Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani prosila, zeby jej dac czas do poniedzialku.
Jogi jedzie 17.12, ale odbior psa mialby byc o 5.rano z Katowic Pyrzowic. I tu zaczyna sie robic problem :razz: troche zbyt wczesna godzina, a Pani nie ma samochodu...

Posted

[QUOTE]Tymczasowo mieszkam w Gliwicach wiec dojazd do Pyrzowic jest niemożliwy o takiej porze, bo nie mam samochodu.Może Pani w Katowicach sie ze mna spotkać?( w Katowicach mam rodzinę więc by mi pasowało o każdej porze),bo chyba przez Katowice bedzie Pani przejeżdżać? jeśli nie to jeszcze coś postaram się wymyslić....................proszę dać mi czas na OSTATECZNĄ DECYZJĘ do poniedziałku.Wtedy będę wiedziała już na 100%.[/QUOTE]
Czekamy do poniedzialku zatem. Ale z calego maila ja czarno to widze.

Posted

Hm,Hm,Hm,
to mialo brzmiec jak odchrzakniecie przed przemowa ;)
16.12., jesli nic sie nie zmieni, kochana nasza Jogi zabiera Sniezynka Kremika z Mielca i 17.12 raniutko pani Ewa (ta od malego wyzlika)
odbierze go sprzed lotniska w Pyrzowicach. I zawiezie do pani Agnieszki nowej panci :cool3: Prosze o mocne kciuki i koncentracje w dniach 16-17.12.

Posted

to ja sie zaczynam juz koncentrować ;) żeby sie nic nie zmieniło

i "mój " Cud żeby świeta pod własną choinka spedził ..........:kciuki: :kciuki: :kciuki: [IMG]http://www.madzik.pl/download/choinka2.gif[/IMG]

Posted

Tradycyjnie juz prosze wszystkie ciocie kibicujace mielczanom o mocne kciuki jutro i pojutrze raniutko :modla: Zeby wszystko bylo dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: