Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]A ja mogę potwierdzić, że w 2008 roku w lutym w Rzeszowie będzie organizowana międzynarodówka;-).[/QUOTE]
Na razie dostaliś"my" tylko pozwolenie. ;-) Zobaczymy jak będzię z organizacją.

Pozdrawiam
Gaba

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Polna[/B], ale pamiętaj, że to tylko zgłoszenia internetowe...
Pzdr.[/QUOTE]

w sumie juz i tak własnie zakończylam zabawe z wystawami :bigcry: Nigdzie juz nas nie będzie... :placz:

Posted

[quote name='Elitesse']co sie stalo ???[/QUOTE]
Fanta ma padaczkę :placz: Kurcze to trzeba miec szczęście dwa psy (rodowodowe) i dwa z padaczką :shake:

Posted

[quote name='Polna']w sumie juz i tak własnie zakończylam zabawe z wystawami :bigcry: Nigdzie juz nas nie będzie... :placz:[/quote]
Nie przejmuj się, sa inne ciekawe sposoby na spędzanie czasu z psem.
My jeszcze nie zaczeliśmy a juz musieliśmy skończyć.

A jak to jest z psem nie zgłoszonym na wystawę ? Wpuszczą mnie razem z psem ?

Posted

[QUOTE]A jak to jest z psem nie zgłoszonym na wystawę ? Wpuszczą mnie razem z psem ?[/QUOTE]

Formalnie jest to zabronione, ale jak wiadomo Polak potrafi, wiec sa sposoby na wejscie z niezgloszonym psem (na niektorych wystawach wlasciwie nie ma z tym zadnego problemu).

Tyle, ze nie bardzo rozumiem po jakiego grzybka chcesz sie pchac z psem do zatloczonej hali, skoro go nie wystawiasz :roll:

Posted

[quote name='BabyCakes']Formalnie jest to zabronione, ale jak wiadomo Polak potrafi, wiec sa sposoby na wejscie z niezgloszonym psem (na niektorych wystawach wlasciwie nie ma z tym zadnego problemu).

Tyle, ze nie bardzo rozumiem po jakiego grzybka chcesz sie pchac z psem do zatloczonej hali, skoro go nie wystawiasz :roll:[/quote]

Mam psa rasy u którego socjalizacja jest bardzo ważna, próbuje go zabierać na miasto , niestety w mojej wsi nie ma zabardzo warunku na socjalizację. Łapie się wszystkich sposób, bo pies jeszcze jest młody :roll:

Posted

[QUOTE]Mam psa rasy u którego socjalizacja jest bardzo ważna, próbuje go zabierać na miasto , niestety w mojej wsi nie ma zabardzo warunku na socjalizację. Łapie się wszystkich sposób, bo pies jeszcze jest młody[/QUOTE]

Co kto lubi :roll:
Mysle, ze socjalizacja jest ogromnie wazna w przypadku kazdej rasy. Moj pies nigdy nie byl na wystawie "w odwiedziny", a nie ma brakow socjalizacyjnych :cool3:

Kazdy robi tak, jak uwaza za stosowne, dla mnie zabieranie niezgloszonego psa na wystawe (zwlaszcza halowa) jest zwiazane z niepotrzebnym zmeczeniem u obu stron. Moj pies wiekszosc czasu spedzonego na wystawie przesypia w swojej klatce. Nie wyobrazam sobie spacerowania z nim przez pol dnia w tloku (w Rzeszowie - poza korytarzami - jest dosc tloczno) i halasie. Trudno ogladac inne psy, jezeli jest sie zajetym swoim.

Posted

zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej :)

tak to prawda że w 2008 roku w Rzeszowie odbędzie się wystawa międzynarodowa z prawem przyznania CACIB.

Posted

[quote name='BarbeSale']tak to prawda że w 2008 roku w Rzeszowie odbędzie się wystawa międzynarodowa z prawem przyznania CACIB.[/quote]

Osobiście bardzo mi się ta wiadomość podoba i już Rzeszów wpisałam jako pierwszą wystawę w Polsce w 2008 roku :)

Posted

[quote name='BarbeSale']zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej [quote]

Oooo, to pójdziemy na całość - jak przedłużą to sie zgłosim, jakoś nie ciagnie mnie, chociaż mam relatywnie blisko, pewnie to z powodu braku śniegu.

Posted

[quote name='dachenoceras'][quote name='BarbeSale']zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej [quote]

Oooo, to pójdziemy na całość - jak przedłużą to sie zgłosim, jakoś nie ciagnie mnie, chociaż mam relatywnie blisko, pewnie to z powodu braku śniegu.[/QUOTE]

:hmmmm: jak to jeszcze nie zgłoszeni ????? :nono: :nono: do Rzeszowa trzeba koniecznie jechać :agrue: noooo bo z kim ja pojadę :modla:

Posted

[quote name='AnkaW'][quote name='dachenoceras'][quote name='BarbeSale']zgłoszenia zostaną najprawdopodobniej przedłużone do 19 stycznia, ale i tak lepiej zgłosić psa wcześniej niż póżniej

:hmmmm: jak to jeszcze nie zgłoszeni ????? :nono: :nono: do Rzeszowa trzeba koniecznie jechać :agrue: noooo bo z kim ja pojadę :modla:[/quote]

Dobra niech będzie. Wszak mam tam coś zaległego do odebrania z lata.