Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie rozwieszone "papierowo" tylko 10 plakatków. Od wtorku będzie leciała nowa transza, ale może druknąć więcej? Tylko to kosztuje i idzie z bazarku na Bostiego (1 sztuka/1,45 zł), sama mam podjąć decyzję?
Piszcie.
W następnym tygodniu poleci też kolejnie 130 ogłoszeń ale na inny rejon, bo dolnośląskie już jest.
Ja wszystko zapisuję jeśli chodzi o koszty w poście numer 5.

Posted

[QUOTE][B]klauzynka [/B]a drukujesz w kolorze czy czarno-białe? [/QUOTE]

drukuję w kolorze, ale moja Asia zostawia w takich miejscach w dolnośląskim, że raczej nikt tego nie zerwie. Akurat tego jestem pewna.

Posted

[QUOTE]co do drukowania sie nie wymadrzam. [/QUOTE]

to ja sama mam o tym decydować?
Jeśli tak to ok,
jeśli chodzi o mnie to jestem za każdą formą promocji, ale kurka wodna napiszcie coś. Drukować, rozwieszać? Czy tylko internetowo? Boston kasy ma słabo ale też mogę ją kisić aż znajdzie się dt, robić kolejne bazary. Na karmę i weta zawsze się nazbiera ale jeśli było by coś ponadto to może być zonk.

Posted

[QUOTE]to drukuj niewielka ilosc. 10szt jeszcze? 20/ [/QUOTE]

tak zrobię plus następny pakiet 130 ogłoszeń.

[QUOTE]ja bym w necie oglaszala na dolnoslaskie znow, bo teraz inne fotki ma przeciez.
[/QUOTE]

na dolnoślaskie ma. Ale ok.
Wznowię jeszcze allegro.

Marzy mi się żeby Bostek własnozębnie już na te święta spod choinki prezent dla siebie wytaszczył i rozpakował......

Posted

ja akurat dzis z klauzunka o nim rozmawialam :) czekam, az sie do nas wybierze i pieska pozna, we 2 zawsze razniej.
niestety, to w tygodniu bedzie, wiec pewnie nie bedziesz mogla jechac z nami :(

Posted

[quote name='Klauzunka']drukuję w kolorze, ale moja Asia zostawia w takich miejscach w dolnośląskim, że raczej nikt tego nie zerwie. Akurat tego jestem pewna.[/QUOTE]

szkoda czarno białe mogłabym wydrukować w jakieś ilości kolorowych nie dam rady :(

Posted

[quote name='AnIeLa']szkoda czarno białe mogłabym wydrukować w jakieś ilości kolorowych nie dam rady :([/QUOTE]

a co? czarno biale tez moga byc! wazne, zeby jak najwiecej i w wielu miejscach, wazne zeby pies dom znalazla, niewazne, czy w kolorze, czy w szarosciach. :)

[quote name='Martika@Aischa']Dotarłam do psiaka z podpisu Klauzunki .....szkoda psiaka :( moja Aisha jak na tą rasę przystało też fajtłapa straszna .....zapiszę się u chłopaka. Wierzę że znajdzie domek najlepszy na świecie.[/QUOTE]

witamy ;)

Posted

[QUOTE]a co? czarno biale tez moga byc! wazne, zeby jak najwiecej i w wielu miejscach, wazne zeby pies dom znalazla, niewazne, czy w kolorze, czy w szarosciach. :smile:[/QUOTE]pewnie, że tak. Tylko, że ja płacę za wydruki i między czarno-białymi a kolorowymi praktycznie żadnej różnicy w cenie (9 czy 10 groszy) więc biorę te kolorowe. No i Asia mi rozwiesza w miejscach, gdzie raczej żadna przypadkowa osoba nie zerwie dla zabawy więc porywam się na te ciut droższe.

[QUOTE]ja akurat dzis z klauzunka o nim rozmawialam :smile: czekam, az sie do nas wybierze i pieska pozna, we 2 zawsze razniej.
niestety, to w tygodniu bedzie, wiec pewnie nie bedziesz mogla jechac z nami :-([/QUOTE]Mogę też pokombinować z przyjazdem na weekend ale jak na razie to i z tygodniem mi nie wychodzi. Najpierw zapalenie spojówek teraz 37,8 niby żadna temperatura ale czuję się jak wypluta. Chyba się sypię:angryy:

Posted

a wiec, sorki za wczoraj ale poleglam. Nie dosc ze niewyspana to chorobsko mnie wzielo.
To napisalam w miedzyczasie :

Cześć nazywam sie Boston.
Moi ludzie pewnego dnia postanowili mnie zostawic, tak o... Nagle zabrakło ciepłego miejsca, swojego posłania i miski, nagle zabrakło mi domu -to okropne!
Gdzie teraz jestem? W nowym miejscu, którego sie boję. Boję sie tych wszytskich nieznanych mi osób, zimna,wiecznego szczekania i pisku innych psów, boję sie tu wszystkiego.
Chciałbym powiedzieć, ze dam radę, przecież duży chłopak ze mnie ale czuję, ze sam sobie z tym nie poradzę:shake: Tu w schronisku, jest już zimno, a niedługo przyjdzie prawdziwa zima i mróz. Doktor powiedzial ze pewnei złapią mie problemy ze stawami, tak jak inne labki. Nigdy nie miałem też kataru ani kaszlu a to podobno bardzo bolesne.

Mam ........ lat. Jestem jeszcze radosnym szczeniakiem, ktory lubi obgryzac zabawki i wiecznie nadstawie zadek do drapania. Jeste zaszzcapiony i zaczipowany.

Może chciałbyś ale nie możesz mnie adoptowac za to pozwolilbys mi spędzic u ciebie zime? A moze chcialbys pomoc biednemu psu w potrzebie i przygarnąc mnie do siebie na zawsze?
Jeśli tak skontaktuj sie z Kora pod nr tel: