quote] ohhh jaka cudowna przepowiednia :Rose: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i ??[/B] [B]tez mamy podac ten skromny fakt do prasy???[/B] [B]urzadzic jakas konfrencyjke prasowa????[/B][/quote][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]no a jak .......czyżbym niegodna tego była:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT] [quote name='dealer']niepotrzebnie sobie zoladek zasmiecasz...powiedzialabym ci to samo... mmmmm mmmmm mmmmmm zyjesz w swiecie marzen sioostrooo i dlategoooo nie pooowiem ciiii cooo cie czekaaaaa..... datki dobrowolne:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo masz ......błądząca młoda osóbka.....siostro czytaj Słowo P........[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]klockowa bedzie aresztowana :placz: :placz: :placz: straż wiejska ją namierzyła....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ślijcie paczki :placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]klockowa bedzie aresztowana :placz: :placz: :placz: straż wiejska ją namierzyła....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ślijcie paczki :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ale za co??? :diabloti: co mam jej tam pilnik wsadzic do chlebka???:razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]klockowa bedzie aresztowana :placz: :placz: :placz: straż wiejska ją namierzyła....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ślijcie paczki :placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:nooo wiem , ciekawe.......który sasiad zakablował ,że Nissanik przeszkadza:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:razz:nooo wiem , ciekawe.......który sasiad zakablował ,że Nissanik przeszkadza:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] noooo.... pewnie jakiś dziad podpieprzył mła sister że nissan stoi 1,5 roku pod blokiem i nawet nie drgnie.... :hmmmm: ale że co?? czy nissany stworzyli do jazdy?? siostra taka kochana zrobiła z auta gołębnik (tzn. gołębie same sie tam zadomowiły:p )... a im to przeszkadza....:shake: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']noooo.... pewnie jakiś dziad podpieprzył mła sister że nissan stoi 1,5 roku pod blokiem i nawet nie drgnie.... :hmmmm: ale że co?? czy nissany stworzyli do jazdy?? siostra taka kochana zrobiła z auta gołębnik (tzn. gołębie same sie tam zadomowiły:p )... a im to przeszkadza....:shake:[/quote] podli ludzie podli.....a fe..nie kochaja ptaszkuf... Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']noooo.... pewnie jakiś dziad podpieprzył mła sister że nissan stoi 1,5 roku pod blokiem i nawet nie drgnie.... :hmmmm: ale że co?? czy nissany stworzyli do jazdy?? siostra taka kochana zrobiła z auta gołębnik (tzn. gołębie same sie tam zadomowiły:p )... a im to przeszkadza....:shake:[/quote]:mad::mad::mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...to co ...namierzamy dziada.........i robimy mordobicie:diabloti:....i napiszemy do TOZu że ptaszkom domek chcą zabrać:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...to co ...namierzamy dziada.........i robimy mordobicie:diabloti:....i napiszemy do TOZu że ptaszkom domek chcą zabrać:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nooo to heja na dziada podpierdalacza :diabloti::mad::mad::mad: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='malawaszka']nooo to heja na dziada podpierdalacza :diabloti::mad::mad::mad:[/quote] [img]http://www.mysmilie.de/smilies/armee/2/img/011.gif[/img] Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=black]no.. jeżeli to życzliwy sąsiad to pół biedy- kiedyś wpadnie Pawciowi w łapy :mad: :cool1: , ale jest opcja że wieśniaki ze straży sami ją namierzyli. i teraz moja sister bedzie musiała sprzedać fure :placz: a tak pięknie sie prezentuje pod blokiem :placz: [/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=black][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=black]KTO CHCE KUPIĆ NISSANA BLUEBIRDA??? STAN IDEALNY :diabloti:[/COLOR][/FONT] CZY KTOŚ MA JAKIEŚ WIEŚCI OD KLOCKOWEJ?? BO JA DZWONIE I MÓWI MI-"ABONENT POZA ZASIĘGIEM" :hmmmm: Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='clockwork'] [CENTER][FONT=Arial][B][SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=green][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/108/d733d979d1d11bd2.jpg[/IMG][/URL][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] BARTEK CYTUJE FOTE: SUPER NIANIA W ROLI RATOWNIKA :p :megagrin: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial][COLOR=black]no.. jeżeli to życzliwy sąsiad to pół biedy- kiedyś wpadnie Pawciowi w łapy :mad: :cool1: , ale jest opcja że wieśniaki ze straży sami ją namierzyli. i teraz moja sister bedzie musiała sprzedać fure :placz: a tak pięknie sie prezentuje pod blokiem :placz: [/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=black]KTO CHCE KUPIĆ NISSANA BLUEBIRDA??? STAN IDEALNY :diabloti:[/COLOR][/FONT] CZY KTOŚ MA JAKIEŚ WIEŚCI OD KLOCKOWEJ?? BO JA DZWONIE I MÓWI MI-"ABONENT POZA ZASIĘGIEM" :hmmmm:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:tysz nic nie wiem........ kkkurde a zapisali mi Nissana w testamencie:placz: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agnes1']BARTEK CYTUJE FOTE: SUPER NIANIA W ROLI RATOWNIKA :p :megagrin:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)Niania topi dziecko:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:tysz nic nie wiem........[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]kkkurde a zapisali mi Nissana w testamencie:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)Niania topi dziecko:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]O JAKIM TY TESTAMENCIE MI TU GADASZ??:crazyeye: JA NIC O TYM NIE WIEM:shake: JAK TO MÓWIĄ : Z RODZINĄ TO NAJLEPIEJ NA ZDJĘCIU I TO Z BOCZKU, ŻEBY W RAZIE CZEGO WYCIĄĆ:diabloti: A NIANIA TO PEWNIE MIAŁA OCHOTĘ SAMA SE WEJŚĆ DO WANNY (Z GORĄCĄ WODĄ) :evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1'][B]O JAKIM TY TESTAMENCIE MI TU GADASZ??:crazyeye: JA NIC O TYM NIE WIEM:shake: JAK TO MÓWIĄ : Z RODZINĄ TO NAJLEPIEJ NA ZDJĘCIU I TO Z BOCZKU, ŻEBY W RAZIE CZEGO WYCIĄĆ:diabloti: A NIANIA TO PEWNIE MIAŁA OCHOTĘ SAMA SE WEJŚĆ DO WANNY (Z GORĄCĄ WODĄ) :evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:no koffana w testamencie ......dla mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. kkkurde wiesz już coś:crazyeye: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']noooo.... pewnie jakiś dziad podpieprzył mła sister że nissan stoi 1,5 roku pod blokiem i nawet nie drgnie.... :hmmmm: ale że co?? czy nissany stworzyli do jazdy?? siostra taka kochana zrobiła z auta gołębnik (tzn. gołębie same sie tam zadomowiły:p )... a im to przeszkadza....:shake:[/QUOTE] O to w morde jeżyka przyjemniaczek jeden:mad: :mad: :diabloti: Klocusiowa obejrzałam sobie Was sklepik i Wasze, tzn. Twojego Pawcia dzieła:mdleje::mdleje: :loveu: I mordulca bandulca tyż widziałam:cool3::cool3::cool3::loveu: Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:no koffana w testamencie ......dla mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]kkkurde wiesz już coś:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]CO ZA SIOSTRA:angryy: NIC NIE WSPOMINAŁA O TESTAMENCIE:shake: JAK BYM WIEDZIAŁA TO BYM SIĘ TROSZKI PODLIZAŁA:ices_bla: I MOŻE MNIE TEŻ BY COSIK SKAPŁO:czytaj: [/B] [B]SIOSTRA ŻYJE:lol: , MA SIĘ DOBRZE:bigcool: :bigcool: :bigcool: , PODOBNO NA RAZIE JEJ NIE ZAMKNELI:diabloti:[/B] Quote
Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:o masz ci los ....i to własna prywatna ciotka dziecko po netku prowadza;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] To nie ja :eviltong: Ona już obcykana w netku od dawna :cool3: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]juz to gdzieś chyba pisałam.... znaczy sie że siostrzenica idzie w dobrym kierunku :cool3: :cool3: pozdrówka dla niej !! bedo z niej ludzie :p sześć Paula!!! :multi: to ja Ci zaraz napisze coś o ... twoim wczorajszym klikaniu z moim prywatnym chopem.... pod moją nieobecność :mad: ale to u ciebie- bo tam mniej ludzi :diabloti: a nie wszyscy musza słyszeć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Po mamie to ma ;) Pozdrowiona, dziękuje :p A w związku z nią mam spawę :cool3: Kiedy będziesz w pracy po 17, żebym mogła Cię złapać na gadulcu? [quote name='agnes1'][B]SIOSTRA ŻYJE:lol: , MA SIĘ DOBRZE:bigcool: :bigcool: :bigcool: , PODOBNO NA RAZIE JEJ NIE ZAMKNELI:diabloti:[/B][/quote] Uff :multi: Co za jakiś :zly7: konfi na nią doniósł :shake: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1'][B]CO ZA SIOSTRA:angryy: NIC NIE WSPOMINAŁA O TESTAMENCIE:shake: JAK BYM WIEDZIAŁA TO BYM SIĘ TROSZKI PODLIZAŁA:ices_bla: I MOŻE MNIE TEŻ BY COSIK SKAPŁO:czytaj: [/B] [B]SIOSTRA ŻYJE:lol: , MA SIĘ DOBRZE:bigcool: :bigcool: :bigcool: , PODOBNO NA RAZIE JEJ NIE ZAMKNELI:diabloti:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:grins:trzeba wiedzieć gdzie uderzyć....psa też mi zapisała ....żebyś potem nie wołała za mna ......możesz wziąć legwana:megagrin::megagrin::megagrin: no właśnie też uderzam z info ze klocusiowa narazie cała i zdrowa ....byłam na zakupach bo już szykuję prowiant do paczki jak do pierdla trafi:razz: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='paula_z']Po mamie to ma ;) Pozdrowiona, dziękuje :p A w związku z nią mam spawę :cool3: Kiedy będziesz w pracy po 17, żebym mogła Cię złapać na gadulcu? I co tam? Wypuścili ją? ;)[/quote] [B]:grins: W IMIENIU MOJEJ SISTERSJI ODPOWIEM:diabloti: , ŻE ONA W PRACY PO 17 JEST PRAWIE CODZIENNIE:cool3: JAKAŚ TAKA ZAPRACOWANA OSTATNIO:crazyeye: COŚ JĄ TAM TRZYMA:angryy: NIE WIEM CZY TO NIE CZASEM DOGO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: WAL DO NIEJ JUTRO;) NA PEWNO DO 18-TEJ JĄ ZATANIESZ:diabloti:[/B] Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:grins:trzeba wiedzieć gdzie uderzyć....psa też mi zapisała ....żebyś potem nie wołała za mna ......możesz wziąć legwana:megagrin::megagrin::megagrin:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]no właśnie też uderzam z info ze klocusiowa narazie cała i zdrowa ....byłam na zakupach bo już szykuję prowiant do paczki jak do pierdla trafi:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]NO TO SIĘ WYDAŁO:angryy: JA TU NIAŃCZĘ, KARMIĘ, NA PSACERKI CHODZĘ A ONA ZAPISAŁA TOBIE:mad: . CO ZA WREDZIUSZEK:shake: . A LEGWANA MI ZAPISAŁA, CZY BĘDĘ SIĘ MUSIAŁA O NIEGO TEŻ BIĆ ?? :mad: :evil_lol: [/B] [B] PACZKI NA RAZIE NIE WYSYŁAJ BO CHWILOWO NIE CHCIELI JEJ ZAMKNĄĆ:evil_lol:[/B] Quote
Recommended Posts