Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']CUDNIE!;) ...i znów muszę Ci dziękować:razz: :loveu:[/quote]

Nie musisz bo to nie dla Ciebie tylko dla Regiska :diabloti::eviltong:

Posted

Mam nadzieję, że tak będzie... Ma taki pyszczek i oczka że aż płakać się chce :-(

PS.
Bardzo ładnie są te fotki obrobione. Czyja to sprawka? :cool3:

Posted

[quote name='Korenia']Moja :evil_lol: :evil_lol: Lubie fotografie i robić i obrabiać :loveu:[/quote]

Korenia, woow szacuneczek :thumbs:. Mogę się czasem do Ciebie uśmiechąć z jakimś psiakiem na allegro? Naprawdę dużo lepiej to wygląda niż ze zwykłymi fotkami...

A tak wogóle to masz jakąś galerię? Chętnie popodziwiam :p

Posted

[quote name='Ulaa']Korenia, woow szacuneczek :thumbs:. Mogę się czasem do Ciebie uśmiechąć z jakimś psiakiem na allegro? Naprawdę dużo lepiej to wygląda niż ze zwykłymi fotkami...

A tak wogóle to masz jakąś galerię? Chętnie popodziwiam :p[/quote]
Nie ma sprawy ;) Tak mam galerię ;) Wystarczy kliknąć w banner w moim podpisie ;) Chcociaż w niej to za dużo nie ma fotek przerobionych ;) Ale zawsze jak potrzebujesz to pewnie, że tak ;)
Ostatnio jestem dumna z tej przeróbeczki ;) Skupia nasz wzork w sumie tylko na suni.. Jest taka jakby oświetlona ;)
[IMG]http://img186.imageshack.us/img186/4817/6vf0.jpg[/IMG]

PS. Uśmiechniemy się też o allegro dla w/w suni ;) wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35652[/URL]

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Mój mały,delikatny chłopczyk :placz:[/quote]

:placz::placz::placz:

HOP HOP
pamiętajcie o Regisku!!!! Jemu jest bardzo bardzo zimno!!!

Posted

Dzisiaj Regisek szybciutko przybiegl do siatki boksu, jak mnie tylko zobaczyl!
Normalnie ryczeć mi się chcialo, jak go zobaczylam:placz: Jakby mógl, to by się przez oczko od siatki przecisnąl Tak plakal, tak plakal:placz::placz: ...masakra... Caly się trząsl- tak mu bylo zimno!
Ale co tu wymagać: sierść jak u dobcia, czyli tak jakby jej wcale nie mial, organizm niestety nie byl żywiony jak normalne cialko szczeniaka, no i w dodatku nie wiem, czy inne psy go do budy jakiejś wpuszczają...
PELNA ZALAMKA!
CHYBA W TEJ CHWILI NAJBARDZIEJ POTRZEBUJĄCY PSIAK W SCHRONIE:placz:

Posted

Rozmawiałam z Oleną i dziewczyny szukajcie transportu do okolic Poznania. Olena dzisiaj porozmawia z Organizacja i może uda się go zabrac 2 stycznia do Niemiec.

WROCŁAW-POZNAŃ!!

Posted

Dzwonił dzisiaj do mnie mężczyzna z Katowic, miesiąc temu odeszła jego 9-letnie dobermanka.Jest gotów przygarnąć Regisa "od dziś" jeśli tylko znajdzie się transport.

Oferta wyjazdu do Niemiec jest kusząca, ale skoro naszym młodym zainteresował się jakiś rzeczowy człowiek, to może warto byłoby z tej szansy skorzystać.A dobciów w potrzebie nie brakuje, na pewno jeszcze jakiegoś znajdziecie..:)

[I]Witam! Pragnę dać Regiskowi domek, lecz trzeba by pomyśleć o transporcie pieska - ja mogę zapewnić mu jedynie transport koleją (oczywiście w moim towarzystwie) i to jedynie w dniu jutrzejszym (piątek 22.12.2006).
Moja poprzednia sunia też była lekko mieszanym dobkiem znajdką i mimo wady genetycznej nerek przeżyła z nami (mieszka ze mną dziewczyna) prawie 9 lat. Moja dziewczyna straciła w tym roku matkę, a miesiąc temu pomimo jej wysiłków (spędzała przy Soni 18h/dobę zmieniając jej kroplówki i wycierając pyszczek) Sonia przeszła po Tęczowym Moście.
Myślę że Regis przywróci radość w naszym domu który jest teraz potwornie pusty...
Co prawda mieszkamy w bloku ale mieszkanie jest w sam raz (84m2) i przylega do ogromnej łąki dzielącej osiedle od hipermarketu (pas zieleni o szer. 0,5km więc pieski mają gdzie biegać.
W naszym domu Regiskowi napewno niczego nie zabraknie, poza tym wyrażam zgodę na podpisanie umowy adopcyjnej i przesyłanie fotek psiaka na dowolne forum lub mail'a.

Pozdrawiam i liczę na szybki kontakt - Leszek[/I]

Posted

Kurcze.. mam małą koncepcję, ale nie wiem,czy się uda..

Napisałam do asiunip, która wpłacała pieniążki na strzyżenie kudłatej Puni.(Nie przydały się, mała znalazła dom, zanim zdążyłyśmy wybrać się do fryzjera :evil_lol: ).Spytałam, czy można więc je przeznaczyć na transport naszego Rudego vel Maxa, jeśli się zgodzi to pomyślałam, żeby kase uzbieraną na transport owczarkowatej Puśki ( w końcu pojechała do nowego domu za free :evil_lol: ) ofiarować na przejazd Regisa do Katowic..

Wiem, że to wszystko jest trochę poplątane i bez znajomości wątku Puni, Pusi i Maxa trudno sie połapać.. ale esencja zawarta- nasz dobek trafiłby tam, gdzie trza.

3majcie kciuki.

Posted

Jeśli nie udałoby się, ja będę jechać z moją Abrą do Wrocławia na AR i w drodze powrotnej mogłabym zabrać Regiska (mamy combi), jechalibyśmy przez Katowice. Ale to dopiero po nowym roku, a Regiskowi trzeba szybko do ciepełka...