Jump to content
Dogomania

Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Ostródzie - zapraszamy! :)

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bejotka']Jako, że o Waszym schronisku wiem, że lubi psy oddawać do Niemiec - wklejam linka, który obecnie "chodzi" jako ostrzeżenie dla schronisk: http://www.dogomania.pl/threads/222893-Ostrzezenie-dla-schronisk-i-prosba-o-pomoc

Bejotka jesli masz coś przeciwko fundacji 4animals z Niemiec, z którą współpracuje schronisko w Ostródzie, napisz jasno co i jak i wtedy myślę, że każdy sąd rozstrzygnie sprawę raz dwa i skończysz swoje wieczne bicie piany. Polecam szczerze takie rozwiązanie.

Posted

[quote name='alehandro']Bejotka jesli masz coś przeciwko fundacji 4animals z Niemiec, z którą współpracuje schronisko w Ostródzie, napisz jasno co i jak i wtedy myślę, że każdy sąd rozstrzygnie sprawę raz dwa i skończysz swoje wieczne bicie piany. Polecam szczerze takie rozwiązanie.[/QUOTE]

Wkleiłam jedynie link dla lepszego rozeznania. I proszę mnie nie straszyć sądem, bo po prostu się popłakałam ze śmiechu :)
Ten link krąży po wątkach na dogo, jest ostrzeżeniem dla schronisk. Wklejam go dlatego również do Was również. A może nie można? :)

Posted

[quote name='Bejotka']Wkleiłam jedynie link dla lepszego rozeznania. I proszę mnie nie straszyć sądem, bo po prostu się popłakałam ze śmiechu :)
Ten link krąży po wątkach na dogo, jest ostrzeżeniem dla schronisk. Wklejam go dlatego również do Was również. A może nie można? :)[/QUOTE]

Straszy? :evil_lol:
Rozśmieszasz od dawna, ale dzisiaj przeszłaś samą siebie :evil_lol: bezrobocie "wzbogaca", biolog - haha , dobre :) :cool1:

Posted

Zachęcam do poczytania (ze zrozumieniem, co pewnie będzie trudne) treści podanej w wysłanym linku. I bardzo proszę bez jakichś osobistych wycieczek i paranoidalnych tekstów o bezrobociu, czy też czepiania się do mojego wykształcenia. Bo postraszę moderatorem albo adminem, a nie z grubej rury sądem.
Do wiadomości Waszego schroniska wkleiłam link. Jak nie pasi - możesz nie czytać.

• 3 weeks later...
  • 7 months later...