Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']cos mi sie zdaje,ze Maxio jest w ogole najgrzeczniejszym z calej brygady Muffa,Tedziofredzio i Maxiogentleman;)[/QUOTE]

Muffa w ogóle nie jest grzeczny, mało co kuma i albo szczeka albo się kula w piachu!
Maksio jest średnio grzeczny, bo trochę zabiera innym miski i generalnie bardzo broni swojej, ale chociaż nie szczeka bez powodu!

Posted

[quote name='Neris']Muffa w ogóle nie jest grzeczny, mało co kuma i albo szczeka albo się kula w piachu!
Maksio jest średnio grzeczny, bo trochę zabiera innym miski i generalnie bardzo broni swojej, ale chociaż nie szczeka bez powodu![/QUOTE]

dobra...............robisz to z premedytacja..............posikalam i poplakalam sie ze smiechu,Mufffaaaa to przez Ciebie:eviltong:

Posted

[quote name='Iljova']Cześć Maxiulku :-) ja nie rozumie co się tu dzieje co niektórzy sikają i płaczą ze śmiechu ....straszne ;-)[/QUOTE]

Lolka popiła wczoraj piwa to jej ciśnie na pęcherz, nie ma się co dziwić...

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolalola nasza pewnie za duzo pracuje......:):)
Lolcia zwolnij troszke.....[/QUOTE]

tylko Ty mnie rozumiesz:):)
piffo nie jest przyczyna mego sikania tylko pewne teksty,ktore tu niektorzy zapodaja............:evil_lol:

Posted

Burza się zbliża, wszyscy co się mają bać już się boją, ale Maksio nie.

Muffa uczy go szczekania, dzisiaj suka sąsiada latała całą noc po podwórku ujadając i Muffa oczywiście piłował. Maksio dołączył dopiero ok.8 rano,na SWOJE SZCZĘŚCIE bo był to już czas wyjścia na siusiu.

Posted

[quote name='Neris']Burza się zbliża, wszyscy co się mają bać już się boją, ale Maksio nie.

Muffa uczy go szczekania, dzisiaj suka sąsiada latała całą noc po podwórku ujadając i Muffa oczywiście piłował. Maksio dołączył dopiero ok.8 rano,na SWOJE SZCZĘŚCIE bo był to już czas wyjścia na siusiu.[/QUOTE]

Jaka burza ani jednej chmurki... upał nie do zniesienia totalna susza...:shake:

[quote name='Lolalola']Muffa jest mala uperdliwa mucha i uczy Maxia zlych rzeczy.....beeee;)[/QUOTE]

Ale jednak Maxio nie do końca chyba uczy się tych złych rzeczy ;)

Posted

[quote name='Iljova']Wątki psiaków które są u Neris są po prostu super :-) uwielbiam na nie wchodzić na każdym dzieje coś innego :-):loveu:[/QUOTE] Hi, a co odopiero, gdyby tak wchodzic do niej codziennie do domciu - to by sie działo ;-D Szczególnie, że Neris gotuje [B]rewelacyjnie !
[/B]

Posted

[quote name='gagata']Hi, a co odopiero, gdyby tak wchodzic do niej codziennie do domciu - to by sie działo ;-D Szczególnie, że Neris gotuje [B]rewelacyjnie !
[/B][/QUOTE]
aaaa tooooo ci sie nie chwalila;), ze taka z niej pani kuchareczka:)

Posted

Ja uwielbiam gotować piec ciasta i eksperymentować we wtorek upiekłam ciasto drożdżowe z serem ... ale...
ciasto drożdżowe było czekoladowe (dodałam kakao) ale pyszne było muszę znowu takie upiec :-)

Posted

No tak , a jak zamieściłam zdjęcie takiego obiadu na FB to dopiero był zachwyt i opieprz też dostałam,
że robię smaka takim jedzenie a co niektórzy na diecie :-)...Nawet wysyłałam przepis na taki obiad :-)

Posted

Ja nie mam chleba i nie poszłam do sklepu bo mam tak ciężki zadek, że nie chciało mi się!

W ogóle nic nie mam prawie, więc jakoś do poniedziałku niebogato gotujemy :)
A się gotowało, nie ma to tamto...

Chudzinka

[IMG]http://images41.fotosik.pl/1491/7a8afc1a053bf127.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1536/9d911cb41bf00238.jpg[/IMG]