Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']to jest trudne, mam wybór : [URL="http://www.play.pl/telefony/lg-swift-l5-2/"]LG Swift L5 II[/URL], Samsung Galaxy Trend Plus, Nokia X.. i ten alcatel..[/QUOTE]

patrząc na firmy , ja bym wybrała w kolejności Nokia , Lg , samsung , alcatel ale i tak pochodziła bym po salonach i wszystkie wzięła do łapy i obejrzała ;)

Posted

a no to teraz trafiłas w moja słabość , ja zawsze wybieram xperie :evil_lol: teraz też mam xperie L ale cos mi sie szybka porysowała a niby taka nie rysząca jest , musze isc załozyc folię załozyć co by mi się bardziej nie porysowała ;)

Posted

Aga ja folii nie mam bo jak założyłam to mi powietrze podeszło i mnie wkurzało :D Planowałam kupić nową ale jakoś do sklepu nie trafiam i inne wydatki są :D Trochę porysowana jest, ale nie tak jak poprzedni Samsung ;)

Posted

[quote name='Angi']u mnie rodzice mają sony :evil_lol:[/QUOTE]

w soniacze najlepsze aparaty dają :evil_lol:

[quote name='marta1624']Aga ja folii nie mam bo jak założyłam to mi powietrze podeszło i mnie wkurzało :D Planowałam kupić nową ale jakoś do sklepu nie trafiam i inne wydatki są :D Trochę porysowana jest, ale nie tak jak poprzedni Samsung ;)[/QUOTE]

Ja miałam folie i mi sie zadarła , miałam nową wiec zdarłam starą i chciałam założyć nowa ale oczywiscie w domu gdzie pełno kłaków , kłaki sie dostały pod folie i od razu sie wkurzyłam i ją wywaliłam , a na mieście koszt nowej od razu z założeniem to 10 zł wiec pojde niech koleś się meczy , nie porysował by mi sie bo bylam juz po tą folie ale za każdym razem słyszałam ze nie ma ze w nastepnym tygodniu mam przyjśc i mi sie znudziło łazić i pytać :lol:

Posted

[quote name='Angi']chyba tego lg wezme :D[/QUOTE]

a ja bym chyba xperie wzięła , choć Lg cieńsza :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ja w końcu się po nią wybiorę. Tylko muszę zbędną kasę mieć :D[/QUOTE]

ja tam nigdy nie mam zbędnej kasy :eviltong:

Posted

[quote name='Angi']ale ta xperia e1 to podobno gunwo.. :p
ciężko :-D[/QUOTE]

no nie widziałam jej na żywo , firma dobra , ale moze sie okazac ze komórka badziew ....

Posted

Celowałabym w wszelkie samsungi, dla mnie to tytany, zarówno pod względem wytrzymałości baterii jak i budowy, xperie znowu którąś z kolei ma moja mama i często sie psują, tzn. możliwe, że to po prostu moja mama ma magiczne zdolności destrukcjne, bo ja xperii z rączkach nigdy za długo nie miałam;)

Posted

[quote name='Angi']albo Nokia Lumia 630?
waham się między 3.. lg, samsung i nokia,. :lol:[/QUOTE]
Ja mam lg i szału nie robi. Mój chłopak ma samsunga chyba s5 i dużo lepiej śmiga.

Posted

To ho do mnie , ja tusz mam , wydrukuje Ci co będziesz chciała :lol:

A ja se wybieram po kolczyk od pol roku i sie wybrac nie mogę , no i cały czas mam ten który mi koleś wsadził po przebiciu , już pare razy mi się odkręcił i szukałam malej mikroskopijnej kuleczki żeby z powrotem go wkręcić co by mi sie dziurka nie zarosła , na szczescie zawsze znajdywałam ;)