Iljova Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jestem po nieobecności ... Bardzo się cieszę.:) że Niula ma domek :-) Quote
Lolalola Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 cudownie i wspaniale:)szczescia zycie Zabuniu:) Quote
MyrkurDagur Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Rozmawiała wczoraj z Panią Niuli :) Chyba z pół godziny! A właściwie to Pani tyle o Niuli opowiadała :loveu: Zadzwoniłam by umówić się na spotkanie i Pani powiedziała, że nie ma problemu, ale najlepiej w jakiś weekend, bo w tygodniu do późna z mężem pracują. W ten są zajęci, ale w przyszły, czy jakikolwiek następny Pani serdecznie zapraszała. Pytałam o oczka - jest lepiej, aczkolwiek nadal ma zaczerwienioną trzecią powiekę i trzeba zakrapiać jej oczka. Pani opowiadała, że w pierwszy dzień gdy sunia przyjechała do nich, była bardzo zakłopotana i krótko po tym uciekła. Było ciemno, oni nie wiedzieli gdzie jej szukać... jednakże na drugi dzień sunia czekała pod furtką! Była brudna, obłocona, ale cała i zdrowa. To był jedyny taki przypadek - od tamtej pory nie podejmowała żadnych ucieczek :) Wciąż jest nieufna i zapewne nigdy do końca ludziom ufać nie będzie, ale na widok swojej Pani cieszy się i macha ogonem :) Ponadto jest posłuszna, czujna, i co Pani podkreślała - bardzo inteligenta :) Sunia ma towarzysza w postaci pierwszego psiaka tych Państwa :) I to co mnie wydało się najbardziej urocze, to opowiadanie Pani o tym, jak psiaki zasypiają w siebie wtulone :loveu: Podałam jej swój adres mailowy i poprosiłam o zdjęcia :) Jak coś jeszcze sobie przypomnę, dopiszę :) Pani naprawdę sporo mi opowiedziała :) Bardzo miła osoba :) Quote
ANETTTA Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 oj cudnie serce sie raduje czytając takie słowa Quote
Recommended Posts