anula1959 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='BIANKA1']Ja jestem za :multi:[/quote] Ja tez jak najbardziej za:multi: !!!!! Hala to Ty chyba jako jedyna dogomaniaczka nie masz zwierza żadnego , wstyd:shake: Quote
Yona Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Wstyd, wstyd :p Ale my zaraz to naprawimy :evil_lol: Nawet problemu z transportem nie będzie :multi: Masz tak blisko do BIANKI, że jak samochodu się nie znajdzie, to ostatecznie możesz Halu konno przewieźć Frycię :evil_lol: Mam nadzieję, że mały spaślak się nie sturla z siodła :evil_lol: Quote
Hala Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 jakby co..owiążemy pasem doookoło konia. Nie wiem tylko czy koń takie obciążenie zniesie. Bo niedosyć że ja, to jeszcze Fryciasta.... :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No tak .............chwile mnie nie ma , a tu takie rzeczy się wyprawiają :shake: Frytka spaślak ...............:mad: Jak można ...............:placz: Ona taka z głodu opuchnięta :shake: Quote
Yona Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ciociu BIANKO, to niech Ciocia może jakieś okłady jej zrobi :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Yona']Ciociu BIANKO, to niech Ciocia może jakieś okłady jej zrobi :eviltong:[/quote] Ciociu Yono , niespodzianka na wątku Frolika :diabloti: Quote
Yona Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ależ Ciociu BIANKO, chyba będę musiała podziekować i odmówić... :loveu: Nie zasłużyłam jeszcze na niespodzianki i prezenty :lol!: Postanowiłam, że nie wejdę już na tamten wątek :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Yona']Ależ Ciociu BIANKO, chyba będę musiała podziekować i odmówić... :loveu: Nie zasłużyłam jeszcze na niespodzianki i prezenty :lol!: Postanowiłam, że nie wejdę już na tamten wątek :diabloti:[/quote] :placz::placz::placz: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Zrobiłam zdjęcie takiego siniaka . Słabo wyszło , ale trochę widać . Jak jej takie coś znajdę i posmaruję , to jej zejdzie . A jak nie , to rozdrapie i jest jeszcze gorzej :placz:Nie wiem , czy to po komarze , czy coś innego ją ugryzło . Nigdy nie widzialam u psa takiej reakcji .. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img520.imageshack.us/img520/4646/imag0007iu9.jpg[/IMG][/URL] Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Najmociej przepraszam, czy ciocia Yona jest specjalistka w pisaniu adopcyjnych tekściorków? Jeśli tak , to może by w swej łaskawości napisała kilka zdanek o Zadziorkowych maluchach na allegro. :modla: Ja jak napisałam ogłoszenie o Zadziorce, to mam ją do tej pory i to jeszcze ze szczeniorami. Myślę, że zdjęcia Hali wiozącej Frycię konno mogą zrobić furrorę. :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Najmociej przepraszam, czy ciocia Yona jest specjalistka w pisaniu adopcyjnych tekściorków? Jeśli tak , to może by w swej łaskawości napisała kilka zdanek o Zadziorkowych maluchach na allegro. :modla: Ja jak napisałam ogłoszenie o Zadziorce, to mam ją do tej pory i to jeszcze ze szczeniorami. Myślę, że zdjęcia Hali wiozącej Frycię konno mogą zrobić furrorę. :evil_lol:[/quote] To musiał być niezwykle porywający tekst :diabloti: Hala , mamy dla Ciebie idealną TZ :loveu: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hala teraz nie ma czasu, bo planuje gdzie postawi koszyczek do spania dla Fryciuli. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Czaka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='AMIGA']No i dla kiciusiów od Bianki1:eviltong:[/quote] Pewnie, że tak, bo z jedną mała Frycią , to głupio pokazywać się na dogo. :diabloti: Frycia, dwa kicorki i zadziorek , to już jest coś. :evil_lol: Quote
Hala Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nie ma mnie kilka godzin proszę co się wyrabia... to może ja wam dam nr tel do TZa i sobie z nim pogadacie.... :razz: Quote
AMIGA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='Hala']to może ja wam dam nr tel do TZa i sobie z nim pogadacie.... :razz:[/quote] Daj Hala, daaaaaaaaaaaaaaaaaj :evil_lol: Quote
Yona Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gdybyś miała z przekonanie TZ jakieś problemy halu, to powiedz tylko słówko. Tekst Ci napiszemy płaczliwy wielce i zobaczymy, jak Twój TZ tę lekturę zniesie :diabloti: Jak mnie się pieska następnego zachciało, to napisałam coś specjalnie pod kątem mojego TZ i piesek mieszka już z nami :evil_lol: Quote
anula1959 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Od 15.30 Bianeczki nie było na wątku Fryciuli? :mad: Niemożliwe........... Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='anula1959']Od 15.30 Bianeczki nie było na wątku Fryciuli? :mad: Niemożliwe...........[/quote] Zaglądalam , ale tylko podniosłam wątki Hali :p Muszę trochę ogarnąć w domu , bo jutro rano rodzinka przyleci :loveu: Quote
Recommended Posts