Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asika5'][B]psi[/B] te podszczypywanie ma też mój tymczas kot Tygrys głaskam go a on mnie za noge albo za ręke szczypie. Może chce pokazać, że mu jest dobrze:)
Dopiero przeczytałam ta historie jak został znaleziony na ulicy. Z Ernim (niewidomym owczarkiem) było tak samo szedł chodnikiem obijał sie ościany budynków i samochody a ludzie omijali go szerokim łukiem. Ale my z [B]zacharym[/B] zdecydowałyśmy podejśc do niego (chociaż budził respekt) i nawet wziełyśmy go na ręce i do samochodu zapakowałyśmy. I podejrzewam żeby nie my to nikt by nie zareagował takie mamy super społeczeństwo.
Całe szczęście że Hakerek trafił do schroniska.
super że tyle nas tu zaglada

HAKER TO WYJĄTKOWY PIES!!! SZUKAJMY DLA NIEGO SKRAWKA ZIELONEJ TRAWKI[/QUOTE]

Masz rację na ulicy by se nie poradził :( pewnie był by już za TM a tak w schronisku ma opiekę i szansę na nowy dom choć wiem ,że będzie trudno ale po to tu jesteśmy by mu pomóc :)

Posted

[quote name='psi']Dla mnie nie ma znaczenia która [B]cioteczka[/B] zrobi ogłoszenia :)

Z góry dziękuję :loveu:[/QUOTE]

Melduję się u Hakerka :loveu:
[B]Cioteczko monia3a[/B] to niech już zostanie, że to ode mnie Hakerek dostanie ogłoszenia :):):)

Posted

[quote name='DONnka']Melduję się u Hakerka :loveu:
[B]Cioteczko monia3a[/B] to niech już zostanie, że to ode mnie Hakerek dostanie ogłoszenia :):):)[/QUOTE]
[B]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:DONnka[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Trzymam kciuki by były szczęśliwe :)

Posted

Jak sie masz Hakerku
Jeszcze troszke cierpliwości wszyscy chca Ci pomóc
We wtorek byłam w lecznicy z Bursztysiem i była młoda dziewczyna z niewidomym pieskiem więc to przykład że są tacy ludzie, którzy są w stanie zaopiekować się ślepaczkiem.

Posted

[B]Cioteczko psi[/B], czy masz jakiś specjalny tekst do ogłoszeń Hakerka, czy sama mam coś stworzyć na podstawie #1 postu ?
Zakładam, że kontakt w/s adopcji ma być do Ciebie ?

Posted

[B]Cioteczko DONnka[/B] :) możesz jak najbardziej wzorować się na tekście z 1 ja nic więcej o nim napisać nie mogę :( prócz spostrzeżeń jakie zaobserwowałam.

Według mnie to fajny psiak potrzebujący swojego człowieka jest [B]niepewny[/B] otoczenia dlatego podszczypuje, w boksie jak stoi czyli zna teren jest spokojniejszy w dotyku.Suczki są ok ze spokojnymi psami dogaduje się ale jeśli,któryś go obszczekuje to nie pozostaje dłużny :diabloti: Jest fajnym starszym [B]Panem[/B] pokrzywdzonym przez los bo się [B]popsuł[/B] i nie było już dla niego miejsca w domu.Strasznie to smutne,że na starość musi tak cierpieć :-(

Dziękuję za pomoc kochani :loveu: wierzę,że [B]Hakerek[/B] pozna lepsze jutro i znajdzie swój skrawek zielonej trawki :loveu:

Posted

Licytacja obróżki dla Hakera
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215008-Pi%C4%99kna-OBRO%C5%BBA-ElPerro-dla-niewidomego-Hakerka-%21?p=17676138#post17676138"]http://www.dogomania.pl/threads/215008-Pi%C4%99kna-OBRO%C5%BBA-ElPerro-dla-niewidomego-Hakerka-!?p=17676138#post17676138[/URL]

zapraszam :)

Zwycięzca licytacji zostanie odpowiednio nagrodzony ;-)
Szczegóły w powyższym linku.

Posted

[quote name='George Carlin']Licytacja obróżki dla Hakera
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/215008-Pi%C4%99kna-OBRO%C5%BBA-ElPerro-dla-niewidomego-Hakerka-%21?p=17676138#post17676138"]http://www.dogomania.pl/threads/215008-Pi%C4%99kna-OBRO%C5%BBA-ElPerro-dla-niewidomego-Hakerka-!?p=17676138#post17676138[/URL]

zapraszam :)[/QUOTE]

Dziękuję :) będzie mu pasowała :D

Posted

Hakerek dostanie obróżkę jak będzie jechał do DS - mam nadzieję ;)

Posted

[B]Cioteczki dałam taki tekst do ogłoszeń Hakerka:
[/B]
Haker to schroniskowy staruszek. Jego historia jest bardzo smutna. Osoba, dzięki której nadal żyje tak ją opisała :
[I][FONT="Verdana"]Jechałam z miasta w stronę domu, na wysokości ulicy Błękitnej, na przystanku przy cmentarzu prawosławnym ludzie odganiali psa, machali torbami, laskami, a on ciągle próbował podejść. Zawróciłam zobaczyć, co się dzieje. Od razu zauważyłam, że pies nie widzi. Odprowadziłam psa dalej od ulicy i zadzwoniłam na straż miejską. Pan ze straży był niewzruszony, mimo że powiedziałam o ślepocie psa i zagrożeniu jakie powoduje przy tak ruchliwej drodze. Pies, gdy tylko usłyszał czyjeś kroki biegł sprawdzić, czy to nie pan. Właśnie w takiej chwili stuknął go samochód, na szczęście nie mocno. Schronisko było już zamknięte, ale strażnik powiadomił o sytuacji i psa zabrano...[/FONT][/I]

I tak Haker trafił do schroniska. Przebywa w nim od maja 2010 roku. Jest wyjątkowy - widzi sercem nie oczami. Poza ślepotą nic Mu fizycznie nie dolega. Jest łagodny, toleruje inne psy. Nie wiadomo, ile mu jeszcze życia zostało. Pragnęlibyśmy by resztę swych dni spędził przy człowieku, zaznając u schyłku życia choć trochę miłości i szacunku.To śliczny pies skrzywdzony przez los, wyrzucony jak zepsuta zabawka, bo ślepy, a po co komu "WYBRAKOWANY" pies ... Pomóżmy Hakerowi uwierzyć,że jest lepsze jutro...

Mam nadzieję, ze się Wam spodoba :):):)

Posted

dobranoc Hakerku :loveu: Nie odpuścimy będziemy szukać Tobie skrawka zielonej trawki z dobrym człowiekiem :loveu: wierzę,że Nam się uda :)

Posted

[quote name='psi']oj gapa ze mnie oczywiście kontakt do mnie ;)[/QUOTE]
mam cie gapo:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a juz myślałam, że to tylko ja taka

super , że tu wpadacie, prosimy o więcej