Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wstyd, wstyd :p
Ale my zaraz to naprawimy :evil_lol:

Nawet problemu z transportem nie będzie :multi:

Masz tak blisko do BIANKI, że jak samochodu się nie znajdzie, to ostatecznie możesz Halu konno przewieźć Frycię :evil_lol: Mam nadzieję, że mały spaślak się nie sturla z siodła :evil_lol:

Posted

jakby co..owiążemy pasem doookoło konia.

Nie wiem tylko czy koń takie obciążenie zniesie.

Bo niedosyć że ja, to jeszcze Fryciasta.... :diabloti:

Posted

No tak .............chwile mnie nie ma , a tu takie rzeczy się wyprawiają :shake:
Frytka spaślak ...............:mad:
Jak można ...............:placz:
Ona taka z głodu opuchnięta :shake:

Posted

Ależ Ciociu BIANKO, chyba będę musiała podziekować i odmówić... :loveu:
Nie zasłużyłam jeszcze na niespodzianki i prezenty :lol!:
Postanowiłam, że nie wejdę już na tamten wątek :diabloti:

Posted

[quote name='Yona']Ależ Ciociu BIANKO, chyba będę musiała podziekować i odmówić... :loveu:
Nie zasłużyłam jeszcze na niespodzianki i prezenty :lol!:
Postanowiłam, że nie wejdę już na tamten wątek :diabloti:[/quote]
:placz::placz::placz:

Posted

Zrobiłam zdjęcie takiego siniaka . Słabo wyszło , ale trochę widać . Jak jej takie coś znajdę i posmaruję , to jej zejdzie . A jak nie , to rozdrapie i jest jeszcze gorzej :placz:Nie wiem , czy to po komarze , czy coś innego ją ugryzło . Nigdy nie widzialam u psa takiej reakcji ..

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img520.imageshack.us/img520/4646/imag0007iu9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Najmociej przepraszam, czy ciocia Yona jest specjalistka w pisaniu adopcyjnych tekściorków? Jeśli tak , to może by w swej łaskawości napisała kilka zdanek o Zadziorkowych maluchach na allegro. :modla:
Ja jak napisałam ogłoszenie o Zadziorce, to mam ją do tej pory i to jeszcze ze szczeniorami.
Myślę, że zdjęcia Hali wiozącej Frycię konno mogą zrobić furrorę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Najmociej przepraszam, czy ciocia Yona jest specjalistka w pisaniu adopcyjnych tekściorków? Jeśli tak , to może by w swej łaskawości napisała kilka zdanek o Zadziorkowych maluchach na allegro. :modla:
Ja jak napisałam ogłoszenie o Zadziorce, to mam ją do tej pory i to jeszcze ze szczeniorami.
Myślę, że zdjęcia Hali wiozącej Frycię konno mogą zrobić furrorę. :evil_lol:[/quote]

To musiał być niezwykle porywający tekst :diabloti:

Hala , mamy dla Ciebie idealną TZ :loveu:

Posted

[quote name='AMIGA']No i dla kiciusiów od Bianki1:eviltong:[/quote]

Pewnie, że tak, bo z jedną mała Frycią , to głupio pokazywać się na dogo. :diabloti: Frycia, dwa kicorki i zadziorek , to już jest coś. :evil_lol:

Posted

Gdybyś miała z przekonanie TZ jakieś problemy halu, to powiedz tylko słówko. Tekst Ci napiszemy płaczliwy wielce i zobaczymy, jak Twój TZ tę lekturę zniesie :diabloti:

Jak mnie się pieska następnego zachciało, to napisałam coś specjalnie pod kątem mojego TZ i piesek mieszka już z nami :evil_lol:

Posted

[quote name='anula1959']Od 15.30 Bianeczki nie było na wątku Fryciuli? :mad: Niemożliwe...........[/quote]
Zaglądalam , ale tylko podniosłam wątki Hali :p
Muszę trochę ogarnąć w domu , bo jutro rano rodzinka przyleci :loveu: