clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']czy ja ci wspominalam ze sie utrzymuje z szantazu....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tego też nie mow nikomu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B] tego też nie mow nikomu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo ze dzwonie zawsze na koszt odbiorcy to juz wiesz?:diabloti: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']bo ze dzwonie zawsze na koszt odbiorcy to juz wiesz?:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]odbiorca jest niewypłacalny :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]odbiorca jest niewypłacalny :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a komornikow lubisz?? to takie mile uczynne stworzonka som?:diabloti: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a tera zmykam... umówiłam sie z kolegą.... :diabloti: że zawioze go do weta... bo jego kot.... ćwiczył p-i-e-r-d-o-l-c-a i... spadło mu sie... z ósmego piętra :shake: bede jak wróce :scared: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]............dobry pretekst nie jest zły:diabloti::diabloti::diabloti:, to biedny pawcio.............................bronił sie przed bomba............piwną...........:eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem :diabloti: to ja... wasza szara rzeczywistość :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jestem :diabloti: to ja... wasza szara rzeczywistość :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no nareszcie bo juz mi za jasno bylo...:diabloti:. Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kotecek żyje... krwawił pół nocy... byliśmy na rentgenie... wygląda że kości bez przemieszczeń... teraz poszli do osobistego weta kota .... ale kotecek nie rusza kończynami, nie podnosi sie... miałczy ... dadzą znać jak wrócą do dom [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]kotecek żyje... krwawił pół nocy... byliśmy na rentgenie... wygląda że kości bez przemieszczeń... teraz poszli do osobistego weta kota .... ale kotecek nie rusza kończynami, nie podnosi sie... miałczy ... dadzą znać jak wrócą do dom [/B][/COLOR][/FONT][/quote] to daj tez znac jak sie dowiesz.... Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']to daj tez znac jak sie dowiesz....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kopiuje info od pana z godej-godej:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][I]Kot ma złamaną łape jutro do gipsu idziemy i opuchniete pod grzbietem nic jej nie bedzie :) dał jej cos takiego jak morfina i teraz lezy bez ruchu z otwartymi oczami. dzisiaj dał jakies srodki zeby obrzeku nie bylo czy cos takiego i dopiero jutro mzoe gips [/I][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kopiuje info od pana z godej-godej:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][I]Kot ma złamaną łape jutro do gipsu idziemy i opuchniete pod grzbietem [SIZE=5][B] nic jej nie bedzie :)[/B][/SIZE] dał jej cos takiego jak morfina i teraz lezy bez ruchu z otwartymi oczami. dzisiaj dał jakies srodki zeby obrzeku nie bylo czy cos takiego i dopiero jutro mzoe gips [/I][/COLOR][/FONT][/quote] Bo to kot :cool1: :diabloti: Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]kopiuje info od pana z godej-godej:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][I]Kot ma złamaną łape jutro do gipsu idziemy[/I][/COLOR][/FONT] [I][FONT=Arial][COLOR=blue]i opuchniete pod grzbietem[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][COLOR=blue]nic jej nie bedzie :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][COLOR=blue]dał jej cos takiego jak morfina i teraz lezy bez ruchu z otwartymi oczami.[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][COLOR=blue]dzisiaj dał jakies srodki zeby obrzeku nie bylo czy cos takiego[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][COLOR=blue]i dopiero jutro mzoe gips[/COLOR][/FONT][/I] [/quote] no to gut:multi: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Vectra']Bo to kot :cool1: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kotka :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnes1 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 CZEŚĆ SIOSTRA:evil_lol: SŁONECZKO WYCHODZI TO CHYBA SE SPACEREK DŁUŻSZY ZALICZYMY:cool3: , BO JEDEN JUŻ BYŁ ALE KRÓTKI:angryy: . KLOCUŚ NIE MIAŁ OCHOTY MOCZYĆ DZIŚ ŁAPEK:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no okej... jak wiecie coś mnie ostatnio niepokoiło w wyglądzie legwana..:lying:. miał opuchnięty łogon, zaraz przy doopie, od spodu...:niewiem: martwiłam sie że to jakieś guzy bo tak to wyglądało :placz::placz: juz planowałam jechać do specjalisty w Sosnowcu :-( :handy:zadzwoniłam do pana ale pan wet kategorycznie odradził przyjazd...:nono: [/B][B]zbyt długa trasa a na dworze jest za niska temperatura,[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Blue] [/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:shake: do tego dochodzi stres przy czym legwan może więcej stracić na zdrowiu niż zyskać :shake: ... masiakra... co miałam robić :flaming: w końcu ustaliliśmy że wyślę mu foty tychże niepokojących zmian mailem :user: i on spróbuje to zdiagnozować ... i ewentualnie doradzi jak leczyć tu na miejscu... w drodze wyjątku przyjade do niego... Przy okazji zapytałam czy to samiec czy samiczka bo płeć legwana trudno rozróżnić, i tylko specjaliści sie na tym znają... [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] No więc posłałam fotecki doopala i wczoraj dostałam odpowiedź::czytaj: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][INDENT][COLOR=SeaGreen][I][FONT=Arial][SIZE=2]Wg zdjęć, które udało mi się obejrzeć Pani legwan posiada cechy samcze więc prawdopodobnie jest to CHŁOPAK (prawdopodobnie – bo samice legwana w sytuacji przywództwa w stadzie też ,,lubią ‘’ przejmować cechy samcze)[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [COLOR=SeaGreen][/COLOR] [COLOR=SeaGreen][I][FONT=Arial][SIZE=2]Te zgrubienia w okolicy otworu kloacznego – to prawdopodobnie wykształciły się narządy płciowe (hemipenis) [/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [COLOR=SeaGreen][I][FONT=Arial][SIZE=2]I nie jest to nic niepokojącego.[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [/INDENT][/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=2]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=2]reasumując... mój legwanek jest chory na... dojrzewanie [/SIZE][SIZE=2]:oops: :oops: :oops: [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....................to dobrze że kot cały[/B][/COLOR]:multi::multi::multi: [COLOR=DarkRed][B]też lubie koty.........a co[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hahahaha .. powiem ci ...... nie jestem wetem ,ale zapytaj Ali jaką postawiłam diagnoze legwanowi ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a tera zmykam... umówiłam sie z kolegą.... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]że zawioze go do weta... bo jego kot.... ćwiczył p-i-e-r-d-o-l-c-a i... spadło mu sie... z ósmego piętra :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bede jak wróce :scared:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [B]to faktycznie ten kotek ma problemy z blonnikiem[/B]:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no okej... [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]jak wiecie coś mnie ostatnio niepokoiło w wyglądzie legwana..:lying:. miał opuchnięty łogon, zaraz przy doopie, od spodu...:niewiem: martwiłam sie że to jakieś guzy bo tak to wyglądało :placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]juz planowałam jechać do specjalisty w Sosnowcu :-([/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]:handy:zadzwoniłam do pana ale pan wet kategorycznie odradził przyjazd...:nono: [/COLOR][/FONT][/B][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zbyt długa trasa a na dworze jest za niska temperatura,[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]:shake: do tego dochodzi stres przy czym legwan może więcej stracić na zdrowiu niż zyskać :shake: ... masiakra... co miałam robić :flaming:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]w końcu ustaliliśmy że wyślę mu foty tychże niepokojących zmian mailem :user: i on spróbuje to zdiagnozować ... i ewentualnie doradzi jak leczyć tu na miejscu... w drodze wyjątku przyjade do niego... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Przy okazji zapytałam czy to samiec czy samiczka bo płeć legwana trudno rozróżnić, i tylko specjaliści sie na tym znają... [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]No więc posłałam fotecki doopala i wczoraj dostałam odpowiedź::czytaj:[/B][/COLOR][/FONT] [INDENT][COLOR=seagreen][I][FONT=Arial][SIZE=2]Wg zdjęć, które udało mi się obejrzeć Pani legwan posiada cechy samcze więc prawdopodobnie jest to CHŁOPAK (prawdopodobnie – bo samice legwana w sytuacji przywództwa w stadzie też ,,lubią ‘’ przejmować cechy samcze)[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/INDENT] [INDENT][COLOR=seagreen][I][FONT=Arial][SIZE=2]Te zgrubienia w okolicy otworu kloacznego – to prawdopodobnie wykształciły się narządy płciowe (hemipenis) [/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/INDENT] [INDENT][COLOR=seagreen][I][FONT=Arial][SIZE=2]I nie jest to nic niepokojącego.[/SIZE][/FONT][/I][/COLOR][/INDENT] [FONT=Arial][SIZE=2]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=blue][B][SIZE=2]reasumując... mój legwanek jest chory na... dojrzewanie [/SIZE][SIZE=2]:oops: :oops: :oops: [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [B]znaczy sie dziecko Tobie dojrzewa.........;) [/B] Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ja ciem Klockowa ....same penisy masz w chalupie..noooo noooo....:diabloti: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']ja ciem Klockowa ....[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]same penisy masz w chalupie.[/I][/B][/COLOR][/FONT].noooo noooo....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no patrz byłam..........i nie widziałam penisów:razz: Ale to to pod ogonem Draca widziałam ;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]no patrz byłam..........i nie widziałam penisów:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Ale to to pod ogonem Draca widziałam ;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] zagladalas mu pod ogon:crazyeye: a po cio he:loveu: ? Quote
agara Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Śliczny ten twój morderca:) Przejrzałam tylko pierwsze strony, i na samym początku podpisałaś jedno zdjęcie "ekspresowa wymiana opon" :) Może zatrudnij go dla Kubicy, bo on jakoś ciągle ma problemy z tymi swoimi mechanikami:D a chyba twój Clockwork nie zawiedzie... :p? Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='dealer']zagladalas mu pod ogon:crazyeye: a po cio he:loveu: ?[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:bom ciekawa była:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts