ElzaMilicz Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 LidMar pisze o niej tak: "Wczoraj przywiozłem do domu malutką, bardzo chudą bernenkę. To naprawdę przykry widok. Sunia waży 23 kg. Na swój wzrost powinna mieć o ok.10 kg więcej. Ma matową i łamliwą sierść. Delikatna niczym piórko. Mimo stresu uśmiecha się od ucha do ucha, całą sobą lgnie do człowieka. Nie ciągnie na smyczy. Dobrze znosi jazdę samochodem. Jest niezwykle opanowana, wprowadzona do domu zajmuje legowisko i stara się nie ruszać z niego." Kontakt w sprawie adopcji: Elza - 692438657 lub Camara - 602422576 ============================================================== Wszyscy, którym nieobojętne są jej dalsze losy proszeni są o wpłaty na konto Fundacji Pasterze, z dopiskiem "darowizna na Arabelę". FUNDACJA PASTERZE 56-300 Milicz ul. Osadnicza 19 nr konta: 58 9582 0000 2000 0024 2660 0001 ============================================================== Quote
ani@ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Znalazłam wreszcie naszą Arabelkę! Z relacji tymczasowych opiekunów to cudowna sunia - baaardzo w moim typie psa. :loveu: Grzecznie leży na posłaniu, na spacerach nie oddala się spuszczona ze smyczy, zgodna ze wszystkimi psami bez względu na gabaryty :lol: Mam nadzieję, że szybko nadrobi braki wagowe pod troskliwą opieką Elzy :p Quote
ElzaMilicz Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Pod opieką BL znacznie szybciej nadrobiłaby zaległości. :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
ElzaMilicz Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Nasz ideał troszkę utył i minę ma już lepszą! :loveu: Niedługo będzie sterylizowana. Jeśli jest tu ktoś kto może pomóc finansowo prosimy o wsparcie! :p Quote
ani@ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dla Arabelki znaleźliśmy już nowy, kochający dom :loveu: z bandą kotów i piękną belgijką :p Quote
Recommended Posts