angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 to jest trudne, mam wybór : [URL="http://www.play.pl/telefony/lg-swift-l5-2/"]LG Swift L5 II[/URL], Samsung Galaxy Trend Plus, Nokia X.. i ten alcatel.. Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']to jest trudne, mam wybór : [URL="http://www.play.pl/telefony/lg-swift-l5-2/"]LG Swift L5 II[/URL], Samsung Galaxy Trend Plus, Nokia X.. i ten alcatel..[/QUOTE] patrząc na firmy , ja bym wybrała w kolejności Nokia , Lg , samsung , alcatel ale i tak pochodziła bym po salonach i wszystkie wzięła do łapy i obejrzała ;) Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 o i jeszcze [SIZE=2]Sony Xperia E1[/SIZE].. Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 a no to teraz trafiłas w moja słabość , ja zawsze wybieram xperie :evil_lol: teraz też mam xperie L ale cos mi sie szybka porysowała a niby taka nie rysząca jest , musze isc załozyc folię załozyć co by mi się bardziej nie porysowała ;) Quote
marta1624 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Aga ja folii nie mam bo jak założyłam to mi powietrze podeszło i mnie wkurzało :D Planowałam kupić nową ale jakoś do sklepu nie trafiam i inne wydatki są :D Trochę porysowana jest, ale nie tak jak poprzedni Samsung ;) Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']u mnie rodzice mają sony :evil_lol:[/QUOTE] w soniacze najlepsze aparaty dają :evil_lol: [quote name='marta1624']Aga ja folii nie mam bo jak założyłam to mi powietrze podeszło i mnie wkurzało :D Planowałam kupić nową ale jakoś do sklepu nie trafiam i inne wydatki są :D Trochę porysowana jest, ale nie tak jak poprzedni Samsung ;)[/QUOTE] Ja miałam folie i mi sie zadarła , miałam nową wiec zdarłam starą i chciałam założyć nowa ale oczywiscie w domu gdzie pełno kłaków , kłaki sie dostały pod folie i od razu sie wkurzyłam i ją wywaliłam , a na mieście koszt nowej od razu z założeniem to 10 zł wiec pojde niech koleś się meczy , nie porysował by mi sie bo bylam juz po tą folie ale za każdym razem słyszałam ze nie ma ze w nastepnym tygodniu mam przyjśc i mi sie znudziło łazić i pytać :lol: Quote
marta1624 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ja w końcu się po nią wybiorę. Tylko muszę zbędną kasę mieć :D Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']chyba tego lg wezme :D[/QUOTE] a ja bym chyba xperie wzięła , choć Lg cieńsza :evil_lol: [quote name='marta1624']Ja w końcu się po nią wybiorę. Tylko muszę zbędną kasę mieć :D[/QUOTE] ja tam nigdy nie mam zbędnej kasy :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 ale ta xperia e1 to podobno gunwo.. :p ciężko :-D Quote
łamAga Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']ale ta xperia e1 to podobno gunwo.. :p ciężko :-D[/QUOTE] no nie widziałam jej na żywo , firma dobra , ale moze sie okazac ze komórka badziew .... Quote
Leokadia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Celowałabym w wszelkie samsungi, dla mnie to tytany, zarówno pod względem wytrzymałości baterii jak i budowy, xperie znowu którąś z kolei ma moja mama i często sie psują, tzn. możliwe, że to po prostu moja mama ma magiczne zdolności destrukcjne, bo ja xperii z rączkach nigdy za długo nie miałam;) Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 albo Nokia Lumia 630? waham się między 3.. lg, samsung i nokia,. :lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Na nokii też nie powinnaś się zawieść, ludzie sobie chwalą;) Quote
Talia Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Angi']albo Nokia Lumia 630? waham się między 3.. lg, samsung i nokia,. :lol:[/QUOTE] Ja mam lg i szału nie robi. Mój chłopak ma samsunga chyba s5 i dużo lepiej śmiga. Quote
angineuuka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 dobra, zamówiłam LG Swift L5 II :> i mam nowy numer ;P Quote
Talia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']hiuston, jest problem....[/QUOTE] Co nie działa? :P Quote
marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Angi']hiuston, jest problem....[/QUOTE] Jaki ????? Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 nie mam tuszu w drukarce :roll: i wyciągnęłam na razie kolczyk .. :p Quote
łamAga Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 To ho do mnie , ja tusz mam , wydrukuje Ci co będziesz chciała :lol: A ja se wybieram po kolczyk od pol roku i sie wybrac nie mogę , no i cały czas mam ten który mi koleś wsadził po przebiciu , już pare razy mi się odkręcił i szukałam malej mikroskopijnej kuleczki żeby z powrotem go wkręcić co by mi sie dziurka nie zarosła , na szczescie zawsze znajdywałam ;) Quote
angineuuka Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 myślałam, ze dostane umowe :lol: co za kolczyk potrzebujesz? Quote
Recommended Posts