bakusiowa Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Trop ma cały czas wyróznione ogłoszenie na olx. Oglądalność jest niezła. Tylko telefonów brak. :wallbash: Quote
ewunian Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Zima.. Zima... Zima... Byłam u Tropa po przerwie spowodowanej wyjazdem do pacy. Takiej radości, jaką okazał mnie widząc, się nie zapomina. Inni określają go mianem "flegmatyk". Cóż, jak widać na powyższych zdjęciach, tylko na jednej fotce wyszedł "spokojnie"... W grudniu minął rok, jak Trop przebywa w Bielskim schronisku,,, Quote
bakusiowa Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Bardzo ładne zdjęcia.Trop jest dość utuczony. Mam wykupiony pakiet ogłoszeń. Jutro wyślę dane. Cały czas ma u mnie wyróżniony olx. http://olx.pl/nowe-ogloszenie/edit/82699181/?ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Baction%5D=account&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index Quote
ewunian Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Trop utuczony, bo psy w BB mają tylko pół godziny spaceru na 1-2 tygodnie. W jego kojcu jest aktualnie 5 psów, w tygodniu rzadko kiedy jest tyle osób, by wyprowadzić cały, a nie można wyciągać pojedynczych psów (że niby gryzą "szczęśliwca"). Quote
bakusiowa Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ewunian, skopiowałam 3 zdjęcia do ogloszeń. Są piękne. Quote
ewunian Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 U Tropa zmiany. oddzielono od niego jednego psa, dano do osobnego kojca. są teraz w czwórkę. trzech chłopów i baba :P Z kolegą: Idę DO ciebie! O, jakiś ruch przy bramce... Z tą "koleżanką" to wyszły jaja przy okazji... jest to sucz która się tu już przewijała. okazało się, że Trop to mocno terytorialny chłopak. Jak wszedł do kojca to uznał, że inni co wchodzą to już nie jego kumple, za dużo psów itepe... no, wdał się z babą w pyskówkę. A że kobika ta to jakieś 2x jak Trop... To było gorąco... Chociaż śmiesznie to wyglądało, bo co szczeknął na Babcię, to kątem oka na mnie "no, patrz jaki to ja chojrak". Quote
ewunian Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Popiszę sobie sama do siebie. A co, wolno mi chyba :P Trop zaczyna być powolutku toczącą się beczką na cienkich nogach. I zaczyna się wkurzać jak mu ktoś podbiera jedzenie z miski. Nie daj boże, jak inny pies się zainteresuje co tam Tropiszcze mamle w gębie... Oj, było gorąco. Fakt. Tylko powarkiwania i głębokie pomruki, no ale... Kto by pomyślał? Dzisiejsze fotostory Tropa: Quote
ewunian Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Jeszcze jak było "w miarę" ładnie i zielono... oraz jakieś 5 kilo Tropa mniej... Zostało zrobione to zdjęcie: Widać, jak mu się tłuszczyk na brzuchu odłożył. Bambaryła :) Quote
BUDRYSEK Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Trop....czyli Miluś od wczoraj jest w swoim domku...proszę trzymać kciuki! Państwo są zachwyceni :) Okazało się, że bez problemu otwiera drzwi i w nocy poszedł zwiedzać cały dom ;) fotki z wczoraj: https://www.facebook.com/events/802291213186196/802853459796638/ Quote
beataczl Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 wspaniale wieści !:) trzymam kciuki za Milusia :) :) Quote
ewunian Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 no i takie wieści się uwielbia :) dogo mi świrowało, nie mogłam tego wczesniej napisać :) Quote
bakusiowa Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 W moich ogłoszeniach był Tropikiem. Bardzo się cieszę, że psina ma swój dom. Ciekawa jestem jak to się stało. Quote
Recommended Posts