ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Leniwie, bo nie czuję się najlepiej... ;) a dzieci śpią;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Dziękujemy, dziś jedziemy na przegląd do wet;) zobaczymy jak to będzie..;) mam filmik, tylko jak usunąć ścieżkę dźwiękową i wstawić?;) Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy, dziś jedziemy na przegląd do wet;) zobaczymy jak to będzie..;) mam filmik, tylko jak usunąć ścieżkę dźwiękową i wstawić?;)[/QUOTE] w jakim formacie masz filmik? bo zwykle to windows movie maker, ja nie moge go uzywac bo tz aparat nagrywa w mov :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Pojęcia nie mam, otwieram go przez windows media player;) i tam działa:) Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pojęcia nie mam, otwieram go przez windows media player;) i tam działa:)[/QUOTE] kliknij prawym i wejdz w wlasciwosci i tam masz rozszerzenie :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Chodzi Ci o rodzaj pliku?Tu pisze, że to plik mp4, to tak? Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Chodzi Ci o rodzaj pliku?Tu pisze, że to plik mp4, to tak?[/QUOTE] Tak!! Jak duzy to jest plik? bo bym mogla Ci go przerobic ze bys nie miala dzwieku :razz: ew dodac jakas muzyke zamiast tego, moj @ masz to wyslij mi jak nie jest za duzy :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 89,8MB, dużo?;) super :):):) ja nie umiem, była bym wdzięczna, a tam w tle tylko cmokanie słychać...:P Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [url]http://zapytaj.onet.pl/Category/007,007/2,2258686,Jak_usunac_dzwiek_z_filmu_w_Windows_Movie_Maker_.html[/url] [url]http://forum.dobreprogramy.pl/windows-media-maker-usuwanie-dzwieku-t288281.html[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Powiedzmy, że mi się udało;) ale jak się to tu wstawia?:D hehehe (wiem, jak dziecko...:P) Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Powiedzmy, że mi się udało;) ale jak się to tu wstawia?:D hehehe (wiem, jak dziecko...:P)[/QUOTE] tu sie nie da, trzeba jak zdjecia na jakis serwer np [url]www.youtube.com[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 No i jest problem, bo ja mam konto na yuotube, ale nie mogę przesłać filmu z tego movie makera, a nie umiem tego zmienić? Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No i jest problem, bo ja mam konto na yuotube, ale nie mogę przesłać filmu z tego movie makera, a nie umiem tego zmienić?[/QUOTE] masz tam po lewej ostatnie menu i tam eksportujesz na komputer przerobiony plik a potem na youtube. ja mam szwedzka wersje movie maker to nie wiem jak to pl sie nazywa "Jeśli edycja filmu w programie Windows Movie Maker została zakończona, wybierz polecenie ,,Publikuj film" lub ,,Zapisz plik filmowy" (w zależności od wersji) w menu ,,Plik" w celu utworzenia pliku wideo, takie jak plik .avi lub .wmv. " [url]http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=pl&answer=77339[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [video=youtube;Ne8UhnJA7nA]http://www.youtube.com/watch?v=Ne8UhnJA7nA[/video] A widzisz :) no i się ładuje ;) I proszę się nie śmiać... to mój 1 filmik:oops::oops: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 :multi:Dzięki Deer:Rose::Rose::Rose: Gdyby nie Ty... to by filmiku nie było:loveu: Quote
taxelina Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']:multi:Dzięki Deer:Rose::Rose::Rose: Gdyby nie Ty... to by filmiku nie było:loveu:[/QUOTE] Polecam sie na przyszlosc :razz: Ale rozbrykane towarzystwo :) Quote
Monika_tbg Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 aaa ale Ona genialna jest!!!! i jak łapusie skłąda pod siebie :loveu::loveu::loveu::loveu: Jeśli mała była by do adopcji, to miała bym super domek dla niej:) Quote
Pegaza Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 R mala cudna :loveu: ja nie wiem jak ktos moze chciec oddac takie cudo? no chyba ze sytuacja zyciowa go zmusza ale nie wiem, nie wiem.. ja bym nie umiala:roll: filmik fajny, podklad muzyczny tez mi sie podoba :) mala przebiera tymi nozkami w takt muzyki hihi a Dee to chyba troche zazdrosna co? bo na filmiku chciala byc przed nia..;) Quote
monia&nero Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 fajny ten filmik! normalnie z ukladem tanecznym :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Cieszę się, że filmik się podoba:loveu: taki na szybko...:roll: Dee taaaaaak, ona wszędzie musi być pierwsza, niezależnie od sytuacji...:evil_lol: Ona generalnie jest taką rządzicielką stada:diabloti: Układu nie było, ale moje cmokanie i mlaskanie musiałam zastąpić jakimiś przyjemniejszymi dźwiękami, więc wrzuciłam co miałam pod ręką;) To może coś jeszcze nakręcę :grins: Pierwsza wizyta u wet i jednak mam cieczkę :roll: Quote
monia&nero Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 a wygladało jak wyćwiczony układ taneczny Wiki:) a poza cieczką wszystko dobrze z Wiki? Zdrowa? Quote
Paulinka10 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Super filmik:)cudna cała trójeczka:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Heeheheh, nie prawda to nie było ćwiczone:lol: Ale ona się zachowuje jak księżniczka:loveu: Tylko taka nieufna, biedna... śpi sama w kąciku, na kolanka nie wejdzie... Poza tym jest parę "rzeczy" do zrobienia, ale pomału... osłuchowo ok, dostała na karczek preparacik (z resztą moje panny też), pomału dojdziemy do wszystkiego, musi ciut przytyć, zęby trzeba zrobić, sterylkę.. Nauczyć wszystkiego, szczególnie pewności siebie... Cholercia strasznie mi jej szkoda jak na nią patrzę:roll: hmmm.... Quote
Recommended Posts