Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']To kiedy Tluscioch popyla do domu?[/QUOTE]

no jest problem z transportemi kurde trzeba sie pospieszyc bo znajac zycie jak za długo to trwa to moze byc po domku..
byl transport na piatek jechala figu i miala Go wziasc ale nie pasowalo Neris - bo bylo to zalatwiane na osttania chwile..wiec mysle, ze trzeba szybko kombinowac platny
moje pytanie jaki jest stan finansow Maksa?
to jest trasa Pomiechówek - Lubliniec jakies koło 300km najmniej trzeba liczyc 300zl
niewiem ile tam u Neris zostalo na kastracje
Aimez dasz rade to policzyc?:)

Posted

Kto może niech zaglądnie i pomoże jakąś radą!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234370-Dramat!!-Karmi%C4%85ce-suki-koczuj%C4%85-na-polu-!-POMOC-NA-CITO-!-Lutomiersk?p=19881153#post19881153[/url]

Posted

W lutym zostalo wyslane do Neris na kastracje 140zl.
ale z tych pieniedzy byla kupiona dla Maxa chyba obroza na kleszcze......
we wrzesniu wyslano na kastraje 30zl.
Obecnie na koncie Maxa jest 65zl.

Posted

Pati-c mogłaby zawieźć Maxa - trasa ok. 700km, koszt transportu 400zł
Jubu, który też jeździ z psami, mógłby dopiero w kolejnym tygodniu, po 5.11., ale jeszcze bez konkretów, koszt pewnie wyjdzie porównywalny

Posted

[quote name='anett']Właśnie się dowiedziałam, że ludzie zrezygnowali z adopcji Maxa!!!!!!!!:angryy::angryy: znaleźli innego psa[/QUOTE]

kur.....aaaaa mac!!!!!...............az sie trzese....juz chcialam pisac ,ze ja doloze do tego transportu oczywiscie..
To juz 2 raz taka akcja,ale widac ten dom nie chcial tak bardzo Maksa ...........
moj Ty biedny Maksio,zaraz sie poplacze:placz:

Posted

[quote name='Lolalola']kur.....aaaaa mac!!!!!...............az sie trzese....juz chcialam pisac ,ze ja doloze do tego transportu oczywiscie..
To juz 2 raz taka akcja,ale widac ten dom nie chcial tak bardzo Maksa ...........
moj Ty biedny Maksio,zaraz sie poplacze:placz:[/QUOTE]

Lolcia nie płacz ciocia bo nie warto .....widocznie to nie był domek dla naszego Maksia ....Główka do góry!!!
Ja wierzę że Maksio doczeka się swojego jedynego i wymarzonego domku i człowieka :)

Posted

Ten domek wcale mi się nie podobał, choć nic nie mogę o nim powiedzieć, oprócz tego co przeczytałam, to nie był domek dla Maksia, ale gdzieś tam na pewno jest!! Trzymam ciągle kciuki, on zasługuje na super, fajowy domek, a nie na byle co!!! Maksiu trzymaj się!!! :)

Posted

Jasne że będzie domek :-) i jak już będzie to taki że Maxiu będzie bardzo szczęśliwy .
Będzie to wspaniały domek :)
P.S. Nie będę komentować zaistniałej sytuacji :(