Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:ty chcesz abym ja padła w tej pracy na pysk..........do 12 miałam być:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

no dlaczego wymachasz tak tym patyczkiem..dyc ni ma jeszcze 12:diabloti: to ja sie pytam dlaczego ucieklas z pracy?:razz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']no dlaczego wymachasz tak tym patyczkiem..dyc ni ma jeszcze 12:diabloti: to ja sie pytam dlaczego ucieklas z pracy?:razz:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pbo koleżanka stwierdziła ze źle wyglądam i kazała iść sie wyspać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:pbo koleżanka stwierdziła ze źle wyglądam i kazała iść sie wyspać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

no to kororowych snow....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']no to kororowych snow....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaka ty zyczliwa :loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=blue]było FAJOWO, SUPEROWO, BEZALKOHOLOWO.... KRóCIUTKO.... ZA KRóTKO!!!![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=blue]poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue] też.... [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]byli tez koty... DYNDU DYNDU.. i takie tam...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[B][SIZE=3][FONT=Arial][COLOR=blue]ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]

[B]a to sie vectra pewnie cieszy ze jej tak gosci intensywnie spraszasz do domu:diabloti: :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']to nie ja :shake: to telefon głupieje i sam durne esemeski wysyła :diabloti:[/quote]
Nie kłam:diabloti::diabloti:Przecie wiem, że mnie kochasz Misiaczku:loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]
no ba... 6 PODSTAWOWYCH CZYNNOśCI Z RANA:..... :cool3: :cool3: :cool3: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/food/22.gif[/IMG]
[CENTER][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/food/2/50.gif[/IMG]
[/CENTER]
[RIGHT][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cool/img/027.gif[/IMG]
[/RIGHT]
[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/disgusting/img/021.gif[/IMG]
[CENTER][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/k025.gif[/IMG]
[/CENTER]
[RIGHT][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_2_18.gif[/IMG]

[LEFT][CENTER]
[/CENTER]

[/LEFT]
[/RIGHT]
[/quote]
Jak Ty to twórczo zobrazowałaś :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:ty chcesz abym ja padła w tej pracy na pysk..........do 12 miałam być:mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... do 12tej... a miałam nadzieje że do 16tej :diabloti:

Aluuu... powiedz no mi dziecko po cóż ci ten ... bejsbol :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Patka']Rudolfina jest jak dziecko nie jak stado dzieci :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tam 1 sztuka... całe stadko to jest coś.... :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']

Jak Ty to twórczo zobrazowałaś :multi::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ma sie ten talent.... :cool1: taka ze mnie artystyczna dusza... sama malowałam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]aaa... do 12tej... a miałam nadzieje że do 16tej :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Aluuu... powiedz no mi dziecko po cóż ci ten ... bejsbol :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

to jest wykalaczka....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ma sie ten talent.... :cool1: taka ze mnie artystyczna dusza... sama malowałam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Od razu tak pomyślałam:sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='malawaszka']noo nareszcie ktoś coś mądrego zaproponował :diabloti:[/quote]

nie KTOS tylko JA..JA ja zaproponowalam bo ja zawsze mam dobre pomysly:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']nie KTOS tylko JA..JA ja zaproponowalam bo ja zawsze mam dobre pomysly:diabloti:[/quote]

no to zapodaj jeszcze jakiś bo coś nudno mi :cool1: no bo tak - ok! palymy i co dalej??? :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']no to zapodaj jeszcze jakiś bo coś nudno mi :cool1: no bo tak - ok! palymy i co dalej??? :razz:[/quote]

kjakejsa chces....z niezapominajka:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']no to zapodaj jeszcze jakiś bo coś nudno mi :cool1: no bo tak - ok! palymy i co dalej??? :razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i dalej... dilerke wcieło!!!!!!!!.... :-([/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i dalej... dilerke wcieło!!!!!!!!.... :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kkkurde osleplas??:diabloti: jestem
[CENTER][SIZE=3]jestem[/SIZE]
[SIZE=4]jestem[/SIZE]
[SIZE=5]jestem[/SIZE]
[SIZE=6]jestem[/SIZE]
[SIZE=7]jestem[/SIZE]
[SIZE=7]suonce moje [/SIZE]
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER]

Posted

[quote name='dealer']kjakejsa chces....z niezapominajka:diabloti:[/quote]

KCE :modla: :multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja to co????[/B]
[B]jestem[/B]:cool1:[/quote]

noo ale do siebie zgubiłaś droge :nono:

Posted

[quote name='dealer']kkkurde osleplas??:diabloti: jestem
[CENTER][SIZE=3]jestem[/SIZE]
[SIZE=4]jestem[/SIZE]
[SIZE=5]jestem[/SIZE]
[SIZE=6]jestem[/SIZE]
[SIZE=7]jestem[/SIZE]
[SIZE=7]suonce moje [/SIZE]
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca widze... ślepa nie jestem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja to co????[/B]
[B]jestem[/B]:cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']KCE :modla: :multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cho na kawe... zapraszam na terapie poraz [SIZE=3]szejset[/SIZE]szesdziesiąty[SIZE=3]szósty:diabloti: [/SIZE]:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]p[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cho na kawe... zapraszam na terapie poraz [SIZE=3]szejset[/SIZE]szesdziesiąty[SIZE=3]szósty:diabloti: [/SIZE]:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

mój bolid dalej na klockach stoi :diabloti::placz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa... do 12tej... a miałam nadzieje że do 16tej :diabloti:

Aluuu... powiedz no mi dziecko po cóż ci ten ... bejsbol :cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: co tam 1 sztuka... całe stadko to jest coś.... :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bejsbol kochaniutka to ty wiesz do czego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a u mnie dziś na stanie było 16 sztuczków:loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='malawaszka']mój bolid dalej na klockach stoi :diabloti::placz:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]a ja myślałam że Klocek jest w oryginale 1 a drugi to podróba u weta czyli Ozzy:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]JA JESTEM:multi: :multi: :multi: I DOGO JEST:multi: ALE CHIBA KLOCKOWEJ NI MA:eviltong: CZY KTOŚ WIDZIAŁ KLOCKOWĄ?? ZGUBIŁA SIE WE STOLICY CY CUŚ :placz: BO OD WYJAZDU JEJ NIE WIDZIAŁAM:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: SIOSTRA MELDUJ SIĘ DZISIAJ U NAS JAK JUŻEŚ SIĘ ODNALAZŁA:evil_lol:[/B]