Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vega17 napisał(a):
ona tam jest, na 90 % to mala, dostalam mmsa ale wydaje sie byc wysoka. krazy przy orzechowskiej 28-34 c

Byłoby cudownie jeśli to ona...

Dziewczyny to jest Radzionków?

Posted

tak to jest radzionkow, 7 km od bytomia, rzut beretem, mialam dzis 3 wiadomosci o nia ze biega w okolicy orzechowskiej, proslam pania zeby dala jej miske z woda i jedzeiniem zeby sie nie przemieszczala

Posted

ok jutro do nich napisze, mam nadzieje ze mnie wysluchaja i puszcza dalej

mam jescze prosbe, kto podal wiadomosc, jesli sie da, mozna dopisac ze mala jest szczepiona, wysterylizowana i błagam o złapanie jej. aha usunac wiesc o nagrodzie :( z pania Irena dawno nie rozmawialam i naawet nie wiem czy przyjmie psa, nie wiem co robic dalej

Posted

na swoje imie moze uciekac, trzeba ja zapedzic gdzies w czyjas brame, ogrodek, gdziekolwiek, ale do tego moga byc potrzebni ludzie, ewentualnie ze dwie osoby na spokojnie , nie gonic !

Posted

Że nie gonić, to wiem. Mogę tam pojechać jutro, ale dopiero gdzieś 0 10-11 rano. Tyle, że nie mam samochodu, taxi muszę wziąć, no i sama pojadę.
Wątpię, że ją złapię, ale jak ją zobaczę to zrobię fotki i mogę w okolicy rozwiesić ogłoszenia. Tylko tekst potrzebuję.
A gdyby jakimś cudem udało mi się ją złapać to nie będę miała gdzie ją przetrzymać - koty w domu.

Posted

Dostałam. Ona wazy tyle co moje koty, nawet mniej on niektórych. To nie jest ona.
Moim zdaniem nie doszłaby do Radzionkowa. Po drodze jest kilka ruchliwych ulic i wielka budowa.
Trzeba jej szukać w centrum.

Posted

no wlasnie mika jest wielkosci kota, nawet chyba pisze w ogloszneiu , dzis monia tam byla , szukala, pytala nikt jej nie widzial. wiec moze to nie ten pies faktycznie

Posted

Carrie i Tequila napisał(a):
Mam nadzieję, że się znajdzie :( Jak się ktoś do radia odezwie to dam znać.

na kogo jest podany numer w radiu, ja podaje do sibie o nie mam na kogo , jescze zaczynam praktyke wiec nie bede mogla odbierac telefonow za bardzo

Posted

ok dzieki zeb sie ktos odezwal, w ogole dzis pojawilo sie ogloszenie w zyciu bytomskim i dzownil facet ze znalazł sunie, mloda ok 1,5 roku podobna do niej, ufna , z obroza na szyi i pyta czy to ta sunia:(