Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania14p']Ja też podniosę, negatyw Koksa, powinien rozrabiać w swoim domu, a nie brudzić futerko na dworze (na polu :evil_lol: )![/quote]

u nas też się mówi na polu :evil_lol: a nie na dworze ;)

Posted

[URL="http://forum.boksery.pl/tematy13/kal...3706.htm#67105"][/URL]

też cuda :loveu:
[URL]http://forum.boksery.pl/tematy13/kalendarz-quotmetamorfozy-serc-2007-quot-vt3706.htm#67105[/URL]

Posted

Mialam jedno powazne zapytanie o Sniezynka z allegro. Domek w Pszowie (gdzie okolice Krakow-Katowice :oops: , nie zdazylam sprawdzic). Mieszkalby w domku razem z jamnikiem.

Posted

[quote name='Ulka18']Mialam jedno powazne zapytanie o Sniezynka z allegro. Domek w Pszowie (gdzie okolice Krakow-Katowice :oops: , nie zdazylam sprawdzic). Mieszkalby w domku razem z jamnikiem.[/quote]

ale by było super on taka męska odmiana Marylki jest ..............śliczny

sprawdż Aga :jumpie: oby byli nim zainterewsowani !!!

Posted

Jesli ludzie są chęni i odpowiedzialni, nie tak jak paniusie z Ustronia:shake: to chetnie psiaka wezme. Tylko będę o niemożliwie wczesnej porze, bo o 5 rano:oops:
Plan jest taki: Ludziki moga go odebrać w krakowie 16.12 o każdej porze, lub przyjechac w okolice Pyrzowic(lotnisko) o 5 rano 17.12 Dowozu pod sam dom nie będzie, bo z przykrego doświadczenia wynika, że jesli chętni się sami nie pofatygują, to nigdy nie docenią co się dla ich zrobiło. Vide topik Sproketa

A propos Białaska wczesniej w jego watku napisałam, że znaleźliśmy w Łańcucie jego kopie, dziewczynke. Wtedy nie wiedziałam, że Białasek tez jest z Łańcuta. Jestem teraz pewna, że to rodzeństwo. Świat jest jednak mały:roll: Szkoda tylko, że jakiś pajac rozmnoży, odda byle komu i potem takie są tego skutki.

Posted

Aha Ulka
Trzeba Pani powiedzieć, jesli pyta jak się będą dogadywały z jamnikiem, że kastracja to złoty lek na takie sprawy:razz: Kazdy pies się dogada z drugim, jeśli tylko nie rywalizują ze sobą np teren. Moje dwa dominujace samce, z jajkami to by się pozagryzały, a bez nich od 2 lat, żyja w idealnej harmoni. Także lepiej za wczasu powiedzieć o takiej możliwości. Jak będzie mi danie się z tym Państwem spotkac o postaram się im troche "wyprać mózgi" jak to mówi mój szef;)

Posted

Jogi, napisalam zainteresowanej jakie sa warunki adopcji i zeby sie dobrze zastanowila, bo nikt po psa jechal nie bedzie z powrotem. Jesli cos bedzie nie tak, to psa ma przywiezc do Mielca na wlasny koszt.
Przesle tej Pani jeszcze dzisiaj wzor umowy. Zaraz napisze tez o kastracji, za ktora wiesz ze jestem i podpisuje sie wszystkimi recami ;)