Romka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Florek jest młodziutkim psem, nie ma jeszcze roku ,jest jeszcze psim dzieckiem a już zaznał losu psa bezdomnego.Pozostawiony w centrum miasta w budynku publicznym i przywiązany do ogrodzenia czekał cierpliwie aż ktoś zauważy go i wezwie pracowników schroniska.Teraz Floruś czeka w schronisku na domek.Jest ufny,radosny i kontaktowy.Jego zachowanie świadczy o tym,że był wychowywany wśród ludzi.Jest też czyściutki i zadbany.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony.Florek będzie duży psiakiem.SZUKAMY DOMU DLA FLORKA! Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 602 17 56 84 Quote
Donata Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 No poznaje cie maly , tyle bylo o ciebie ambarasu, ale najwazniejsze że jesteś już w schronisku i trzeba dla ciebie szukać dobrego domku. Quote
Olivin Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 on jest niesamowity, zwłaszcza jego wielkie łapy poprawiają mi humor... on ma naprawdę takie wielkie łapy!!! jest miłym psiakiem. Quote
Romka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Skoro mowa o łapach Florka to i mnie się one podobają,pomiędzy palcami ma coś w rodzaju błony,takie połączenie pomiędzy poszczególnymi placami łapy: Kto wie jak rasa ma takie połączenia?Może ustalimy przodków Florka? Quote
Romka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ma szanse na domek ,we wtorek ma przyjść pani,która wypatrzyła go sobie w sobotę. Quote
Andzike Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Romka napisał(a):Ma szanse na domek ,we wtorek ma przyjść pani,która wypatrzyła go sobie w sobotę. Trzymam kciuki za dobry domek dla Florka :) Quote
Donata Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Czy Florek jest jeszcze w schronie czy poszedł juz do domku? Może ktos wie. Quote
Romka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Panie przyszły dziś po Florka...ale p.Marek zgłosił psiaka na zabieg kastracji i niunio pójdzie do domku w poniedziałek...domek w bloku,pani z 2 dzieci... Quote
familiadka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dzis wzielam florka ze schroniska ,florek jest mieszancem wilczarza irlandzkiego, mam go w domku, jest cudownym psiakiem... Quote
Donata Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No to dobrze Florku, że juz masz domek; sprawuj się dobrze i badzcie szczesliwi. A jak będzie miał teraz na imię? Quote
familiadka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 florek nazywa sie teraz skubidu... wlasnie wrocilismy z wieczornego spacerku... Quote
Romka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 familiadka napisał(a):dzis wzielam florka ze schroniska ,florek jest mieszancem wilczarza irlandzkiego, mam go w domku, jest cudownym psiakiem... O rany, to macie charta w domu:crazyeye:,on pewnie jeszcze urośnie...i super ,że jesteście na forum,zdjęcia oczywiście CHCEMY!DUŻO ZDJĘĆ I INFORMACJI NA BIEŻĄCO!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 A tak wygląda szczenię wilczarza irlandzkiego: Czteromiesięczne szczenię wilczarza irlandzkiego Quote
Romka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 I na koniec nasz Florek: Uzupełniam informację,Florek nie został wykastrowany,jest za młody ma ok.6 miesięcy.ZMIENIAM TYTUŁ WĄTKU!POWODZENIA MAŁY W NOWYM DOMKU! Quote
Romka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Super!BARDZO SIĘ CIESZĘ!Nie zapomnijcie o adresówce,można zamówić na allegro(identyfikator) lub zamówić na Zduńskiej w Łowiczu(tam gdzie kiedyś był sklep ze zdrową żywnością)...jest piękny.Jak zachowuje się w domu? Quote
familiadka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 jest bardzo grzeczny, dzis bylam z nim w przedszkolu po syna a jutro rano idzie ze mna i moja corka do szkoly.... Quote
Recommended Posts