angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 pewnie, że ma. :evil_lol: ale nie ma karty pamięci :grins: Quote
betty_labrador Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Kaaasia']Nie wszscy. Niektórzy wracali ze spaceru z psami :eviltong:[/QUOTE] I szukają nocnych wrażeń? :diabloti: ? Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 [quote name='betty_labrador']I szukają nocnych wrażeń? :diabloti: ?[/QUOTE] nie wnikam . :diabloti: Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='motyleqq']ile masz kuwet w domu? przy dwóch kotach powinny być trzy, zwłaszcza jak nie do końca się dogadują. karmiłabym je oddzielnie, a miskę z wodą postawiła zupełnie gdzie indziej niż jedzenie(bardziej naturalne dla kota, zwiększające poczucie komfortu). to tyle co mogę doradzić na początek i co zawsze doradzam problemowym kotom na początek :) w ostateczności można sięgnąć po feromony, są skuteczne(sama próbowałam). u nas z reguły nikt nikogo nie bije. czasem są dziwne okresy, jak ktoś jest w ciąży albo w rui, ale wiadomo, że to nie jest codzienna sytuacja i można się dziwnie zachowywać. a Ty je masz od początku razem, czy któraś była pierwsza?[/QUOTE] kuwety mamy dwie , wiem ze jest zasada u kotów ze kuwety= ilośc kotów +1 ale mamy dwie i tak jakoś zostało , miseczki mają dwie i do suchego i do mokrego , jak dostają mokre to jedzą do pewnego momentu a pozniej sie zamieniaja miseczkami i dojadają resztę , wtedy nie ma bijatyk :shake: Pierwsza była Pepsi , po jakiś 2 latach doszła Ibri ;) Quote
łamAga Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']dodaj 3 :grins:[/QUOTE] i chyba na lampie sobie ją ustawie Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Angi'] problem? 8)[/QUOTE]Nie :eviltong: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Coma, mistrz agility na jednej hopce :grins: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 męczę się z pomniejszaniem :P Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 nie wiem czy będą, zmniejszać mi się nie chce :mdleje: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 zgrywają się jeszcze, wrzuciłam bez zmniejszania dlatego tyle trwa :P Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ja tam jestem cierpliwa... czasami:diabloti: Quote
angineuuka Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 bo zaraz nie pokażę :grins: i nie zobaczycie miszcza agi! :evil_lol: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Ja tam jestem cierpliwa... czasami:diabloti:[/QUOTE] Chyba rzadko :diabloti: Quote
Buńka Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 No napisałam że [U]czasami[/U]:eviltong: Proszę nas tu nie denerwować i wstawiać foty:diabloti: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Angi']czasami dodam :diabloti:[/QUOTE] Nie, nie nie. Nie rozumiemy się. My czasami jesteśmy cierpliwe, Ty masz zawsze dodać:diabloti: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Idę po drugą herbatkę:siara::evil_lol:[/QUOTE] Tym razem z jakimś dodatkiem, czy nie? :evil_lol: Quote
Recommended Posts