kaszanka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 oj widać że cierpi babuńka w tym schronie - jej spokojnego miejsca potrzeba. Quote
Zofija Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='kaszanka']oj widać że cierpi babuńka w tym schronie - jej spokojnego miejsca potrzeba.[/QUOTE] Ona już nie jest w schronisku. Poczytaj wątek:) Jest na razie u naszej wetki, a potem umieścimy ją gdzieś i na pewno nie w schronisku. Jednak to wszystko jest na razie tymczasowo. Quote
marget Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Starowinka życzę biedactwu jak najlepiej :) Do góry malutka Quote
krooppka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 oj ujeło mnie to malenstwo, jak by co piszcie jak nie znajdzie się domek Quote
Zofija Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='krooppka']oj ujeło mnie to malenstwo, jak by co piszcie jak nie znajdzie się domek[/QUOTE] będę pisać na bieżąco. Póki co jest u naszej wetki i ma się dobrze. Dzwoniła Dea, ze ktoś zaproponował jej dom-ktoś chyba z dogo, ale nie wiem na czym staneło Quote
marget Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=indigo]To świetnie[/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi: Quote
Zofija Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='marget'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=indigo]To świetnie[/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi:[/QUOTE] nie zapeszajmy:) Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Na razie jest u wetki i jest ponoc przekochana! Quote
Zofija Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Byłam z Biczką;) na spacerku. Jak ona jest ciudowna!!!!!!!!!!!!!!!1 Jaka śliczna. Już sobie biegusia:). Chodzi przy nodze kfiatuszek. Ale na smyczy nie umie. Drobinka przytyła z 3,6 na 3,7. Miała tasiemca:( Śpi na tapczanie pod kołderką:) Quote
Agucha Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Może jednak zostanie u Pani Doktor? :lol: :) Quote
Ashaski Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [QUOTE=Dea;] Hej Szukamy transportu dla Biki - staruszki wyciągnietej z cieszyńskiego schroniska. Ma potencjalny dom, w najbliższych dniach będzie wizyta przedadopcyjna, ale już mi się wydaje, że to naprawdę dobry dom. Pani mieszka w [B]Łomiankach koło W-wy[/B], samotna, na rencie, ma 3 koty i psa. Domek z ogródkiem. Proszę popytajcie czy ktoś nie jedzie w najbliższym czasie! [/QUOTE] Szukamy więc transportu [B]Cieszyn- Warszawa[/B]! Quote
Zofija Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Agucha']Może jednak zostanie u Pani Doktor? :lol: :)[/QUOTE] Pani Doktor ma 4 koty sunie ze schroniska i wielkiego malamuta, który wprawdzie wiecej czasu spędza z jej rodzicami,, ale jednak i mieszka w bloku. A ona poza domem jest 3/4 dnia. Natomiast powiedziałą mi dzisiaj(byłyśmy z Bikini na spacerze) , ze jak by kiedyś miała dom to zrobi taki "dom spokojnej starości" u siebie bo ma słabość do psich starowinek. A BIKINI JEST CIUDOWNA, PRZESŁODKA. DOSTAŁĄ OD CIOCI KAWAŁEK PARÓWECZKI:) Quote
feliksik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [CENTER][B]spójrzcie proszę - Dumka uciekła, potrzebna pomoc:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17662585#post17662585"][B]http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17662585#post17662585[/B][/URL][/CENTER] Quote
Zofija Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bikini już w nowym domu. Wszystko super, a Pani szczęśliwa:) Quote
feliksik Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ale wieści - cieszę się strasznie, że malutka ma dom Quote
Zofija Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 czy ktoś wie, kto robił wizytę Biki przedadopcyjną w Łomiankach????? Quote
Recommended Posts