marta90 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Moi Drodzy, w warszawskim schronisku dzisiaj zauważyłam malucha. Ma około 3-4miesięcy. Lekko pomieszany z ONkiem. Straszny słodziak. Był z nami na spacerze. Zgrywa strasznego chojraka do innych psów :cool3: ładnie chodzi na smyczy, bardzo karny. Kilka razy dałam mu komende "ciiii" (żeby się uciszył, bo darł buziaka) i piesek zrozumiał. Piesek mimo pobytu w schronie wesoły i kontaktowy:)[/FONT] Quote
sambo_os1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 piękny maluszek,trzeba ogłaszać i znajdzie szybko dom,aby nie zakotwiczył się na dobre w schronisku...:shake: Quote
marta90 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Dlatego potrzebna pomoc. Przez Chwilę wahaliśmy się dziś czy nie wziąć go na DT, ale mam suczkę, z którą w tym miesiącu jadę kawałek drogi na krycie i byłby problem gdyby maluch do tej pory nie znalazł DS. Quote
pumka1990 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Skasuj w którym schronisku jest psiak, napisz np. że w warszawskim schronisku, jeśli przeczyta to P.Dyrektor to możesz mieć nieprzyjemności :( Quote
Atomowka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Wykup mu pakiet ogłoszeń na jakimś bazarku, lub zrób sama jeżeli masz czas Fajowe ma uszy, ładny jest więc pewnie szybko do domu pójdzie Quote
Recommended Posts