agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:ty chcesz abym ja padła w tej pracy na pysk..........do 12 miałam być:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no dlaczego wymachasz tak tym patyczkiem..dyc ni ma jeszcze 12:diabloti: to ja sie pytam dlaczego ucieklas z pracy?:razz: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']no dlaczego wymachasz tak tym patyczkiem..dyc ni ma jeszcze 12:diabloti: to ja sie pytam dlaczego ucieklas z pracy?:razz:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pbo koleżanka stwierdziła ze źle wyglądam i kazała iść sie wyspać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:pbo koleżanka stwierdziła ze źle wyglądam i kazała iść sie wyspać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no to kororowych snow....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']no to kororowych snow....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka ty zyczliwa :loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Patka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Rudolfina jest jak dziecko nie jak stado dzieci :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=blue]było FAJOWO, SUPEROWO, BEZALKOHOLOWO.... KRóCIUTKO.... ZA KRóTKO!!!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=blue]poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue] też.... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]byli tez koty... DYNDU DYNDU.. i takie tam...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=blue]ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] [B]a to sie vectra pewnie cieszy ze jej tak gosci intensywnie spraszasz do domu:diabloti: :diabloti: [/B] Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']to nie ja :shake: to telefon głupieje i sam durne esemeski wysyła :diabloti:[/quote] Nie kłam:diabloti::diabloti:Przecie wiem, że mnie kochasz Misiaczku:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B] no ba... 6 PODSTAWOWYCH CZYNNOśCI Z RANA:..... :cool3: :cool3: :cool3: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/food/22.gif[/IMG] [CENTER][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/food/2/50.gif[/IMG] [/CENTER] [RIGHT][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cool/img/027.gif[/IMG] [/RIGHT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/disgusting/img/021.gif[/IMG] [CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/k025.gif[/IMG] [/CENTER] [RIGHT][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_2_18.gif[/IMG] [LEFT][CENTER] [/CENTER] [/LEFT] [/RIGHT] [/quote] Jak Ty to twórczo zobrazowałaś :multi::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:ty chcesz abym ja padła w tej pracy na pysk..........do 12 miałam być:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... do 12tej... a miałam nadzieje że do 16tej :diabloti: Aluuu... powiedz no mi dziecko po cóż ci ten ... bejsbol :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Patka']Rudolfina jest jak dziecko nie jak stado dzieci :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tam 1 sztuka... całe stadko to jest coś.... :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='madzia i medor'] Jak Ty to twórczo zobrazowałaś :multi::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ma sie ten talent.... :cool1: taka ze mnie artystyczna dusza... sama malowałam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]aaa... do 12tej... a miałam nadzieje że do 16tej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Aluuu... powiedz no mi dziecko po cóż ci ten ... bejsbol :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] to jest wykalaczka....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ma sie ten talent.... :cool1: taka ze mnie artystyczna dusza... sama malowałam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Od razu tak pomyślałam:sweetCyb::sweetCyb: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']tralalalalala...zapalimy?:diabloti:[/quote] noo nareszcie ktoś coś mądrego zaproponował :diabloti: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']noo nareszcie ktoś coś mądrego zaproponował :diabloti:[/quote] nie KTOS tylko JA..JA ja zaproponowalam bo ja zawsze mam dobre pomysly:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']nie KTOS tylko JA..JA ja zaproponowalam bo ja zawsze mam dobre pomysly:diabloti:[/quote] no to zapodaj jeszcze jakiś bo coś nudno mi :cool1: no bo tak - ok! palymy i co dalej??? :razz: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no tak!! jak zwykle ja przyszłam to wszystkie zniknęły :obrazic: Dawaj no babo jakieś fotki Orange'a :loveu: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']no to zapodaj jeszcze jakiś bo coś nudno mi :cool1: no bo tak - ok! palymy i co dalej??? :razz:[/quote] kjakejsa chces....z niezapominajka:diabloti: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']no to zapodaj jeszcze jakiś bo coś nudno mi :cool1: no bo tak - ok! palymy i co dalej??? :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i dalej... dilerke wcieło!!!!!!!!.... :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i dalej... dilerke wcieło!!!!!!!!.... :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote] kkkurde osleplas??:diabloti: jestem [CENTER][SIZE=3]jestem[/SIZE] [SIZE=4]jestem[/SIZE] [SIZE=5]jestem[/SIZE] [SIZE=6]jestem[/SIZE] [SIZE=7]jestem[/SIZE] [SIZE=7]suonce moje [/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']no tak!! jak zwykle ja przyszłam to wszystkie zniknęły :obrazic: Dawaj no babo jakieś fotki Orange'a :loveu:[/quote] [B]a ja to co????[/B] [B]jestem[/B]:cool1: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']kjakejsa chces....z niezapominajka:diabloti:[/quote] KCE :modla: :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja to co????[/B] [B]jestem[/B]:cool1:[/quote] noo ale do siebie zgubiłaś droge :nono: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']kkkurde osleplas??:diabloti: jestem [CENTER][SIZE=3]jestem[/SIZE] [SIZE=4]jestem[/SIZE] [SIZE=5]jestem[/SIZE] [SIZE=6]jestem[/SIZE] [SIZE=7]jestem[/SIZE] [SIZE=7]suonce moje [/SIZE] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca widze... ślepa nie jestem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja to co????[/B] [B]jestem[/B]:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']KCE :modla: :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cho na kawe... zapraszam na terapie poraz [SIZE=3]szejset[/SIZE]szesdziesiąty[SIZE=3]szósty:diabloti: [/SIZE]:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kurde , spać nie można iść bo nagadają :mad: :mad: :mad: :cool1: kawy dajcie :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]p[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cho na kawe... zapraszam na terapie poraz [SIZE=3]szejset[/SIZE]szesdziesiąty[SIZE=3]szósty:diabloti: [/SIZE]:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mój bolid dalej na klockach stoi :diabloti::placz: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... do 12tej... a miałam nadzieje że do 16tej :diabloti: Aluuu... powiedz no mi dziecko po cóż ci ten ... bejsbol :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tam 1 sztuka... całe stadko to jest coś.... :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bejsbol kochaniutka to ty wiesz do czego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a u mnie dziś na stanie było 16 sztuczków:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='malawaszka']mój bolid dalej na klockach stoi :diabloti::placz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]a ja myślałam że Klocek jest w oryginale 1 a drugi to podróba u weta czyli Ozzy:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
agnes1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [B]JA JESTEM:multi: :multi: :multi: I DOGO JEST:multi: ALE CHIBA KLOCKOWEJ NI MA:eviltong: CZY KTOŚ WIDZIAŁ KLOCKOWĄ?? ZGUBIŁA SIE WE STOLICY CY CUŚ :placz: BO OD WYJAZDU JEJ NIE WIDZIAŁAM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: SIOSTRA MELDUJ SIĘ DZISIAJ U NAS JAK JUŻEŚ SIĘ ODNALAZŁA:evil_lol:[/B] Quote
Recommended Posts