Agnieszka(Visenna) Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Już mi głupio ją prosić :evil_lol: :evil_lol: Napisze do MagYi. Ulaa-zobaczymy,może się zgłoszę.Dzięki ;) Quote
aisaK Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To wspaniała wiadomośc!!! Pewnie, że jeśli bedzie miał Pana w Polsce to wspaniałe...trzymam kciuki za transport... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Pancio dzisiaj sam przyjechał po Regiska :razz: Byl bardzo przejety i poruszony.Klekal przy nim i przytulal.. to bylo cholernie wzruszajace.Bez watpienia trafil w bardzo dobre, opiekuncze rece.. Moze jeszcze dzisiaj beda nawet jakies fotki.. :loveu: :loveu: Mial Regis farta :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [CENTER]Tutaj jeszcze mail z wczoraj:loveu: : [FONT=Arial][SIZE=2][I]Jak już wspomniałem jadę jutro po Regiska :D - co prawda pociągiem ale jest coraz zimniej i uznałem że nie ma na co czekać... Dzisiaj na spotkaniu opłatkowym w pracy dostałem bony, część od razu zrealizowałem w markecie:D (ufff... ten brak samochodu) (zdjęcie), w tle klatka Gryzka (koszatniczki znalezionej latem przez moją sunie - miała odgryzione uszko, obecnie największy uluibieniec mojej mamy, niestety skrył sie za batonikami Rodeo...)[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][I]Będę we Wrocławiu ok 10:00.[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][I]Pozdrawiam - Leszek[/I][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/5999/regisha1.png[/IMG][/CENTER] Quote
Ulaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Cooooo..... o boże.... :placz::placz::placz: Tak mi się ryczeć chce ze szczęścia... Biedne, samotne maleństwo ze smutnymi oczkami dostało najlepszy prezent na święta... NOWE ŻYCIE!! Wszystkiego najlepszego Regisku :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :tree1::x-mas: PS. Zdjemuję z allegro... :cool3: Quote
Ulaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 A może skoro ten pan taki kochany i "zapsiony" to dołączy do dogomaniaków i będziemy mieć info o maluchu na bieżąco :loveu: Bo ten pyszczek ogromnie zapadł mi w sercu... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Pan tutaj zaglada, wiec moze jak sie ladnie usmiechniemy.. :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Aż szokujące jest to, że tyle wrocławskich bidek znalazło dnowe domki w przeciągu tygodnia :multi: Quote
Ulaa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nie zdjęłam Regiska aukcji, tylko ją troszkę zmieniłam... Może maluch podzieli się swoim szczęściem z innymi pieskami. A nowego pana malucha zachęcamy do opowieści o pieseczku!! Toż to miód na nasze serca :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Korenia']Aż szokujące jest to, że tyle wrocławskich bidek znalazło dnowe domki w przeciągu tygodnia :multi:[/quote] Psie wrocławiaki.. szczęśliwe dzieciaki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koperek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Aga nie odpisuj mi już na pw:lol: Teraz dopiero zauważylam, wątek Regiska!:p Moje Ty Kochanie Pięknościowe! Już dzisiaj będziesz spać w nowym, cieplutkim domku! Jak to dobrze! A napisz mi na pw może kto dzisiaj w biurze psiaki wydawal i jakie mial ten ktoś wrażenia a propos nowego pańcia Regiska. Czekam na odp:razz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 W biurze byla chyba i Irenka i Lidka.Na Irence zrobil bardzo pozytywne wrazenie ;) Quote
Koperek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No to jeszcze dzisiaj potrzymam mocno kciuki, a od jutra Regisek musi sobie już sam radzić:eviltong: :lol: Quote
Leh Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witam Drogie Panie! Po trudach podróży, szalonym wyścigu do apteki (Regisek ma b.mocno odmoczone poduszki) i wspaniałym powitaniu pańcio i maluszek padają z łap... ;D Niestety baterie w aparacie za słabe i dlatego dziś tylko 1 fotka bez flasha(sorki) Obiecuję jutro okazalszą sesje maluszka i jego nowego otoczenia :D [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL=http://img440.imageshack.us/my.php?image=31z30020hr3.jpg][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/5058/31z30020hr3.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
karusiap Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Leh:loveu::loveu::loveu::loveu: dziekujemy!!!! Quote
Koperek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witamy serdecznie nowego pańcia Regiska!:lol: Cudne zdjęcie:loveu: ...wlaśnie widać na nim jak mu bylo "dobrze" w schronie:-( Ale to już się skończylo! Teraz musi być lepiej, prawda Leh?:p A o co chodzi z tymi b. mocno odmoczonymi poduszkami?? Nie spotkalam się jeszcze z czymś takim, ale sądzę, że to od stania na mokrym betonie... [U]Acha! I bardzo proszę karmić go narazie z ręki (malymi porcjami). Ja tak w schronie (jak byl w izolatce) musialam robić, bo zjadlby pokarm razem z miską. A w jego stanie (niedożywienie) nie bylo wskazane "polykanie" jedzonka.[/U] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dziękujemy za kontakt :multi: ;) Koperek to była tzw. opiekunka Regiska nr 1, zna go mysle najlepiej, jej sugestie sa bardzo cenne :) Śliczne zdjęcia.. szczęśliwy nasz maluch, nie ma co ! Quote
Leh Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Masz rację - młode psiaki nie mają jeszcze zrogowaciałych poduszek tylko delikatny naskórek i woda+przymrozki zrobiły swoje (z dworca do domu nisłem bidulka bo już bardzo musiało go boleć... Ale nie martwcie się - maść przepisał jeszcze schroniskowy lekarz, a moja mama potwierdziła że jest idealna na takie przypadki ;) coś mi z tą fotką nie wyszło... :\ (jeszcze raz): [IMG]http://img440.imageshack.us/my.php?image=31z30020hr3.jpg[/IMG] Quote
Leh Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 a może po prostu tak: [URL]http://img440.imageshack.us/img440/5058/31z30020hr3.jpg[/URL] Quote
makulka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 LEH:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki cudny widok:)Dziękujemy, za adopcje Regiska Quote
Korenia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Leh']a może po prostu tak: [URL]http://img440.imageshack.us/img440/5058/31z30020hr3.jpg[/URL][/quote] Sliczne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulaa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jejku, jak on się wtopił w tą kanapę (albo fotel...), tak jakby miałby w niego wrosnąć na zawsze! Biedne, umęczone dziecko. Jak dobrze, że teraz ma kto o niego dbać, to taki słodziutki piesek :loveu: A imię zostaje czy dostanie nowe? :cool3: Quote
Korenia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Ulaa']A imię zostaje czy dostanie nowe? :cool3:[/quote] Też właśnie o to miałam się zapytać ;) Quote
Leh Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Imię oczywiście zostaje ;) Po pierwsze psina je kojarzy a po drugie Regis (łac. - Król; Władca) pasuje do jego charakteru. Ta kanapa stanowiła centralne siedzisko w moim pokoju przed kompem - teraz bezapelacyjnie stała się Jego tronem ;) ;) ;) Quote
Korenia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Leh']Imię oczywiście zostaje ;) Po pierwsze psina je kojarzy a po drugie Regis (łac. - Król; Władca) pasuje do jego charakteru. Ta kanapa stanowiła centralne siedzisko w moim pokoju przed kompem - teraz bezapelacyjnie stała się Jego tronem ;) ;) ;)[/quote] Super :multi: Quote
Recommended Posts