dorota k. Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Słyszałam :( Kasiu, mocno wierzę, że z Twoich ogłoszeń jeszcze nie jeden telefon zadzwoni po Chłopaka. Quote
Kasiass Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='dorota k.']Słyszałam :( Kasiu, mocno wierzę, że z Twoich ogłoszeń jeszcze nie jeden telefon zadzwoni po Chłopaka.[/QUOTE] Ostatnio to Milka mu robiła, obiecała odnowić :) Tylko teraz z zastrzeżeniem że dom raczej bez małych dzieci i psow... :) Quote
Kasiakk Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Hehe... Ikar odstawia.! he he he... Ale pewnie jeszcze trafi do domku.! :) Quote
basia34 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Kasiakk']Hehe... Ikar odstawia.! he he he... Ale pewnie jeszcze trafi do domku.! :)[/QUOTE] No to szukamy Ikarowi domku dziewczyny. Quote
Kasiass Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ikarek ja wierzę, że jeszcze jedną szansę dostaniesz :) Quote
Recommended Posts