Martika&Aischa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 i ja zaglądam do Maxia ....trzymam kciuki z całych sił !!!!!!!! oby w końcu telefony się rozdzwoniły!!! Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ciocie!!!!!! ktos sie wypytuje o naszego Maxa!!!!!!! [B]Witam,[/B] [B]interesuje nas adopcja tego pieska. Prosimy o więcej informacji na jego temat. [/B][B][email protected][/B] Quote
Martika&Aischa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ciocie!!!!!! ktos sie wypytuje o naszego Maxa!!!!!!! [B]Witam,[/B] [B]interesuje nas adopcja tego pieska. Prosimy o więcej informacji na jego temat. [/B][B][email protected][/B][/QUOTE] o rany....jest iskierka nadziei że nasz piękny Maksio w końcu znajdzie domek :multi: to ja już kciuki zaciskam :) Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 czy Neris moze wyslac maila do tej pani??? czy jak to zrobimy???? Quote
Lu_Gosiak Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ciocie!!!!!! ktos sie wypytuje o naszego Maxa!!!!!!! [B]Witam,[/B] [B]interesuje nas adopcja tego pieska. Prosimy o więcej informacji na jego temat. [/B][B][email protected][/B][/QUOTE] i co??? odpisal Ktos na to? Quote
piescofajnyjest Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 no nikt nie odpisal.....chyba!!! jaki mam podac telefon??? trudno mi jest tym kierowac z drugiego konca swiata! tym bardziej, ze jest 8 godzin roznicy czasowej....i nie mam polskiego telefonu.... Quote
Neris Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Nikt nie odpisał, bo nie wiedział że ma pisać. Chyba dobrze byłoby, żeby w ogłoszeniach podawać kontakt do osoby która ma o psie rozmawiać, ja nie mam siły wchodzić na dogo, muszę się ogarnąć najpierw, więc nie wiedziałam nawet że jest jakieś pytanie o Maksa. Ja mogę zaraz napisać, chyba że Lu_Gosiak już to zrobiła? edit: widzę, że kontakt w ogłoszeniach jest na otoz, to chyba na Gosię? Edited February 6, 2013 by Neris Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Neris.....:) jak mozesz to odpisz...... szkoda byloby aby pozostal bez odpowiedzi...... Quote
Lu_Gosiak Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 jest kontakt na mnie ale Nikt nie dzownil..Neris odpisz jak mozesz bo w tym momencie najwiecej wiesz o psie:) Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 bardzo jestem ciekawa, czy Pani nadal zainteresowana..... Quote
Neris Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Napisałam do pani kilka słów o Maksiu, od razu zaznaczyłam że chętnie odpowiem na wszelkie pytania, bo nie wiem co dokładnie pani chciałaby wiedzieć. Sprawdzam skrzynkę co 2 godziny, na razie nic nie ma. Quote
Aimez_moi Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='piescofajnyjest']moze jeszcze sie odezwie......[/QUOTE] Jasne.....czekamy spokojnie...... Quote
Neris Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Niestety pani nie odpisała na mojego maila. Maks jak zwykle dobrze, grzeczny, codziennie sobie obiecuję że sfilmuję go jak jęcząc leci do kojca na widok miski i codziennie zapominam aparatu. Quote
Recommended Posts