Iljova Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Zrobiłam jeszcze coś takiego ::loveu: [URL]https://picasaweb.google.com/lh/photo/4q0eOTeyC-Gc2oRfpVaIN8hvROgsItEKxT_khGFRcLA?feat=directlink[/URL] Quote
Lolalola Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Iljova']Zrobiłam jeszcze coś takiego ::loveu: [URL]https://picasaweb.google.com/lh/photo/4q0eOTeyC-Gc2oRfpVaIN8hvROgsItEKxT_khGFRcLA?feat=directlink[/URL][/QUOTE] jesteessss [B][I][U][COLOR=red]KOCHANA:) [COLOR=black] OCZYWISCIE SIE POPLAKALAM JAK IDIOTA.......TZREBA TO WSZEDZIE WRZUCAC,TO STRASZNIE WZRUSZAJACE,MOZE KTOS ZLITUJE SIE NAD MAXEM..... [/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B] Quote
Lolalola Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Aimez_moi']Lolalola......co sie stalo Bulince? Nie dopilnowalas Panienki Kochaniutka?......:):) I jak tam Ona dzis sie czuje?[/QUOTE] Fikanella ma sie lepiej,dzieki dropsom,ale dalej kustyka.......ma cieczke i wali jej na glowe doslownie,dlatego fika jak koza i zrobila sobie ziaziu! Quote
Lu_Gosiak Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Iljova']Zrobiłam jeszcze coś takiego ::loveu: [URL]https://picasaweb.google.com/lh/photo/4q0eOTeyC-Gc2oRfpVaIN8hvROgsItEKxT_khGFRcLA?feat=directlink[/URL][/QUOTE] kurcze niewiem czemu tego nie widze:crazyeye: Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Iljova......:) bardzo zdolna jest.....:) Quote
Neris Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Lolalola']Fikanella ma sie lepiej,dzieki dropsom,ale dalej kustyka.......ma cieczke i wali jej na glowe doslownie,dlatego fika jak koza i zrobila sobie ziaziu![/QUOTE] O, moja Amelka też ma WŚ-CIECZKĘ ale nic nie ziaziuje. Dzisiaj sąsiad pytał "CO PANI ROBI TEMU PSU?????" A ja tylko michę niosłam Maksiowi, a on śpieeeeewał na całe gardło:) Quote
Lolalola Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Neris']O, moja Amelka też ma WŚ-CIECZKĘ ale nic nie ziaziuje. Dzisiaj sąsiad pytał "CO PANI ROBI TEMU PSU?????" A ja tylko michę niosłam Maksiowi, a on śpieeeeewał na całe gardło:)[/QUOTE] dzis zabralam Fikanelle na przjazdzke autkiem,skoro spacery odpadaja to chociaz niech sobie pojezdzi mysle.....ale Fikanella uciela sobie komara na przednim siedzeniu i taka to byla wycieczka ;) Maxiu co Ty Pavarotti jestes,ze tak jodlujesz do michy???;);) Quote
Iljova Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Lolalola']dzis zabralam Fikanelle na przjazdzke autkiem,skoro spacery odpadaja to chociaz niech sobie pojezdzi mysle.....ale Fikanella uciela sobie komara na przednim siedzeniu i taka to byla wycieczka ;) Maxiu co Ty Pavarotti jestes,ze tak jodlujesz do michy???;);)[/QUOTE] widocznie podziałało to na nią usypiająco ;-) A Maxiu to Kiepura ;-) Quote
Lolalola Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Iljova']widocznie podziałało to na nią usypiająco ;-) A Maxiu to Kiepura ;-)[/QUOTE] noooo takkkkkk:)jak i ja z Sosnowca;) Quote
Lolalola Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 siemanko Kiepurka,co u Ciebie?u mnie jakies nieslychane wiatry i ponoc mam dzis niegdzie nie jezdzic bo drogi i mosty beda pozamykane......hmmmmmm Quote
Neris Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dobrze wszystko, tylko pada, wieje i paskudnie jest... Ale on już ma takie ładne futro, że biega sobie na spacerku i nic go nie rusza. Quote
Iljova Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Lolalola']dobranoc Max....[/QUOTE] A ja dopiero się witam z Maxiem :-) niestety ... Miłych snów :-) Quote
Lolalola Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Iljova']A ja dopiero się witam z Maxiem :-) niestety ... Miłych snów :-)[/QUOTE] I tak sie cieszymy bardzoooooo:)kazde odwiedziny na wage zlota:) Quote
Lu_Gosiak Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Nerisku...chcemy zobaczyc ta nowa sierść Maksa:):)_ dasz rade pstryknac jakies nowe fotki?? Quote
Neris Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Leje, pada, prószy i tak na zmianę... Po miesiącu jakiej-takiej poprawy znowu komputer nie widzi aparatu, kiedy usiłuję zgrać fotki:( Lu_gosiak, a tak w ogóle to wyślij mi adres do wysyłki kartek! Moje konto masz. Quote
Lu_Gosiak Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 tak tak wlasnie..cały czas zapominam wplacic za bazarek - juz nadrabiam:) Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Odwiedzam chlopaczka sliczniastego......:) Lolalola jak tam Bulineczka? Quote
Iljova Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka sliczniastego......:) Lolalola jak tam Bulineczka?[/QUOTE] Ja też chciałabym wiedzieć ... Ostatnio mam tak mało czasu, ale zagladam chociaż w nocy na chwilę do Ciebie . Slodkich snów [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
Lolalola Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']Odwiedzam chlopaczka sliczniastego......:) Lolalola jak tam Bulineczka?[/QUOTE] A dziekuje,bulineczka juz duzoooo lepiej,lapka jeszcze pewnie troche boli,ale widac ogromna poprawe:) a jak nasz Maxiu??:) Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Lolalola']A dziekuje,bulineczka juz duzoooo lepiej,lapka jeszcze pewnie troche boli,ale widac ogromna poprawe:) a jak nasz Maxiu??:)[/QUOTE] To super......:) Wlasnie....jak tam chlopaczek sie czuje? Quote
Iljova Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Lolalola to wymiziaj ją w moim imieniu :-) Maxiu jak mija Ci sobota ??? Quote
Recommended Posts