nika28 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Na prośbę luty4 zakładam wątek. Na starym Widzewie w lesie 2 tygodnie błąkał się pies. Został złapany, i aktualnie przebywa w lecznicy. Nie wiemy ile czasu może tam zostać... Pies nie miał obroży, chipa, nic. Był wychudzony, teraz już trochę nabrał ciałka. Ma ok. 10 lat, może więcej. Czy możliwe żeby ktoś wyrzucił takiego staruszka ? :( Potrzebny DT, a najlepiej DS, ale to chyba marzenie... Zdjęcia będą za kilka dni. Quote
luta4 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Nika bardzo dziękuje chciałam też napisac kilka słów o piesku musiał na gotowanym jedzeniu ponieważ nie znał suchej karmy. Pies jest spokojny, dobrze ułożony, zdrowy w lecznicy nie może zostać na stałe ponieważ nie jest to lecznica 24 godz no i zamknięta w niedziele w przyszłym tygodniu będzie miał zrobione zdjęcia gdyby trafił na ten tekst ktoś komu psiak uciekł to proszę o kontakt tel 790 66 20 20 Quote
Marycha35 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 To czekamy na fotki Grzybka kochanego:) I co dalej z nim.... Quote
luta4 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 w czwartek bedzie miał robione zdjęcia poprosze też redakcje toy o program chcę też w okolicy porozwieszać plakaciki może komuś zwiał, jest zgłoszony jako znaleziony na stronie schronu , więcej pomysłów mi brak MADZIUczy ty pracujesz w sklepie zoologicznym i masz adopcje kotów w sklepie jesli tak to mialabym prosbe o namiary nie chcę ci nic podrzucac oprócz plakaciku. Quote
madzik770 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 tak,pracuję w zoologiku w Tesco na Widzewie.Jak masz jakieś plakaty to ja mam jeszcze znajomych którzy mają swoje zoologiki i u nich też mogę porozwieszać.Póki co niestety leżę w łóżku z ogromnym zapaleniem oskrzeli ale jak tylko wydobrzeję to mogę pomóc w rozwieszeniu Quote
luta4 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Serdecznie dziękuje plakacik dotyczy adopcji 3 m-ce kociaka ktory jako jedyny z miotu przeżył a jest kapitalny zwie się roboczo krawat pozdrawiam i życze szybkiego powrotu do zdrowia Quote
madzik770 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 przyślij mi na maila to wydrukuję i powieszę:) Quote
madzik770 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 z tym zdrowiem to chyba nie prędko,poprzednio badał mnie konował jakiś Abu Dabi i jak wczoraj poszłam do swojej lekarki to się okazało,że jest jeszcze gorzej i zeszło na płuca:angryy: wskakujemy do góry!!! Quote
Marycha35 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ooo, pięknie, co za jełop z kolesia!!!!! To kuruj się:) Quote
Marycha35 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Co tu taka cisza?????? Magduś jak zdrowie??? Quote
nika28 Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Ja dopiero w sobotę mam czas na fotki :( Zadzwonię do luty i jakoś się umówimy. Quote
madzik770 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marycha35 napisał(a):Co tu taka cisza?????? Magduś jak zdrowie??? Dzięki Maryś,jeszcze żyję...ale płuca już chyba wyplułam.Póki co do 2.09 na L4 siedzę,a pani doktor powiedziała,że na tym się nie skończy Quote
luta4 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wczoraj miał sesję zdjęciową i jutro o13 10 bedzie na toy ja teraz czekam az ktoś zrobi krawacikowi zdjecia bo jak biore aparat to on zwiewa Madziu życzę zdrówka nie mam twojego meila serdecznie pozdrawiam Quote
Recommended Posts