Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć
czy ktoś miał do czynienia z lecznicą pod koniem w Łodzi, mam psiaka, który został podrzucony (raczej wrzucony przez ogrodzenie na posesje), po wstępnych badaniach okazało się, że ma chorą wątrobę wynik ALT=462 i polecił mi bym kupił Royal Canin Hepatic (a tak naprawdę to psiak ma jeść tą karmę do końca życia), w sumie lekarze zdarli ze mnie naprawdę dużą kasę :-( a jeszcze ta cena za karmę b. wysoka czy ktoś z Was może kupował kiedyś karmę weterynaryjną przez internet?, czy jest jakieś zagrożenie że karma zamówiona przez neta nie będzie taka sama jak w lecznicy? znalazłem firmę która sprzedaje takie karmy w Łodzi przez internet, cena jest korzystna - [url]http://www.lauhau.pl/index.php?url=produktopis&kat=3&pkat=79&id=1238[/url] - co myślicie o tym?
pozdrawiam

Posted

kupowałam karmę weterynaryjną przez internet, cena zdecydowanie korzystniejsza niż w lecznicach, wybierz tylko porządny sklep [na allegro sprawdź opinie] i będzie ok, zaoszczędzisz sporo kasy.

Posted

niestety z polecaniem lecznicy to ciężko, mam "na koncie" dwie zaledwie. ale myślę, że warto odwiedzić klinikę weterynaryjną na gdańskiej 81, pracuje tam kilku lekarzy, więc wspólnymi siłami powinni coś dopomóc :) lecznicy pod koniem nie znam za dobrze, ale po jednym doświadczeniu sprzed lat tam nie wrócę.

Posted

Spróbuj lecznicę ALF na ul. Lewa ?? zapomniałam numeru. Sprawdź w necie. Doktor Maciej Zakrzewski. Jak powiesz, że psiak podrzucony to masz na bank zniżkę za "dobre serce", a karmę kupuj śmiało przez internet. Duuuużo taniej.

Posted

byłem kiedyś na Lewej z kotem i nigdy już tam nie wrócę, ponieważ:
po 1 - dużo ludzi,
po 2 - mało miejsca,
po 3 - jedna konkretna osoba, która zna się na leczeniu zwierząt to Maciej Zakrzewski, a cała reszta to pomocnicy :-(
po 4 - podejście doktora do zwierząt :-( (czułem się jak na wyścigach, raz do jednego stołu a za chwilę do drugiego i znowu powrót i tak w kółko, paranoja)