Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lu_Gosiak......:) w tym roku juz zbieralismy na kastarcje.......w rozliczeniu na pierwszej stronie jest wypisane......[/QUOTE]
]noo wiem, ale ta kasa poszla na hotel czy lezy i czeka na kastracje??

[quote name='Iljova']Lu_Gosiak opróżnij skrzynkę :-)[/QUOTE]

juz:)

Posted

a w ogole to nazbieralam maseeeeeee rzeczy i zrobie wielki bazarek dla Maksia:).....moj pierwszy dogobazarek:)....tylko najpierw musze poczekac na internet w domu......i zalozyc sobie konto w banku polskim bo nie mam jeszcze;)cobym mogla przyjomowac te miliony ,ktory wplyna z bazarku:evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolalola.....:):) witaj Kochana....:)
Bazarek....mowisz...Twoj wlasny?......mhy.....:):)[/QUOTE]

witaj:):):)....tak,moj dogobazarek:)przed Mikolajem zdaze go wyprodukowac.....;)dobrze,ze mi podsunelas ten pomysl bo ja oczywiscie glowy nie mam....
ciekawam czy dostalas dzis moja eske....:evil_lol:?

Posted

[quote name='piescofajnyjest']dyszde deklarowalam.....ile ta kastracja ma kosztowac, tak w ogole????[/QUOTE]

Spoko....:) To bedzie 30zl na kastracje razem....
a 55zl to Twoja deklaracja......:)

Posted

Dotarło 145zł, kilka dni temu

Mam tak zły net że w sumie prawie go nie ma, teraz podłączyłam Nokię ale na długo tak się nie da. Nie wiem co się stało, ale wszędzie w okolicy padły wszystkie sieci telefoniczne, podobno uruchomienie Modlina nie ma na to wpływu ale chyba jednak coś tam ma...

Maksio dobrze, ma teraz koleżankę owczareczkę Corsę, dzisiaj przyszłam do nich dać po skrzydełku kurczakowym, nie wiem jak to się stało ale w ułamku sekundy Maksio miał obydwa. A biedna Corsa tylko patrzyła.
Na spacery też chodzą razem, ładnie się dogadują. O ile w grę nie wchodzi jedzenie.