Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pancio dzisiaj sam przyjechał po Regiska :razz:

Byl bardzo przejety i poruszony.Klekal przy nim i przytulal.. to bylo cholernie wzruszajace.Bez watpienia trafil w bardzo dobre, opiekuncze rece..

Moze jeszcze dzisiaj beda nawet jakies fotki.. :loveu: :loveu:

Mial Regis farta :loveu: :loveu:

Posted

[CENTER]Tutaj jeszcze mail z wczoraj:loveu: :
[FONT=Arial][SIZE=2][I]Jak już wspomniałem jadę jutro po Regiska :D - co prawda pociągiem ale jest coraz zimniej i uznałem że nie ma na co czekać... Dzisiaj na spotkaniu opłatkowym w pracy dostałem bony, część od razu zrealizowałem w markecie:D (ufff... ten brak samochodu) (zdjęcie), w tle klatka Gryzka (koszatniczki znalezionej latem przez moją sunie - miała odgryzione uszko, obecnie największy uluibieniec mojej mamy, niestety skrył sie za batonikami Rodeo...)[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][I]Będę we Wrocławiu ok 10:00.[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][I]Pozdrawiam - Leszek[/I][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/5999/regisha1.png[/IMG][/CENTER]

Posted

Cooooo..... o boże.... :placz::placz::placz: Tak mi się ryczeć chce ze szczęścia... Biedne, samotne maleństwo ze smutnymi oczkami dostało najlepszy prezent na święta... NOWE ŻYCIE!!

Wszystkiego najlepszego Regisku :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:tree1::x-mas:

PS.
Zdjemuję z allegro... :cool3:

Posted

A może skoro ten pan taki kochany i "zapsiony" to dołączy do dogomaniaków i będziemy mieć info o maluchu na bieżąco :loveu:
Bo ten pyszczek ogromnie zapadł mi w sercu...

Posted

Nie zdjęłam Regiska aukcji, tylko ją troszkę zmieniłam... Może maluch podzieli się swoim szczęściem z innymi pieskami.

A nowego pana malucha zachęcamy do opowieści o pieseczku!! Toż to miód na nasze serca :loveu:

Posted

Aga nie odpisuj mi już na pw:lol: Teraz dopiero zauważylam, wątek Regiska!:p

Moje Ty Kochanie Pięknościowe! Już dzisiaj będziesz spać w nowym, cieplutkim domku! Jak to dobrze!

A napisz mi na pw może kto dzisiaj w biurze psiaki wydawal i jakie mial ten ktoś wrażenia a propos nowego pańcia Regiska. Czekam na odp:razz:

Posted

Witam Drogie Panie!
Po trudach podróży, szalonym wyścigu do apteki (Regisek ma b.mocno odmoczone poduszki) i wspaniałym powitaniu pańcio i maluszek padają z łap... ;D
Niestety baterie w aparacie za słabe i dlatego dziś tylko 1 fotka bez flasha(sorki)
Obiecuję jutro okazalszą sesje maluszka i jego nowego otoczenia :D
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL=http://img440.imageshack.us/my.php?image=31z30020hr3.jpg][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/5058/31z30020hr3.th.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

Posted

Witamy serdecznie nowego pańcia Regiska!:lol:
Cudne zdjęcie:loveu: ...wlaśnie widać na nim jak mu bylo "dobrze" w schronie:-(
Ale to już się skończylo! Teraz musi być lepiej, prawda Leh?:p

A o co chodzi z tymi b. mocno odmoczonymi poduszkami?? Nie spotkalam się jeszcze z czymś takim, ale sądzę, że to od stania na mokrym betonie...

[U]Acha! I bardzo proszę karmić go narazie z ręki (malymi porcjami). Ja tak w schronie (jak byl w izolatce) musialam robić, bo zjadlby pokarm razem z miską. A w jego stanie (niedożywienie) nie bylo wskazane "polykanie" jedzonka.[/U]

Posted

Masz rację - młode psiaki nie mają jeszcze zrogowaciałych poduszek tylko delikatny naskórek i woda+przymrozki zrobiły swoje (z dworca do domu nisłem bidulka bo już bardzo musiało go boleć...
Ale nie martwcie się - maść przepisał jeszcze schroniskowy lekarz, a moja mama potwierdziła że jest idealna na takie przypadki ;)

coś mi z tą fotką nie wyszło... :\ (jeszcze raz):
[IMG]http://img440.imageshack.us/my.php?image=31z30020hr3.jpg[/IMG]

Posted

Jejku, jak on się wtopił w tą kanapę (albo fotel...), tak jakby miałby w niego wrosnąć na zawsze! Biedne, umęczone dziecko.
Jak dobrze, że teraz ma kto o niego dbać, to taki słodziutki piesek :loveu:

A imię zostaje czy dostanie nowe? :cool3:

Posted

Imię oczywiście zostaje ;)
Po pierwsze psina je kojarzy a po drugie Regis (łac. - Król; Władca) pasuje do jego charakteru. Ta kanapa stanowiła centralne siedzisko w moim pokoju przed kompem - teraz bezapelacyjnie stała się Jego tronem ;) ;) ;)

Posted

[quote name='Leh']Imię oczywiście zostaje ;)
Po pierwsze psina je kojarzy a po drugie Regis (łac. - Król; Władca) pasuje do jego charakteru. Ta kanapa stanowiła centralne siedzisko w moim pokoju przed kompem - teraz bezapelacyjnie stała się Jego tronem ;) ;) ;)[/quote]
Super :multi: