Lu_Gosiak Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 [quote name='Aimez_moi']To kiedy Tluscioch popyla do domu?[/QUOTE] no jest problem z transportemi kurde trzeba sie pospieszyc bo znajac zycie jak za długo to trwa to moze byc po domku.. byl transport na piatek jechala figu i miala Go wziasc ale nie pasowalo Neris - bo bylo to zalatwiane na osttania chwile..wiec mysle, ze trzeba szybko kombinowac platny moje pytanie jaki jest stan finansow Maksa? to jest trasa Pomiechówek - Lubliniec jakies koło 300km najmniej trzeba liczyc 300zl niewiem ile tam u Neris zostalo na kastracje Aimez dasz rade to policzyc?:) Quote
Agula99 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Kto może niech zaglądnie i pomoże jakąś radą!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234370-Dramat!!-Karmi%C4%85ce-suki-koczuj%C4%85-na-polu-!-POMOC-NA-CITO-!-Lutomiersk?p=19881153#post19881153[/url] Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 W lutym zostalo wyslane do Neris na kastracje 140zl. ale z tych pieniedzy byla kupiona dla Maxa chyba obroza na kleszcze...... we wrzesniu wyslano na kastraje 30zl. Obecnie na koncie Maxa jest 65zl. Quote
Martika&Aischa Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Aimez_moi']Niech Ci bedzie....czyli nasz radosnie zaokraglony piesio....:)[/QUOTE] Korpulentny chłopczyk bez wcięcia w talii :evil_lol: Quote
anett Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pati-c mogłaby zawieźć Maxa - trasa ok. 700km, koszt transportu 400zł Jubu, który też jeździ z psami, mógłby dopiero w kolejnym tygodniu, po 5.11., ale jeszcze bez konkretów, koszt pewnie wyjdzie porównywalny Quote
anett Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Właśnie się dowiedziałam, że ludzie zrezygnowali z adopcji Maxa!!!!!!!!:angryy::angryy: znaleźli innego psa Quote
Martika&Aischa Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='anett']Właśnie się dowiedziałam, że ludzie zrezygnowali z adopcji Maxa!!!!!!!!:angryy::angryy: znaleźli innego psa[/QUOTE] Bez komentarza............ Quote
piescofajnyjest Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 nie chcialo im sie czekac??????? Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='danavas']dajta spokój z takimi ludźmi.....[/QUOTE] Nic sie nie chce pisac....... Quote
Lolalola Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='anett']Właśnie się dowiedziałam, że ludzie zrezygnowali z adopcji Maxa!!!!!!!!:angryy::angryy: znaleźli innego psa[/QUOTE] kur.....aaaaa mac!!!!!...............az sie trzese....juz chcialam pisac ,ze ja doloze do tego transportu oczywiscie.. To juz 2 raz taka akcja,ale widac ten dom nie chcial tak bardzo Maksa ........... moj Ty biedny Maksio,zaraz sie poplacze:placz: Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Nie placz Lolcia...... Nie chcialo im sie czekac..... o czym to swiadczy? Quote
Martika&Aischa Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Lolalola']kur.....aaaaa mac!!!!!...............az sie trzese....juz chcialam pisac ,ze ja doloze do tego transportu oczywiscie.. To juz 2 raz taka akcja,ale widac ten dom nie chcial tak bardzo Maksa ........... moj Ty biedny Maksio,zaraz sie poplacze:placz:[/QUOTE] Lolcia nie płacz ciocia bo nie warto .....widocznie to nie był domek dla naszego Maksia ....Główka do góry!!! Ja wierzę że Maksio doczeka się swojego jedynego i wymarzonego domku i człowieka :) Quote
Agula99 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ten domek wcale mi się nie podobał, choć nic nie mogę o nim powiedzieć, oprócz tego co przeczytałam, to nie był domek dla Maksia, ale gdzieś tam na pewno jest!! Trzymam ciągle kciuki, on zasługuje na super, fajowy domek, a nie na byle co!!! Maksiu trzymaj się!!! :) Quote
Lolalola Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Maksiu kochany ....wykupuje dla Ciebie nowe ogloszonka i walczymy o ten dom.... Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Walka o domek będzie wygrana :) już ja to wiem :) Quote
Iljova Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jasne że będzie domek :-) i jak już będzie to taki że Maxiu będzie bardzo szczęśliwy . Będzie to wspaniały domek :) P.S. Nie będę komentować zaistniałej sytuacji :( Quote
Lu_Gosiak Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 masakra...a tak bylo blisko..i Maksiu bylby niedaleko mnie..no nic trudno jak to mowia do trzech razy sztuka - tym razem musi sie udac Quote
Recommended Posts