Origami-7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Czy wszyscy się zmówili, że do Charci nie zaglądają??? Quote
Origami-7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 CHARCIA się przypomina [IMG]http://www.czestochowa.schronisko.net/images/adopcje/3209.jpg[/IMG] Quote
Origami-7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mały smutny psiak czeka na swego człowieka:-o Quote
Origami-7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Najbardziej samotna sunia na Dogo czeka !!!!! Quote
BasiaD Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ojej jak ona smutna! Hopaj Niuniu na 1 po domeczek, ale już! Quote
Origami-7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 BasiaD napisał(a):Ojej jak ona smutna! Hopaj Niuniu na 1 po domeczek, ale już! Dziękuj Ci BasiuD w swoim i Charci imieniu za odwiedziny:loveu::loveu::loveu: Quote
BasiaD Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ojej smutasku do Ciebie nikt nie zaglada! A fe cioteczki.. trzeba pocieszyć tę smutną mordkę, domek wyszukać.. jak to by było fajnie gdyby to psiątku wreszczie się uśmiechnęło... taka malizna Hopaj Niuniu po domek na 1 stronkę! Quote
BasiaD Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Origamii trzeba poprosić na pw którąś z cioteczek żeby Charci zrobiła allegro. Samo hopanie i ogłaszanie na dogo nic nie da - wszyscy zapsieni i zakoceni.. A ta mała smutaska już ponad rok czeka - moze jakies wolontariuszki ze schronu w Częstochowie ja poogłaszają.. Spróbuj napisać do florida blue - ona w Częstochowie dość aktywnie działa. Trzeba wreszciw ydobyć Charcię na "światło dzienne", szkoda,żeby taka śliczna malizna marnowała się w schronie! Quote
BasiaD Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Charciu wracaj na począte - tak długo jak Ty to chyba żaden piesek tu nie jest! Quote
BasiaD Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Charciu a co Ty tak spadłaś wracaj na początek wypatrywać domku! Quote
Origami-7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BasiaD napisał(a):Origamii trzeba poprosić na pw którąś z cioteczek żeby Charci zrobiła allegro. Samo hopanie i ogłaszanie na dogo nic nie da - wszyscy zapsieni i zakoceni.. A ta mała smutaska już ponad rok czeka - moze jakies wolontariuszki ze schronu w Częstochowie ja poogłaszają.. Spróbuj napisać do florida blue - ona w Częstochowie dość aktywnie działa. Trzeba wreszciw ydobyć Charcię na "światło dzienne", szkoda,żeby taka śliczna malizna marnowała się w schronie! Napisałam Pw do florida blue. Może Ty wiesz kto mógłby zrobić Charci allegro? Quote
BasiaD Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja też napisałam pw do floridy i nawet mi odpisała że Charcię ogłosi, chociaż z niej jest niezła numerantka( z Charci oczywiście) bo ponoć nawet potrafi ząbki pokazać... (każdy by potrafił jakby tyle siedział w schronie..) Quote
Origami-7 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Charcia dalej samotna:shake:, bez swego człowieka:shake: Quote
Recommended Posts