Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']ale grzywka siegam:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:nie zauważyłam jaka masz grzywkę:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]to już wiesz :mad: następnym razem widze cie u mnie... :mad: [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]boshe... była w jastrzebiu... i nic nie mówiła :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B] P.S. po choliere cie do tej dziury przywiało??[/quote] Dopsz, dopsz, następnym razem (o ile będzie następny raz) pierwsze co zrobię to się u Ciebie :cool1: :mdleje: A do pięknego dziuro-zadupia to mnie do Samturi przywiało :eviltong: Quote
basienka22 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]P.S.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]fajnie tak być w gościach w niedziele :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :eviltong: Klocusiowa zawsze mozesz do mnie wpaść!O każdej porze dnia i nocy:megagrin: Aby wiedzieć każdą nową dodaną notke na forum:thumbs: A tak na marginesie miło było znów posiedzieć w waszym towarzyswie:drink1: DZIĘKUJE ZA SŁOWA OTUCHY:buzi: Ps.bardzo długo mnie tu niebyło ale wiem mniej więcej od Klocusiowej co się u was dzieje.Aha niepamiętam kompu sunia sie oszczeniła ale właścicielą oraz suni Gratuluje ślicznych szczeniąt!!Są prześliczne!!Pozdrawiam serdecznie!! Quote
basienka22 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :oops: [quote name='basienka22']:eviltong: kompu !![/quote] :oops: sorki miało być Komu :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='basienka22']:eviltong: Klocusiowa zawsze mozesz do mnie wpaść!O każdej porze dnia i nocy:megagrin: Aby wiedzieć każdą nową dodaną notke na forum:thumbs: A tak na marginesie miło było znów posiedzieć w waszym towarzyswie:drink1: DZIĘKUJE ZA SŁOWA OTUCHY:buzi: Ps.bardzo długo mnie tu niebyło ale wiem mniej więcej od Klocusiowej co się u was dzieje.Aha niepamiętam kompu sunia sie oszczeniła ale właścicielą oraz suni Gratuluje ślicznych szczeniąt!!Są prześliczne!!Pozdrawiam serdecznie!![/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no jak......Klocusiowa to taka spokojna ...małomówna......wręcz milcząca:eviltong:......nieśmiała...i wogóle ....a ty tu że klachula:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)A tak nawiasem mowiac co by było jakby Klocusiowej nie było;)masakra...nuda;) KKKCM:evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)no jak......Klocusiowa to taka spokojna ...małomówna......wręcz milcząca:eviltong:......nieśmiała...i wogóle ....a ty tu że klachula:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red];)A tak nawiasem mowiac co by było jakby Klocusiowej nie było;)masakra...nuda;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]KKKCM:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] ACH TAK... KLOCUSIOWA TO TAKIE NIEWINNE DZIEWCZĘ:evil_lol: SKROMNE, CICHE, SPOKOJNE.... ;) ALU NIE WIEM CO BY BYŁO GDYBY KLOCKOWEJ TU NIE BYŁO:roll: ALE WIEM KTO WIEDZIE PRYM W GADANIU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . WESZŁAM SOBIE DZIŚ NA LISTĘ UŻYTKOWNIKOW, POTEM DAŁAM SOBIE WEDŁÓG ILOŚCI POSTÓW I CO WIDZĘ:crazyeye: ?? HĘ ?? CIEKAWE KTO ZGADNIE ?? [SIZE=1][COLOR=silver]PODPOWIEM WAM NA PIERWSZYM MIEJSCU WASZKA A ZA NIĄ ALA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1']ACH TAK... KLOCUSIOWA TO TAKIE NIEWINNE DZIEWCZĘ:evil_lol: SKROMNE, CICHE, SPOKOJNE.... ;) ALU NIE WIEM CO BY BYŁO GDYBY KLOCKOWEJ TU NIE BYŁO:roll: ALE WIEM KTO WIEDZIE PRYM W GADANIU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . WESZŁAM SOBIE DZIŚ NA LISTĘ UŻYTKOWNIKOW, POTEM DAŁAM SOBIE WEDŁÓG ILOŚCI POSTÓW I CO WIDZĘ:crazyeye: ?? HĘ ?? CIEKAWE KTO ZGADNIE ?? [SIZE=1][COLOR=silver]PODPOWIEM WAM NA PIERWSZYM MIEJSCU WASZKA A ZA NIĄ ALA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote][B][I];)[FONT=Arial][COLOR=Red]....:eviltong:no właśnie ..jakby nie było Klocusiowej ....to kto by mnie słuchał .......Cezary by tego nie zdzierżył .....a nawet nie wiesz jak potrafimy wytrwale przez 6,66godzin milczeć:diabloti: Koffana zobacz jaki ja mam staz na dogo;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)[FONT=Arial][COLOR=red]....:eviltong:no właśnie ..jakby nie było Klocusiowej ....to kto by mnie słuchał .......Cezary by tego nie zdzierżył .....a nawet nie wiesz jak potrafimy wytrwale przez 6,66godzin milczeć:diabloti:[/COLOR][/FONT][/I][/B] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Koffana zobacz jaki ja mam staz na dogo;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] ALU TY CHYBA CHCIAŁAŚ POWIEDZIEĆ ŻE TZ MILCZY PRZEZ 6,66 GODZIN , BO TY W TYM CZASIE GADSZ NA DOGO:evil_lol: TAK MI SIĘ ZDAJE ŻE ZA KILKA MIESIĘCY WYNIK ILOŚCI POSTÓW U CIEBIE SIE PODWOI ALBO POTROI:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1']ALU TY CHYBA CHCIAŁAŚ POWIEDZIEĆ ŻE TZ MILCZY PRZEZ 6,66 GODZIN , BO TY W TYM CZASIE GADSZ NA DOGO:evil_lol: TAK MI SIĘ ZDAJE ŻE ZA KILKA MIESIĘCY WYNIK ILOŚCI POSTÓW U CIEBIE SIE PODWOI ALBO POTROI:evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial]teraz to TZ spi ......czasem bywa w pracy;)........hmmmm a przyrost postów jest i tak mniejszy niż był na początku:oops:...opóściłam się ..:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial]teraz to TZ spi ......czasem bywa w pracy;)........hmmmm a przyrost postów jest i tak mniejszy niż był na początku:oops:...opóściłam się ..:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT][/COLOR][/I][/B][/quote] NO NIE GADAJ, ŻE BYŁO TEGO JESZCZE WIĘCEJ:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . TERAZ JAK ODPALAM DOGO TO WSZĘDZIE WIDZĘ TYLKO ALICJA, ALICJA,...., ALICJA;). CZYŚ TY WTEDY WOGÓLE NIE SPAŁA?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1']NO NIE GADAJ, ŻE BYŁO TEGO JESZCZE WIĘCEJ:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . TERAZ JAK ODPALAM DOGO TO WSZĘDZIE WIDZĘ TYLKO ALICJA, ALICJA,...., ALICJA;). CZYŚ TY WTEDY WOGÓLE NIE SPAŁA?? :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]ludzie w moim wieku:diabloti: mało snu potrzebują:eviltong:.......... kochana ja jeszcze mam czas na inne rzeczy;) [/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red]ludzie w moim wieku:diabloti: mało snu potrzebują:eviltong:..........[/COLOR][/FONT][/I][/B] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]kochana ja jeszcze mam czas na inne rzeczy;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] NIE BĘDĘ TU OFICJALNIE PYTAĆ NA JAKIE RZECZY, ALE CHYBA NE WTEDY JAK TZ JEST W PRACY;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1']NIE BĘDĘ TU OFICJALNIE PYTAĆ NA JAKIE RZECZY, ALE CHYBA NE WTEDY JAK TZ JEST W PRACY;) :evil_lol:[/quote][B][I]:oops:[FONT=Arial][COLOR=Red]no....pranie , sprzątanie, zakupy, pieczenie ciast/czasem serników/ spacerki z ozzym ....pisanie tony niepotrzebnych papierów....a co jeszcze zapytam w wyrku TZta;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:[FONT=Arial][COLOR=red]no....pranie , sprzątanie, zakupy, pieczenie ciast/czasem serników/ spacerki z ozzym ....pisanie tony niepotrzebnych papierów....a co jeszcze zapytam w wyrku TZta;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] ALEŚ TY OBROTNO DZIOŁCHA:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1']ALEŚ TY OBROTNO DZIOŁCHA:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:.....no musowo;) Terarz uciekam się przespać , ale ładnie przywitam właścicielkę blożka:p Dzień doberek Klocusiowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:oops:.....no musowo;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Terarz uciekam się przespać , ale ładnie przywitam właścicielkę blożka:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dzień doberek Klocusiowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] NO TO ŻYCZĘ MIŁYCH SNÓW:p . A PRZY OKAZJI TEŻ SIĘ PRZYWITAM Z KLOCUSIOWĄ. CZEŚĆ SIOSTRA, DAWNO MY SIĘ NIE WIDZIAŁY.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='agnes1']NO TO ŻYCZĘ MIŁYCH SNÓW:p . A PRZY OKAZJI TEŻ SIĘ PRZYWITAM Z KLOCUSIOWĄ. CZEŚĆ SIOSTRA, DAWNO MY SIĘ NIE WIDZIAŁY.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja tu jeszcze jestem:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja tu jeszcze jestem:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ŁOJ A JA POLECIAŁAM NA INNE WATKI ŻEBY CIĘ NIE OBUDZIĆ:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='agnes1']ŁOJ A JA POLECIAŁAM NA INNE WATKI ŻEBY CIĘ NIE OBUDZIĆ:evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]..no masz niewdzięczna:eviltong: PODUDKA.............:multi::multi::multi: majty na doopę i do pracy kompka odpalić;) czekam na foty.........kkkurde na 11 idę do pracy , ale ostrzegam ze wracam o 16:diabloti: [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='basienka22']:eviltong: Klocusiowa zawsze mozesz do mnie wpaść!O każdej porze dnia i nocy:megagrin: Aby wiedzieć każdą nową dodaną notke na forum:thumbs: [FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red]A tak na marginesie miło było znów posiedzieć w waszym towarzyswie[/COLOR][/SIZE][/FONT]:drink1: DZIĘKUJE ZA SŁOWA OTUCHY:buzi: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie szalej... mojego towarzystwa tam raczej nie widziałaś... ale zostawiłam odciski palców na klawiaturze... a to znaczy że byłam u Ciebie[/B][/COLOR][/FONT] :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no jak......Klocusiowa to taka spokojna ...małomówna......wręcz milcząca:eviltong:......nieśmiała...i wogóle ....a ty tu że klachula:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zawstydziłam sie :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='agnes1'] A PRZY OKAZJI TEŻ SIĘ PRZYWITAM Z KLOCUSIOWĄ. CZEŚĆ SIOSTRA, DAWNO MY SIĘ NIE WIDZIAŁY.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kaj sie szwendosz... zaprowadziłach cipsa :evil_lol: a ciebie ni ma doma :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witaj kobieto o pięknym imieniu :loveu: Cóż tam w poniedziałek słychać? Też masz szewski? :evil_lol: O mało się dzisiaj do pracy nie spóźniłam... :roll: Quote
malawaszka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]a byłaś u AliR?? mojej skromnej osoby nie nawiedza całe stado dogomaniax[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti: [/QUOTE] aaaa wszystko przede mną :placz: Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:nie zauważyłam jaka masz grzywkę:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]grzywe mam rozwiana, wzrok dziki, suknie plugawa....:diabloti: [/B] Quote
agbar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ze ten tego..jak to bylo....aaaa dzien i dobry...aczkolwiek powiadam wam glowa moja mowi ze dobry to on ci nie bedzie.....dostalam rachunek za prad...jestem w szoku potrzebuje lekarza..... Quote
Recommended Posts