marcelinka371 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) nieaktualne Edited August 11, 2013 by marcelinka371 Quote
jamnicze Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Możesz brać udział w konkurencji Młody Prezenter :). Tam są dwie grupy wiekowe. Najlepiej udaj się do najbliższego oddziału ZK oraz na wystawę i spróbuj nawiązać kontakt z właścicielami psów. A z jakiego miasta jesteś i ile masz lat? Quote
marcelinka371 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Jestem z okolicy Legnicy (woj. dolnoslaskie).Mam 12lat .Znam sie w miare na wystawach pieskach i kynologi:) Quote
Chein Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Więc w konkursie Młodego Prezentera byłabyś w gr. młodszej. Ta konkurencja przygotowywuje przyszłych świetnych handlerów do jak najlepszego pokazywania psów na ringach wystawowych. Polecam zacząć od tego konkursu, żeby wszystkiego się nauczyć, a dopiero potem brać się za wystawianie psów na "prawdziwym" ringu. Quote
marcelinka371 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Dzieki bardzo:) Mam nadzieje ze znajdzie sie jakis piesek którego bede mogła wystawiac:) Quote
Recommended Posts