missieek Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 tak w nowym miejscu moze cos zniszczyc jak Ci Panstwo zareaguja jak suczka np pogryzie kawalek drzwi? beda mieli czas i chec z nia troche popracowac? suczka nie ma u nas kontaktu z dziecmi ale nie jest agresywna a wrecz ulegla do czlowieka Quote
Therion Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ruda vel Tiffany nadal poszukuje domu stałego, najlepiej u osoby , która duzo czasu spedza w domu, suczka jest piekna ruda wiewiorą. Quote
Ulka18 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Missieek, dac Twoje zwierzaki na allegro? Ostatnio bylo kilka maili w sprawie kotow, czy cos z tego wyszlo? Quote
kiwi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 misieek, mam dom dla dziewczynki, tylko czy nie ugryzie dzicka 12 letniego? pan w krakowie w bloku, nawet fajny dom, ale nie wime jak sie z toba skontaktowac... masz jakis nr stacjonarny? jakby cos to moj nr 504 783 417, 012 648 85 45 Quote
Ulka18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=161599911 Quote
Therion Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Rozmawiałem dzis z Missiek, Ruda ma dom w Wieliczce, znalazła go dzieki allegro, trzymajcie kciuki,żeby tam została juz na stałe. Quote
fizia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Bardzo się cieszę, że ślicznotka znalazła dom - tym bardziej, że jest to dom Przyjaciółki mojej Mamy :) Jestem pewna, że będzie Jej tam bardzo dobrze - to bardzo mili, kulturalni Państwo o dobrych sercach. Szukali młodej, niewielkiej suni do kochania i przytulania. Podesłałam Im kilka kandydatek, w tym ogłoszenie Lisiczki z Allegro i właśnie Ona najbardziej się spodobała. Będzie miała bardzo dobre warunki - dom do mieszkania i ogród do biegania. Jak będę miała jakieś wiadomości to dam znać. Quote
Cez Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jak dom poleca Fizia to na pewno jest super :) Quote
masienka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :multi: :multi: :multi: wspaniale, mam nadzieje, ze Tiffany bedzie umiala sie zachowac ;) Quote
Vikamilka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 fizia to będziemy czekać z utęsknieniem na jakieś wiadomości od Ciebie. Może jak Twoja mama będzie u przyjaciół i wyrażą oni zgodę, to może i jakiś mały fotoreportażyk nam ujawnicie:razz: W roli głównej oczywiście Ruda vel Tiffany vel...No właśnie ciekawe, jakie imię dostanie:p mam nadzieję, ze będziesz Rudasku szczęśliwa w nowym domy:loveu: Quote
kiwi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 szkoda ze nikt nie uprzedzil mnie ze ktos jeszcze sie interesuje suczka, zwlaszcza ze missiek wiedziala ze mam dla niej dom. ludzie sie zdecydowali, kupili wyprawke bo missiek wczoraj miala zadzwonic i ja sie dowieaduje ze jest lepszy dom fajnie, niech mala idzie do znajomych fizi bo to napewno dobry dom, tylko czy dlaczego ja wyszlam na niepowazna i kretynke - mowie panu zadzwoni kolezanka napewno jutro, oni dzwonia ze nikt nie dzwoni a ja nadal ze napewno zadzwoni bo jej zalezy na adopcji. no i rzecz jasna missiek nie zadzwonila. bardzo brzydko wyszlo, zycze malej szczescia ale to juz ktorys raz- mam dom i musze ludziom powiedziec w ostatniej chwili ze nieaktualne jak juz sie zdecyduja. i jestem coraz bardziej zniechecona do pomagania innym w szukaniu domow dla ich psow. staram sie bo wiem jak ciezko z tyloma tymczasami i kiszka - niepotrzebnie. Quote
Ulka18 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 bardzo brzydko wyszlo, zycze malej szczescia ale to juz ktorys raz- mam dom i musze ludziom powiedziec w ostatniej chwili ze nieaktualne jak juz sie zdecyduja. i jestem coraz bardziej zniechecona do pomagania innym w szukaniu domow dla ich psow. staram sie bo wiem jak ciezko z tyloma tymczasami i kiszka - niepotrzebnie. Kiwi, a czy Ci Panstwo tylko Lisiczke chcieli? Moze inna sunieczka znalazlaby domek u nich? Np. Nasza Czekoladka z tymczasu u Agatki w krakowie? Albo jeszcze inna sunia? Co Ty na to? Quote
kiwi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 chca suczke do 2 lat, łagodna do dzieci w watku mam mase wklejonych suczek ale nie mam pojecia czy sa nadal aktualne bo s przeklejone ze strony schroniska. zaraz musze zadzwonic do panstwa i im powiedziec ze nieaktualne, ciekawe co siebie o mnie pomysla... postanowilam ze poprosze ich o wizyte w schronisku, nie bede zryzykowac z ekolejny pies bedzie nieaktualny... Quote
fizia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ojej, no to faktycznie głupio wyszło... W sobotę posłałam mailem kilka informacji o młodych, niewielkich suczkach, jakie udało mi się wyszukać, bo o to mnie poproszono. Od tego czasu nie dostałam żadnej odpowiedzi i myślałam, że narazie jeszcze się nie zdecydowali, nawet wczoraj jeszcze przeglądałam Dogomanię i Allegro w poszukiwaniu odpowiedniego pieska. Szczerze mówiąc narazie właściwie nic nie wiem dokładnie, poza tym, że jest u tych Państwa od wczoraj, bo o całej sprawie dowiedziałam się dziś rano w może dwuminutowej rozmowie telefonicznej z Mamą. Mogę jedynie zapewnić, że Sunia będzie miała dobry dom i oczywiście postaram się dostarczać informacji co u Niej słychać. Mam też nadzieję, że osoby, które chciały Ją adoptować znajdą jakiegoś fajnego pieska. Quote
Therion Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Missiek wybrala najlepszy dom dla Rudej, suczka ma charakterek, jest ładniutka, ale nie wiadomo jakby dogadała sie z dzieckiem. Ruda powodzenia w nowym domu. Quote
fizia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wszyscy sa zachwyceni Sunią - że grzeczna, że mądra, że miła :) Tylko Jej nowy Pan troszkę się martwi, bo na Niego szczeka i warczy, ale On stara się zaskarbić Jej uczucie dając jedzonko i chodząc na spacery. Podobno bardzo polubiła się z psem Państwa Córki i bawią się razem w ogrodzie. Dostała nowe imię - Sweety. Oczywiście serdecznie pozdrawiają misieek i wszystkich, którzy pomogli Suni. Quote
fizia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Zachwyt nad Sunią rośnie :) Została uznana za najpiękniejszego i najmądrzejszego psa na świecie :) Podobno ludzie na ulicy zatrzymują się, żeby Ją podziwiać. Jej początkowe fochy na nowego Pana minęły i teraz są najlepszymi kumplami. Jest bardzo grzeczna. Wniosła w życie tego Domu wiele radości :) Quote
Jola_K Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gratuluje! Wszystkiego dobrego zycze! ps tytul troszke mylacy... Quote
Vikamilka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Fizu masz jakieś wieści o rudzielcu???A może nawet jakąś fotkę:cool3: Quote
fizia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ah wszystko dobrze, malutka jest zdrowa, już całkiem się zadomowiła, jest bardzo grzeczna i kochana. Ja niestety jeszcze nie miałam okazji Jej zobaczyć... Mam tylko 2 zdjęcia, na których co prawda niewiele widać, ale wklejam:) Quote
Recommended Posts