Jump to content
Dogomania

Rendi, suczka mix onka i amstaffa - wieziona w baraku przez meneli - znow bezdomna :(

Recommended Posts

Posted

[quote name='karusiap'][IMG]http://i44.tinypic.com/2agqoef.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/2zzkn05.jpg[/IMG]

prosze o pomoc w oglaszaniu!![/QUOTE]

grzeczna była w kundel bury i kocury,była spokojna i opanowana.

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='karusiap']Kochac to pare osob kocha...ale na razie nikt z wolnym miejscem na psa....[/QUOTE] właśnie, najgorsze to jest to że ci którzy chcieli by ją adoptować, mają już psy i nie mogą wziąć kolejnego (myślę w tym momencie tez o sobie).

Posted

[quote name='marysia55'][url]http://i41.tinypic.com/p3qbs.jpg[/url]
przecudnej urody dziewczynka szuka domku.
Domku jeżeli szukasz miłości, to właśnie znajdziesz ją na tym wątku.[/QUOTE]

no komu super pies ?? takie pokłady niespożytej miłości do ludzi , a ludzi ani widu ani słychu.
Chcecie psiaka ... jedyny warunek trzeba go bardzo mocno kochać.

Posted

[quote name='karusiap']Kochana Marysia nie zapomina o Rendi:)[/QUOTE] no jakże bym mogła o tej cudnej dziewczynce zapomnieć. Tak bardzo bym chciała, żeby w końcu trafiła na jakiś odpowiedzialny dom. Wierzę mocno, że po latach chudych nadejdą te tłuściutkie.

Posted

Marysiu Rendi nie jest w hotelu...Jej Pani za kazdym razem, gdy jade po nia nie ma serca jej oddac do hotelu. Musze zadzwonic do Nich po weekendzie,ale az sie boje,bo wiem ze w koncu nadejdzie ten dzien:(

Posted

[quote name='karusiap']Marysiu Rendi nie jest w hotelu...Jej Pani za kazdym razem, gdy jade po nia nie ma serca jej oddac do hotelu. Musze zadzwonic do Nich po weekendzie,ale az sie boje,bo wiem ze w koncu nadejdzie ten dzien:([/QUOTE]

a pytałem czy moze lepiej by p.kłosinskiego wynając to mowiłas ze pani mowiła ze pies musi opuscic dom.

Posted

[quote name='majku33krakow']a pytałem czy moze lepiej by p.kłosinskiego wynając to mowiłas ze pani mowiła ze pies musi opuscic dom.[/QUOTE]
a mozesz mi powiedziec po jaka cholere wszedzie proponujesz behawioryste?? Czy p.Klosinski zajmuje sie szkoleniem wscieklych kotow??Bo akurat problem w kocie a nie w Rendi.
Jak mowilam,ze pies musi opuscic dom to widocznie tak jest, a to ze nie rozumiesz ze czlowiekowi ciezko rozstac sie z psem to juz nie moj problem.

Posted

[quote name='karusiap']a mozesz mi powiedziec po jaka cholere wszedzie proponujesz behawioryste?? Czy p.Klosinski zajmuje sie szkoleniem wscieklych kotow??Bo akurat problem w kocie a nie w Rendi.
Jak mowilam,ze pies musi opuscic dom to widocznie tak jest, a to ze nie rozumiesz ze czlowiekowi ciezko rozstac sie z psem to juz nie moj problem.[/QUOTE]

pasowało by problem rozwiazac i zeby została rendi u tej pani

Posted

[quote name='majku33krakow']pasowało by problem rozwiazac i zeby została rendi u tej pani[/QUOTE]
a jestes w stanie zrozumiec sytuacje,ze Rendi na stale zostac nie moze??
Akurat Tobie nie zamierzam tlumaczyc sytuacji osobistej p.Lucyny wiec musisz to przyjac na slowo. Zamiast szukac mozliwosci rozwiazania pomoz szukac Rendi domu,bedzie to z lepszym pozytkiem.

Posted

[quote name='karusiap']Marysiu Rendi nie jest w hotelu...Jej Pani za kazdym razem, gdy jade po nia nie ma serca jej oddac do hotelu. Musze zadzwonic do Nich po weekendzie,ale az sie boje,bo wiem ze w koncu nadejdzie ten dzien:([/QUOTE] Karusiap, ja bardzo dobrze rozumiem p.Lucynkę. To takie bycie między młotem a kowadłem. Z jednej strony miłość i przywiązanie do psa, a z drugiej strony realizm życia, który nie zawsze dopuszcza kompromisy. Karolina jesteś świetną dziewczyną, z dużym pokładem mądrości której nie jeden "starszy człowiek" mógłby Ci pozazdrościć. Nie chciałabym być na twoim miejscu i wykonac ten telefon. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Jagienka']Taka sławna jest dziewczynka: [URL]http://krakow.naszemiasto.pl/serwisy/kundel/389516,rendi,id,t.html[/URL][/QUOTE]takie cudne oczy wpatrzone w człowieka, a człowieka 'ani widu, ani słychu'. Boże jakie to niesprawiedliwe.

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja to bym wolała zamiast tego przypominania Rendi przywitać się z jej nowym domkiem i żeby ten wątek był taki sam radosny jak wątek np Timka ...... ehhhh .... marzenia. Chociaż ja wierzę, że one się spełniają gdy bardzo się chce.
Poza tym ja bardzo wierzę w te kobietki, które opiekują się Rendi, aż trudno uwierzyć ale mają na swoim koncie adopcje psiaków, które wydawać by się mogło że nie mają żadnych szans.

• 1 month later...