martesa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witam,od wczoraj jestem posiadaczka 8 tyg ON i nie wiem ile dziennie powinien jesc posilkow.Karmie go eukanuba,ale czy sucha karmastarczy?Czy moge mu podawac jakies warzywa i witaminy?Pomozcie,dgyz jestem nowicjuszka w tych sprawach.Czy moj piesek moze miec biegunke od karmy ktora mu podaje(karme kupilam razem z pieskiem,wiec gdy ja jadl caly czas to nie powinno byc problemow). ;) Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 4 razy dziennie.moja rada :odstawiaj eukanube i przestawiaj szczeniora na cos bardziej onkowego np.proformance itp.na eukanubie onki rosna za szybko. Quote
martesa Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 A czy moge mu podawac np ryz z warzywkami i miesem a odstawic sucha,no i jakie ilosci? Quote
ayshe Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 mozesz oczywiscie.musisz tylko dodawac suplementy dla szczeniat.aczkolwiek nie jestem zwolennikiem trzymania onka na gotowanym.baaaaardzo dawno temu gotowalam psom...niestety juz mie pamietam ile ja czego dawalam.:oops: .to bylo naprawde daaaawno temu:cool1: . Quote
martesa Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Suplementy to znaczy witaminki?:oops:Nie jestem mocna w tych sprawach.No i czy sa takie multiwitaminy dla psow,aby dostarczyc wszystkich skladnikow? Quote
ayshe Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 oczywiscie ze sa.np.firmy beaphar.sprawdzaja sie b.db.dla onkow. irish cal sie nazywa.do tego algi-algolith,tez beaphar i starczy:). Quote
Recommended Posts