Lolalola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 cos mi sie zdaje,ze Maxio jest w ogole najgrzeczniejszym z calej brygady Muffa,Tedziofredzio i Maxiogentleman;) Quote
Neris Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='Lolalola']cos mi sie zdaje,ze Maxio jest w ogole najgrzeczniejszym z calej brygady Muffa,Tedziofredzio i Maxiogentleman;)[/QUOTE] Muffa w ogóle nie jest grzeczny, mało co kuma i albo szczeka albo się kula w piachu! Maksio jest średnio grzeczny, bo trochę zabiera innym miski i generalnie bardzo broni swojej, ale chociaż nie szczeka bez powodu! Quote
Lolalola Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='Neris']Muffa w ogóle nie jest grzeczny, mało co kuma i albo szczeka albo się kula w piachu! Maksio jest średnio grzeczny, bo trochę zabiera innym miski i generalnie bardzo broni swojej, ale chociaż nie szczeka bez powodu![/QUOTE] dobra...............robisz to z premedytacja..............posikalam i poplakalam sie ze smiechu,Mufffaaaa to przez Ciebie:eviltong: Quote
Iljova Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Cześć Maxiulku :-) ja nie rozumie co się tu dzieje co niektórzy sikają i płaczą ze śmiechu ....straszne ;-) Quote
Neris Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='Iljova']Cześć Maxiulku :-) ja nie rozumie co się tu dzieje co niektórzy sikają i płaczą ze śmiechu ....straszne ;-)[/QUOTE] Lolka popiła wczoraj piwa to jej ciśnie na pęcherz, nie ma się co dziwić... Quote
Aimez_moi Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Lolalola nasza pewnie za duzo pracuje......:):) Lolcia zwolnij troszke..... Quote
Lolalola Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolalola nasza pewnie za duzo pracuje......:):) Lolcia zwolnij troszke.....[/QUOTE] tylko Ty mnie rozumiesz:):) piffo nie jest przyczyna mego sikania tylko pewne teksty,ktore tu niektorzy zapodaja............:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='Iljova']Przynajmniej jest wesoło:lol:[/QUOTE] Oj tak :) na ten wątek wchodzę z przyjemnością :) a Maxiowi przesyłamy milion buziaków :* Quote
Iljova Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Wątki psiaków które są u Neris są po prostu super :-) uwielbiam na nie wchodzić na każdym dzieje coś innego :-):loveu: Quote
Neris Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Burza się zbliża, wszyscy co się mają bać już się boją, ale Maksio nie. Muffa uczy go szczekania, dzisiaj suka sąsiada latała całą noc po podwórku ujadając i Muffa oczywiście piłował. Maksio dołączył dopiero ok.8 rano,na SWOJE SZCZĘŚCIE bo był to już czas wyjścia na siusiu. Quote
Lolalola Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Muffa jest mala uperdliwa mucha i uczy Maxia zlych rzeczy.....beeee;) Quote
Iljova Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 [quote name='Neris']Burza się zbliża, wszyscy co się mają bać już się boją, ale Maksio nie. Muffa uczy go szczekania, dzisiaj suka sąsiada latała całą noc po podwórku ujadając i Muffa oczywiście piłował. Maksio dołączył dopiero ok.8 rano,na SWOJE SZCZĘŚCIE bo był to już czas wyjścia na siusiu.[/QUOTE] Jaka burza ani jednej chmurki... upał nie do zniesienia totalna susza...:shake: [quote name='Lolalola']Muffa jest mala uperdliwa mucha i uczy Maxia zlych rzeczy.....beeee;)[/QUOTE] Ale jednak Maxio nie do końca chyba uczy się tych złych rzeczy ;) Quote
gagata Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='Iljova']Wątki psiaków które są u Neris są po prostu super :-) uwielbiam na nie wchodzić na każdym dzieje coś innego :-):loveu:[/QUOTE] Hi, a co odopiero, gdyby tak wchodzic do niej codziennie do domciu - to by sie działo ;-D Szczególnie, że Neris gotuje [B]rewelacyjnie ! [/B] Quote
Lolalola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 [quote name='gagata']Hi, a co odopiero, gdyby tak wchodzic do niej codziennie do domciu - to by sie działo ;-D Szczególnie, że Neris gotuje [B]rewelacyjnie ! [/B][/QUOTE] aaaa tooooo ci sie nie chwalila;), ze taka z niej pani kuchareczka:) Quote
Iljova Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja uwielbiam gotować piec ciasta i eksperymentować we wtorek upiekłam ciasto drożdżowe z serem ... ale... ciasto drożdżowe było czekoladowe (dodałam kakao) ale pyszne było muszę znowu takie upiec :-) Quote
Aimez_moi Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A ja pamietam jak kiedys pisalas o roladach z wolowiny.....:) Quote
Iljova Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No tak , a jak zamieściłam zdjęcie takiego obiadu na FB to dopiero był zachwyt i opieprz też dostałam, że robię smaka takim jedzenie a co niektórzy na diecie :-)...Nawet wysyłałam przepis na taki obiad :-) Quote
Neris Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ja nie mam chleba i nie poszłam do sklepu bo mam tak ciężki zadek, że nie chciało mi się! W ogóle nic nie mam prawie, więc jakoś do poniedziałku niebogato gotujemy :) A się gotowało, nie ma to tamto... Chudzinka [IMG]http://images41.fotosik.pl/1491/7a8afc1a053bf127.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/1536/9d911cb41bf00238.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts