basiaaap Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Cieszę się bardzo, bardzo....:multi: I trzymam kciuki, żeby Maciuś-Tero szybko się zaaklimatyzował w swoim nowym domku, bo na pewno w tej chwili jest zdezorientowany... Żeby się wszystko ułożyło. Tobie też musi być ciężko, tyle czasu u Was był. Przytulam wirtualnie:calus: A dziękować nie ma za co, cieszę się, że mogłam pomóc:) Czy mam już pościągać ogłoszenia, czy jeszcze trochę poczekamy, coby nie zapeszyć? A będziesz miała wieści z nowego domku? Jeśli tak, to napisz proszę. Quote
cancer43 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Możesz śmiało ściągac nowi właściciele zakochania bez pamięci ( czemu się wcale nie dziwię bo Maciek jest cudowną przytulanką) a właśnie kurier przyniósł paczkę ,,od Maćka" z ekskluzywnymi perfumami,takimż alkoholem i słodyczami,do tego wpłata na następnego bezdomniaka. No i jestem jak ta rozdarta sosna !!! Bardzo się cieszę że tak trafił a jednocześnie strasznie za nim tęsknię !!! Quote
basiaaap Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='cancer43']Możesz śmiało ściągac nowi właściciele zakochania bez pamięci ( czemu się wcale nie dziwię bo Maciek jest cudowną przytulanką) a właśnie kurier przyniósł paczkę ,,od Maćka" z ekskluzywnymi perfumami,takimż alkoholem i słodyczami,do tego wpłata na następnego bezdomniaka. No i jestem jak ta rozdarta sosna !!! Bardzo się cieszę że tak trafił a jednocześnie strasznie za nim tęsknię !!![/QUOTE] No to rewelacja!!! W takim razie ściągam ogłoszenia:) Quote
Neris Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Chcesz desanta? http://www.dogomania.pl/forum/threads/227194-ALARM-ALARM-ALARM%21-Jamniczka-na-3-%C5%82apach-ma-6-dni-potem-mordownia?p=19108434#post19108434 Quote
cancer43 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Jak nic nie wyniknie .....to może ale na tymczas !!!! Wiesz że musi się cos wyjasnić Quote
Neris Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Na razie możesz się nie bać, desant ma już 2 opcje domu stałego. Quote
cancer43 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dalej tęsknię za Maciusiem ,chociaż wiem że odnalazł się bez problemów w nowym domu. Jego ,,rodzice dzwonią ciągle z nowymi wiadomościami i zachwytami nad inteligencją Maćka (właściwie Teriego - takie ma teraz imię).Inteligencja przejawia się np. tym że od pierwszej nocy zechciał spać z nimi w łóżku albo że merda ogonem kiedy do mnie dzwonią (bo wie że to do mnie).No i jedzie nad morze,bedzie mieszkać w Grand Hotelu w Sopocie,w apartamencie z tarasem,żeby mógł pooddychać jodem kiedy bedzie chciał Quote
basiaaap Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 No to znaczy że Państwo zakochani w Maciusiu! Czekał, czekał, ale sie doczekał... Cudnie :) :) :) Ogłoszenia pościągane:) Quote
cancer43 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Opiekunowie Maćka (teraz Tero) dzwonią do mnie co jakiś czas z wiadomościami.Maciek (jakoś nie mogę się przekonać do Tero) to wg nich pies idealny - zaliczył z nimi najpierw pobyt nad morzem - i mieszkał w Grand Hotelu,a niedawno wrócili z samochodowej wycieczki po Europie - byli z nim m.in. w Szwajcarii,Francji,Hiszpanii i Portugalii.Twierdzą że to wymarzony towarzysz podróży.Bardzo się z tego cieszę ,chociaż tęsknię za nim Quote
cancer43 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dostałam dziś kartke świateczną od Macka i jego opiekunów - bardzo to miłe.Moge tylko pomarzyc żeby moi tymczasowicze - Józio i Dino trafili równie wspaniale :lol: Quote
Recommended Posts