Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='anett']Ja w zastępstwie Lu_Gosiaka:lol: znalazłam w końcu Maxiowy wątek;
Jak już Neris pisała miałam telefon ws Maxia - dom z ogrodem, niedawno odszedł 18letni staruszek; wczoraj nasza wolontariuszka była na wizycie p/adopcyjnej i wszystko jak najbardziej OK - duży, porządnie ogrodzony teren, fajni ludzie, w ogrodzie wolnostojąca buda lub legowisko w budynku gospodarczym.
Jeżeli Max miałby jechać kastrację zrobilibyśmy już na miejscu, dom jest w Lublińcu, więc Lu_Gosiak miałaby Maxa na oku:lol:
I co myślicie? załatwiamy transport?:lol:

Lolalola trzymam kciuki za małą!!:)[/QUOTE]

Anett ja to chyba do Ciebie przyjade z kwiatami!!!!!!!!!:loveu:dziekje ogromnie za pomoc !!!!!!
[COLOR=#000000][SIZE=4]jasne,ze [SIZE=4]zalatwiamy[/SIZE] transport i to jak najszybciej:):):)
Maksiu kochany mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie ulozy!!!!!!
[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='anett']No to super!:lol::lol: w takim razie szukamy transportu

Lolalola wolałabym coś konkretniejszego, coś na toast za zdrówko Maxa:-D;)[/QUOTE]

to rozumiemmmmmm;);)
jestem chetna jak najbardziej:evil_lol:

Posted

[quote name='Agula99']Maksiu na zewnątrz??? no nie wiem, oby to nie było wypychanie go na siłę, jeśli był przyzwyczajony w domu, a teraz na polu??? eeee[/QUOTE]

Agus czy ty sadzisz ,ze Maksio jest gdziekolwiek wypychany na sile?????nie ran mnie prosze.......

Posted

[quote name='Aimez_moi']Na koncie Maxa stan 65zl.
Lolcia......jak tam panienka?[/QUOTE]

a wiec moja Lolcia codzien dostaje zastrzyki przeciwzapalne,czeka ja rowniez w bliskiej przyszlosci sterylka polaczona z wycieciem polipow z pecherza bo to tak wlasnie meczy moje malenstwo,wyniki badan krwi wyszly dobre i to mnie cieszy bardzo,bo tak sobie mysle,ze nie jest tak zle,badania moczu troche gorzej,bo to tu tkwi problem.....wycinek z pecherza zostanie wyslany do histopatologa zeby zobaczyc czy nie ma zadnych zmian o charakterze zlosliwym itak to generalnie wyglada.....
poza tym princessa Lolinka ma kaszel bo sie przeziebila i to tez tzreba wysleczyc,do zabiegu drogi oddechowe musza dzialac bez zarzutu...
wiec trzymajcie kciuki za Lusie coby byla zdrowa ,w przeciwnym razie moglabym zejsc z tego swiata...
;)

Posted

[quote name='Agula99']Maksiu na zewnątrz??? no nie wiem, oby to nie było wypychanie go na siłę, jeśli był przyzwyczajony w domu, a teraz na polu??? eeee[/QUOTE]

jestem juz:):):multi:
dzieki anett za pilotowanie sprawy:):)

jakie przyzwyczajony do domu?? niewiem skad to przypuszczenie, ze jest w domu...Maks jest u Neris w kojcu, biega po ogrodzie i chodzi na spacery - chyba nawet nigdy nie byl w domu sadzac po stanie w jakim zostal znaleziony

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']jestem juz:):):multi:
dzieki anett za pilotowanie sprawy:):)

jakie przyzwyczajony do domu?? niewiem skad to przypuszczenie, ze jest w domu...Maks jest u Neris w kojcu, biega po ogrodzie i chodzi na spacery - chyba nawet nigdy nie byl w domu sadzac po stanie w jakim zostal znaleziony[/QUOTE]

a ta już zwarta i gotowa....:):)