Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Zrobiłam jeszcze coś takiego ::loveu:

[URL]https://picasaweb.google.com/lh/photo/4q0eOTeyC-Gc2oRfpVaIN8hvROgsItEKxT_khGFRcLA?feat=directlink[/URL][/QUOTE]

jesteessss [B][I][U][COLOR=red]KOCHANA:)
[COLOR=black]

OCZYWISCIE SIE POPLAKALAM JAK IDIOTA.......TZREBA TO WSZEDZIE WRZUCAC,TO STRASZNIE WZRUSZAJACE,MOZE KTOS ZLITUJE SIE NAD MAXEM.....
[/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolalola......co sie stalo Bulince?
Nie dopilnowalas Panienki Kochaniutka?......:):) I jak tam Ona dzis sie czuje?[/QUOTE]
Fikanella ma sie lepiej,dzieki dropsom,ale dalej kustyka.......ma cieczke i wali jej na glowe doslownie,dlatego fika jak koza i zrobila sobie ziaziu!

Posted

[quote name='Iljova']Zrobiłam jeszcze coś takiego ::loveu:

[URL]https://picasaweb.google.com/lh/photo/4q0eOTeyC-Gc2oRfpVaIN8hvROgsItEKxT_khGFRcLA?feat=directlink[/URL][/QUOTE]

kurcze niewiem czemu tego nie widze:crazyeye:

Posted

[quote name='Lolalola']Fikanella ma sie lepiej,dzieki dropsom,ale dalej kustyka.......ma cieczke i wali jej na glowe doslownie,dlatego fika jak koza i zrobila sobie ziaziu![/QUOTE]

O, moja Amelka też ma WŚ-CIECZKĘ ale nic nie ziaziuje.

Dzisiaj sąsiad pytał "CO PANI ROBI TEMU PSU?????" A ja tylko michę niosłam Maksiowi, a on śpieeeeewał na całe gardło:)

Posted

[quote name='Neris']O, moja Amelka też ma WŚ-CIECZKĘ ale nic nie ziaziuje.

Dzisiaj sąsiad pytał "CO PANI ROBI TEMU PSU?????" A ja tylko michę niosłam Maksiowi, a on śpieeeeewał na całe gardło:)[/QUOTE]
dzis zabralam Fikanelle na przjazdzke autkiem,skoro spacery odpadaja to chociaz niech sobie pojezdzi mysle.....ale Fikanella uciela sobie komara na przednim siedzeniu i taka to byla wycieczka ;)

Maxiu co Ty Pavarotti jestes,ze tak jodlujesz do michy???;);)

Posted

[quote name='Lolalola']dzis zabralam Fikanelle na przjazdzke autkiem,skoro spacery odpadaja to chociaz niech sobie pojezdzi mysle.....ale Fikanella uciela sobie komara na przednim siedzeniu i taka to byla wycieczka ;)

Maxiu co Ty Pavarotti jestes,ze tak jodlujesz do michy???;);)[/QUOTE]

widocznie podziałało to na nią usypiająco ;-)
A Maxiu to Kiepura ;-)

Posted

Leje, pada, prószy i tak na zmianę...

Po miesiącu jakiej-takiej poprawy znowu komputer nie widzi aparatu, kiedy usiłuję zgrać fotki:(
Lu_gosiak, a tak w ogóle to wyślij mi adres do wysyłki kartek! Moje konto masz.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka sliczniastego......:)
Lolalola jak tam Bulineczka?[/QUOTE]
Ja też chciałabym wiedzieć ...
Ostatnio mam tak mało czasu, ale zagladam chociaż w nocy na chwilę do Ciebie . Slodkich snów [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka sliczniastego......:)
Lolalola jak tam Bulineczka?[/QUOTE]
A dziekuje,bulineczka juz duzoooo lepiej,lapka jeszcze pewnie troche boli,ale widac ogromna poprawe:)

a jak nasz Maxiu??:)

Posted

[quote name='Lolalola']A dziekuje,bulineczka juz duzoooo lepiej,lapka jeszcze pewnie troche boli,ale widac ogromna poprawe:)

a jak nasz Maxiu??:)[/QUOTE]

To super......:)
Wlasnie....jak tam chlopaczek sie czuje?