Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']z tymi co pisza,ze jest gruby albo daja mu dziwne przezwiska:evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

Jakie dziwne chodzi o Krepelka ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wplata na konto Maxa.......
11.01.2012........Sentir.......20zl
Bardzo dziekujemy w imieniu Maxia......:)
Stan konta na dzien 11.01.2012.................60zl.[/QUOTE]
co za mily poczatek dnia:)
teraz ja musze doplacic za hotelikowanie:)
dziekujemy za wplaty:)

Posted

Maksio kazał powiedzieć, że nie jest Krępelkiem, Baleronkiem, Pączusiem ani Sadełkiem. Może być Kaj-Kaj-Kajtusiem. Jajkocięcie można robić w dowolnym momencie. Dzisiaj otrzymałam złą wiadomość, wraca do mnie psiak zaadoptowany 18 miesięcy temu:( A rodzina sprawdzana przez 3 osoby, tacy fajni ludzie... niestety przy rozwodzie pies oberwał rykoszetem.

Posted

[quote name='Neris']Maksio kazał powiedzieć, że nie jest Krępelkiem, Baleronkiem, Pączusiem ani Sadełkiem. Może być Kaj-Kaj-Kajtusiem. Jajkocięcie można robić w dowolnym momencie. Dzisiaj otrzymałam złą wiadomość, wraca do mnie psiak zaadoptowany 18 miesięcy temu:( A rodzina sprawdzana przez 3 osoby, tacy fajni ludzie... niestety przy rozwodzie pies oberwał rykoszetem.[/QUOTE]
o kurcze.......to bardzo przykre co piszesz.....szkoda,ze zadna ze stron po 18 m-cach nie sadzi,ze zlamia temu psu serce porzucajac go w ten sposob......dwoch debili.......dobrze tylko,ze trafi pod Twoja opieke,ale kto teraz oplaci koszty hotelowania psiaka?pewnie potrzebujesz pomocy!

Posted

[quote name='Neris']Maksio kazał powiedzieć, że nie jest Krępelkiem, Baleronkiem, Pączusiem ani Sadełkiem. Może być Kaj-Kaj-Kajtusiem. Jajkocięcie można robić w dowolnym momencie. Dzisiaj otrzymałam złą wiadomość, wraca do mnie psiak zaadoptowany 18 miesięcy temu:( A rodzina sprawdzana przez 3 osoby, tacy fajni ludzie... niestety przy rozwodzie pies oberwał rykoszetem.[/QUOTE]

Ale to tak fajnie brzmi Krepelek:roll: :loveu: (ciekawe czy Lolka to słowo słyszała i wie co oznacza ??? :evil_lol:)

A co do psiaka który wraca to poprostu potraktowali go w tej chwili jak przedmiot,mebel :angryy: :angryy: :angryy: