Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaszanka']oj widać że cierpi babuńka w tym schronie - jej spokojnego miejsca potrzeba.[/QUOTE]

Ona już nie jest w schronisku. Poczytaj wątek:) Jest na razie u naszej wetki, a potem umieścimy ją gdzieś i na pewno nie w schronisku. Jednak to wszystko jest na razie tymczasowo.

Posted

[quote name='krooppka']oj ujeło mnie to malenstwo, jak by co piszcie jak nie znajdzie się domek[/QUOTE]
będę pisać na bieżąco. Póki co jest u naszej wetki i ma się dobrze. Dzwoniła Dea, ze ktoś zaproponował jej dom-ktoś chyba z dogo, ale nie wiem na czym staneło

Posted

Byłam z Biczką;) na spacerku. Jak ona jest ciudowna!!!!!!!!!!!!!!!1 Jaka śliczna. Już sobie biegusia:). Chodzi przy nodze kfiatuszek. Ale na smyczy nie umie. Drobinka przytyła z 3,6 na 3,7. Miała tasiemca:(
Śpi na tapczanie pod kołderką:)

Posted

[QUOTE=Dea;] Hej
Szukamy transportu dla Biki - staruszki wyciągnietej z cieszyńskiego schroniska. Ma potencjalny dom, w najbliższych dniach będzie wizyta przedadopcyjna, ale już mi się wydaje, że to naprawdę dobry dom. Pani mieszka w [B]Łomiankach koło W-wy[/B], samotna, na rencie, ma 3 koty i psa. Domek z ogródkiem. Proszę popytajcie czy ktoś nie jedzie w najbliższym czasie!
[/QUOTE]

Szukamy więc transportu [B]Cieszyn- Warszawa[/B]!

Posted

[quote name='Agucha']Może jednak zostanie u Pani Doktor? :lol: :)[/QUOTE]
Pani Doktor ma 4 koty sunie ze schroniska i wielkiego malamuta, który wprawdzie wiecej czasu spędza z jej rodzicami,, ale jednak i mieszka w bloku. A ona poza domem jest 3/4 dnia. Natomiast powiedziałą mi dzisiaj(byłyśmy z Bikini na spacerze) , ze jak by kiedyś miała dom to zrobi taki "dom spokojnej starości" u siebie bo ma słabość do psich starowinek. A BIKINI JEST CIUDOWNA, PRZESŁODKA. DOSTAŁĄ OD CIOCI KAWAŁEK PARÓWECZKI:)

Posted

[CENTER][B]spójrzcie proszę - Dumka uciekła, potrzebna pomoc:[/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17662585#post17662585"][B]http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17662585#post17662585[/B][/URL][/CENTER]

• 2 months later...