Lu_Gosiak Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 dzisiaj do Nas doszła faktura za leczenie Maksa 150zł - na koncie OTOZU jest 20zł od sentir - resztę tej faktury w całości zapłacimy z OTOzu...natomiast musimy nazbierać na kastracje Maksa..pliss cioteczki zróbmy akcje po 5 - 10zl i trzeba go kastrowac nie ma na co czekac ja na dobry poczatek daje 10zl na pozbawienie jajeczek Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Stan konta Maxa jest zerowy....... Ja takze daje 10zl na jajkociecie...... Quote
Lu_Gosiak Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 oo superowo!! czyli mamy juz 20zl na jajociecie Kto nastepny sie dorzuci?? Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Neris']Doszło 70zł, dziękuję.[/QUOTE] Super....ciesze sie..... Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Zagladam do Maxa......... i glaski przesylam dla tluscioszka.....:) Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 On pewnie też chce być tak umięśniony jak Marcelek ;-) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale numer......:):) musimy poprosic Ranias o przepis na treningi dla Maxa.....:) Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Fakt a może znajdzie czas żeby trenować z Marcelkiem i Maxiem ;) Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 czesc Maxiu kochany:)ale z Ciebie slicznota,wcale nie jestes gruby,tylko masz cudne,niedzwiedzie futro i wygladasz bosko:)widac,ze ciocia neris dba o Ciebie wspaniale!!!! Nerisku super foty !!!!!dzieki:) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Czesc Ciotuchna.....:) skad nadajesz? Ta Max nie jest gruby...... Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Aimez_moi']Czesc Ciotuchna.....:) skad nadajesz? Ta Max nie jest gruby......[/QUOTE] hehehhehe nadaje z Maidstone za eurotunelem.....zdycham juz od tej podrozy,jutro bede w domu....tymczasem podlaczylam sie do sosny no i mam neta;)...i tak ,moim zdaniem Max nie jest gruby;)jest dorodniutki paczus i tyle;) czesc Iljova;) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No widzisz......paczus..... a widzialas kiedys paczusia jak patyk? Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) [quote name='Aimez_moi']No widzisz......paczus..... a widzialas kiedys paczusia jak patyk?[/QUOTE] no nie moze byc bo paczus jest okragly wiec nie moze byc jak patyk hehehheheheh;)ale to jest zgrabny paczus a nie rozlazly gruby paczur z dzemikiem!!o! Edited January 7, 2012 by Lolalola Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Oto cała Lolka ;-) Maxiu i co Ty na to pączusiem zostałeś :-) Oj dorodny to pączuś ;-) Był już na dogo Faworek to teraz czas na Pączusia ;-)Maxiu może zmienimy Ci imię ;-) Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Iljova']Oto cała Lolka ;-) Maxiu i co Ty na to pączusiem zostałeś :-) Oj dorodny to pączuś ;-) Był już na dogo Faworek to teraz czas na Pączusia ;-)Maxiu może zmienimy Ci imię ;-)[/QUOTE] teraz to Maxopaczo;)hehheheh.. Quote
Iljova Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Maxiu Ty widzisz co ona wymyśla ? Hiszpana czy Meksykanina z niego robisz :-) Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Iljova']Maxiu Ty widzisz co ona wymyśla ? Hiszpana z niego robisz :-)[/QUOTE] dokladnie;)super,cacy przystojne psie ciasteczko:) Quote
Neris Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Powtarzam OSTATNI RAZ Wcale on nie jest gruby!! Czepiacie się dobrego psa z lekko krzywymi tylnymi łapskami :evil_lol: Macałam go dzisiaj po boczkach i na grilla się jeszcze nie nada. Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) [quote name='Neris']Powtarzam OSTATNI RAZ Wcale on nie jest gruby!! Czepiacie się dobrego psa z lekko krzywymi tylnymi łapskami :evil_lol: Macałam go dzisiaj po boczkach i na grilla się jeszcze nie nada.[/QUOTE] no ja tez tak ciagle powtarzam;) ale holla cioteczko,co to za wzmianka o nogach ,nozki sa jak u Cindy Crawford orajt!!! Edited January 7, 2012 by Lolalola Quote
Recommended Posts