Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 724
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daniello85']listonosza niestety niema codziennie azyr jest tym niepocieszony :p[/QUOTE]

może się oświęcę i choć ze dwie czyste kartki tygodniowo wyślę żeby Ziutol nie czuł się pomijany :)

a jak pójdziemy na spacer to porównamy doopy Ziutkowo-Moniaste zobaczymy czy schudł :diabloti:

ciekawe jak by zareagował gdybym ja na posesję mu wlazła ;)

Posted

[quote name='fioneczka']może się oświęcę i choć ze dwie czyste kartki tygodniowo wyślę żeby Ziutol nie czuł się pomijany :)

a jak pójdziemy na spacer to porównamy doopy Ziutkowo-Moniaste zobaczymy czy schudł :diabloti:

ciekawe jak by zareagował gdybym ja na posesję mu wlazła ;)[/QUOTE]

wleź a Kris niech nagrywa :)

• 2 weeks later...
Posted

pozwolę sobie zaprosić na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234631-kobiece-ubrania-elegancie-i-sportowe-na-astke-i-dobk%C4%99-do-11-11-12?p=19900147#post19900147"][COLOR=#EE82EE][B]kobiecy bazarek z ubraniami i eleganckimi i sportowymi, koszulkami i kurtkami ... są także torebk[/B][/COLOR]i[/URL] :-) Kasa na Depresję oraz Lunkę :-)

• 1 month later...
Posted

ok temat listonoszy juz zostawmy :)

a teraz przyszła zima więc trzeba było odpowiednio przygotować Azyra vel Ziutka do tej pory roku :) Azyros dostał piękną czarną kurteczke z kapturkiem :) fotki wkrotce zamieszcz jak Zadzior si prezentuje w zimowej kurteczce

Posted

[quote name='Daniello85']ok temat listonoszy juz zostawmy :)

a teraz przyszła zima więc trzeba było odpowiednio przygotować Azyra vel Ziutka do tej pory roku :) Azyros dostał piękną czarną kurteczke z kapturkiem :) fotki wkrotce zamieszcz jak Zadzior si prezentuje w zimowej kurteczce[/QUOTE]

Daniel, on do tych szelek z kolcami to powinien ramoneskę dostać :P

Posted

[quote name='Daniello85']ramoneskę ? niekumam hehe[/QUOTE]

Daniel zapomniałam że Ty (ze względu na wiek :diabloti: ) możesz nie wiedzieć co to ramoneska

[quote name='Alicja']......... :cool2: i małe glaniacze :loveu:[/QUOTE]

oooo glanki dla niunia i skóra ... wypas chłopak (tylko uszy ma ciapkowe, trzeba plastrem podkleić żeby wyglądu nabrał ;)

Posted

[quote name='Rika-diablica']Fioneczka jak juz jesteś to może umówimy sie na spacerek w sobote tak o 12:00 z Azyrem, Monisią i Riką na spacerek ??[/QUOTE]

jestem ZA :) ... park ? postraszymy ludzi :P ?

Posted

[quote name='Daniello85']tak zrobimy nalot w parku i przegonimy ludzi :)[/QUOTE]

no tak, Ziutek w nowej kurtce, Rika w nowej kurtce ... muszę Moni coś na szybko ogarnąć coby jak wsiok nie wyglądała ;)

Posted

[quote name='fioneczka']no tak, Ziutek w nowej kurtce, Rika w nowej kurtce ... muszę Moni coś na szybko ogarnąć coby jak wsiok nie wyglądała ;)[/QUOTE]

Monisia jest tak ładna że co bys jej nie założyła to i tak wygląda rewelacyjnie :), ale jak to mówią że ładnemu to we wszystkim ładnie :). A nasza Rika dostała 2 kubraczki, jeden taki sam jak ma Ziutek i drugi co ja wylicytowałam :)

Posted

[quote name='Rika-diablica']Monisia jest tak ładna że co bys jej nie założyła to i tak wygląda rewelacyjnie :), ale jak to mówią że ładnemu to we wszystkim ładnie :). A nasza Rika dostała 2 kubraczki, jeden taki sam jak ma Ziutek i drugi co ja wylicytowałam :)[/QUOTE]

kubraczki Riśki i Ziutka szyte czy gdzieś coś fajnego dorwaliście ... gadaj mi tu zaraz

[quote name='Daniello85']tak chodzi o sobotę 15 grudnia[/QUOTE]

ok

Posted

[quote name='Daniello85']kupilismy gotowe, znalezlismy ostatnio jakis sklep w necie i ztamtąd kupilismy Sylwia powinna miec linka do tego sklepu :)[/QUOTE]

i nic nie powiedzieli że zamawiają :placz:
zołzy