Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3.08.2011 odszedłeś Misiaczku... Po wspólnych 14 latach musieliśmy się rozstać... Walczyłeś dzielnie z nerkami, ale widziałam, że cierpisz.. Byłeś ze mną zawsze, nie ważne jaki humor miałam, nie ważne czy mnie zezłościłeś, przychodziłeś, patrzyłeś tymi brązowymi oczkami, trącałeś łapką i wszystko stawało się lepsze... Teraz została mi tylko Twoja fioletowa piłeczka. Nigdy nie wybaczę sobie, że nie zostałam z Tobą do końca :placz: że posłuchałam mamy i wyszłyśmy po 1 zastrzyku... Przepraszam Cię Misiu za to... Mam nadzieję, że kiedyś do mnie wrócisz :(

Miś 3 lata temu

Miś ostatniego dnia

Posted

Doskonale Cię rozumiem,Twoją wrażliwość. Nie obwiniaj sie...Ja tez nie mogłabym uczestniczyć w "tym". To straszne,ze czasem trzeba się rozstać z największym Przyjacielem...Trzymaj sie. On wróci do Ciebie, tylko pod troche inną postacią. Ja kiedys ( 7 lat temu) straciłam ukochaną kotkę, do dziś czasem za nią popłakuję. Obiecałam sobie,ze jak do mnie nie wróci, nie będe miała zaddnego innego kota. Obecnie mam trzy i wierzę ,ze to Niunia jest po ich postaciami...Jestem szczęśliwa, choć łza się w oku kreci...teraz

Posted

Dziękuję Ci bardzo za pocieszenie :) Jako mały szkrab miałam owczarka, przekochaną suczkę Isie, po jej śmierci przez 3 lata nie mieliśmy żadnego futrzaka, a potem przytargałam do domu Moruska... Wszyscy powtarzali, że zachowują się tak samo, że to ten sam pies tylko inaczej wygląda... Więc mam nadzieję, że kiedyś znów do mnie wróci :(

Posted

Tirit, wróci, wróci...
Może tylko inaczej wyglądać...
Przecież życie bez PRAWDZIWEGO przyjaciela nie ma sensu...Tyle Morusków czeka na miłośc... Wiem,ze żaden nie zastąpi tego jedynego Moruska, ale na pewno będzie jego cząstką...
Śliczny ten Twój Morusek! Ma takie mądre oczka i piękne, białe brewki.
Zawsze trudno mi pogodzić sie,ze smiercią nawet nieznanych mi zwierzaków:shake:

• 1 month later...