Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Muszę znowu przeryć konto, gdzieś tu wstawiałam rozliczenie, ile dostałam i od kogo, ale mam tak powolny net że szlag mnie trafi zanim to znajdę.

Mnie też coś trafia, kaszlę jak nadgniły gruźlik.

Posted

witaj Maksinku moj kochany....niestety zaliczam podobne problemy jak ciocia u ktorej mieszkasz,wiec wybacz nieobecnosc,mam wielka nadzieje,ze wszystko sie ustabilizuje wkrotce :roll:poslalam przed chwilka cos kaski za Twoje mieszkanko;)...jak tylko wszystko poprostuje to pomysle o ogloszonkach dla Ciebie,masz takie fajne,nowe fotki;)do zobaczenia soon....;)

Posted

[quote name='Iljova']Właśnie wróciłam z podróży i zaglądam do Maxia oraz aby życzyć Wam spokojnej nocy i kolorowych, radosnych snów :-)[/QUOTE]

Jakoś źle Ci to życzenie poszło kochana, bo obudził mnie nad ranem taki ból gardła, że już z powrotem nie zasnęłam.
Tak się kończy latanie nad rzekę w bluzeczce z krótkim rękawem.
Śniło mi się, że czarny kot rzucał w kuchni wielką myszą. Okropne to było.

Posted

[quote name='Neris']Jakoś źle Ci to życzenie poszło kochana, bo obudził mnie nad ranem taki ból gardła, że już z powrotem nie zasnęłam.
Tak się kończy latanie nad rzekę w bluzeczce z krótkim rękawem.
Śniło mi się, że czarny kot rzucał w kuchni wielką myszą. Okropne to było.[/QUOTE]
A co w tym okropnego Ten czarny kot uwolnił Cię od myszy
Neris to nie latanie w krótkim rękawie tylko dorwał Cię wirus a to różnica

Posted

No zakupy mam na cały miesiąc, nigdzie nie muszę wychodzić.
A dupa, muszę, zapomniałam kupić takiego czegoś co się pod zlewem montuje, rury takiej.

Dzisiaj Maksiula-Kajtula się wykulała zadkiem w błotku, ale on ma fajny rodzaj sierści, wystarczyło go trochę "czesnąć" i się wszytko ładnie z psa usunęło.

Posted

Jak wróciłam z zakupów oddałam się kaszlowi, co robię do teraz.
TO wyczerpujące zajęcie, mam nadzieję że stracę trochę kalorii i poprawię mięśnie brzucha :)