ania14p Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ja też podnioę, "negatyw Koksa", musi szybko pędzić do swojego domu i tam rozrabiać, a nie brudzić futerko na dworze! Quote
ania14p Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ja też podniosę, negatyw Koksa, powinien rozrabiać w swoim domu, a nie brudzić futerko na dworze (na polu :evil_lol: )! Quote
ewatr Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='ania14p']Ja też podniosę, negatyw Koksa, powinien rozrabiać w swoim domu, a nie brudzić futerko na dworze (na polu :evil_lol: )![/quote] u nas też się mówi na polu :evil_lol: a nie na dworze ;) Quote
ewatr Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [URL="http://forum.boksery.pl/tematy13/kal...3706.htm#67105"][/URL] też cuda :loveu: [URL]http://forum.boksery.pl/tematy13/kalendarz-quotmetamorfozy-serc-2007-quot-vt3706.htm#67105[/URL] Quote
ewatr Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 pokazuj sie na pierwszej :multi: on jest taki piękny , młody gdzie ten dom ??? Quote
ewatr Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Cud :loveu: powinien się dzisiaj pokazać w Anonsach aż muszę iść sprawdzić do kiosku czy jest :eviltong: Quote
ania14p Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Śnieżny Cud, biegnie:Dog_run: po dobry domek! Quote
ewatr Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 ślicznosci nasze pokazuj sie [FONT=verdana][SIZE=1][B] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_9.gif[/IMG][/B][/SIZE][/FONT] Quote
ewatr Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 na góre sie pokazywać Cudzie [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/zwierzeta/pieski/15.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Ulka18 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Mialam jedno powazne zapytanie o Sniezynka z allegro. Domek w Pszowie (gdzie okolice Krakow-Katowice :oops: , nie zdazylam sprawdzic). Mieszkalby w domku razem z jamnikiem. Quote
ewatr Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Ulka18']Mialam jedno powazne zapytanie o Sniezynka z allegro. Domek w Pszowie (gdzie okolice Krakow-Katowice :oops: , nie zdazylam sprawdzic). Mieszkalby w domku razem z jamnikiem.[/quote] ale by było super on taka męska odmiana Marylki jest ..............śliczny sprawdż Aga :jumpie: oby byli nim zainterewsowani !!! Quote
Ulka18 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jasna sprawa, ze o wszystko wypytam. Moze Jogi by go podrzucila w okolice Krakowa, Jogi jedzie 17.grudnia do Katowic. Mam nadzieje, ze domek uda sie sprawdzic. Quote
ania14p Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tak, tak sprawdzić i niech Śnieżynek pędzi do swojego domku i będzie tam bardzo szczęśliwy! Quote
Ulka18 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Napisalam drugiego maila z kilkoma dodatkowymi pytaniami. Mam nadzieje, ze to jednak bedzie ten domek. Dobry domek. Quote
ewatr Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Snieżynku to dla ciebie w koncu dziś Mikołaj : [CENTER][IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/b-narodzenie/8.gif[/IMG][/CENTER] Quote
jogi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jesli ludzie są chęni i odpowiedzialni, nie tak jak paniusie z Ustronia:shake: to chetnie psiaka wezme. Tylko będę o niemożliwie wczesnej porze, bo o 5 rano:oops: Plan jest taki: Ludziki moga go odebrać w krakowie 16.12 o każdej porze, lub przyjechac w okolice Pyrzowic(lotnisko) o 5 rano 17.12 Dowozu pod sam dom nie będzie, bo z przykrego doświadczenia wynika, że jesli chętni się sami nie pofatygują, to nigdy nie docenią co się dla ich zrobiło. Vide topik Sproketa A propos Białaska wczesniej w jego watku napisałam, że znaleźliśmy w Łańcucie jego kopie, dziewczynke. Wtedy nie wiedziałam, że Białasek tez jest z Łańcuta. Jestem teraz pewna, że to rodzeństwo. Świat jest jednak mały:roll: Szkoda tylko, że jakiś pajac rozmnoży, odda byle komu i potem takie są tego skutki. Quote
jogi Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Aha Ulka Trzeba Pani powiedzieć, jesli pyta jak się będą dogadywały z jamnikiem, że kastracja to złoty lek na takie sprawy:razz: Kazdy pies się dogada z drugim, jeśli tylko nie rywalizują ze sobą np teren. Moje dwa dominujace samce, z jajkami to by się pozagryzały, a bez nich od 2 lat, żyja w idealnej harmoni. Także lepiej za wczasu powiedzieć o takiej możliwości. Jak będzie mi danie się z tym Państwem spotkac o postaram się im troche "wyprać mózgi" jak to mówi mój szef;) Quote
Ulka18 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jogi, napisalam zainteresowanej jakie sa warunki adopcji i zeby sie dobrze zastanowila, bo nikt po psa jechal nie bedzie z powrotem. Jesli cos bedzie nie tak, to psa ma przywiezc do Mielca na wlasny koszt. Przesle tej Pani jeszcze dzisiaj wzor umowy. Zaraz napisze tez o kastracji, za ktora wiesz ze jestem i podpisuje sie wszystkimi recami ;) Quote
Recommended Posts