Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ktos na allegro chce oddac suke hodowlana labradorke az strach zeby nie trafila do pseudo . dzownilam do faceta ale ona za bardzo nie chca gadac jak zapytalam z jakiej hodowli to powiedzial ze nie pamieta i ze mu sie moje pytania nie podobaja i sie rozlaczyl . moze ktos inny zadzwoni i pogada z facetem
[url]http://allegro.pl/oddam-suke-rodowodowa-labradora-i1810626687.html[/url]

Posted

moja znajoma rozmawiała z tym właścicielem,mówi ,że nie życzy sobie pomocy, rodowodu nowemu właścicielowi nie da i wogóle antypatyczny jakiś, o sterylce nie ma mowy [IMG]http://picsrv**********/images/smiles/icon_confused.gif[/IMG]

Posted

ten czlowiek jest troche dziwny , jak mowilam ze moge pomoc , ze porozmawiam z fundacja i szybko znajdziemy spradzony domek dla suni to powiedzial ze nie ma mowy i odlozyl telefon . zapytalam o wystawy to podobno ma cwc i tytul najlepszej suki w rasie wiec wspomnialam ze warto dalej ja na wystawy zabierac a on ze nie odda hodowcy zeby ktos na niej zarabial

Posted

ja mu zaproponowal ze jesli ma sunia jakies osiagniecia to moge ja wziac na wystawy i na takich warunkach ze jesli kiedy w przyszlosci jego sytauacja sie zmieni to bedzie mial ode mnie z hodowli dormowego szczeniaka . tylko najpierw chcialam zobaczyc rodowod suni zeby wiedziec czy jest z dobrej lini to powiedzial ze nie da hodowcom zarabiac i sie rozłaczył . Mi sie to troche nie podoba bo przeciez jesli by mu zalezalo na dobrym domku a nie chce dac rodowodu to powinien zrobic sterylke a on mowi ze nie ma koniecznosci .