Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
W naszej stajni pojawilo sie ogloszenie o oddaniu w dobre rece dwoch seterow gordonow.
Dzis mialam okazje rozmawiac z ich wlascicielka.
Psy tak naprawde naleza do jej rodzicow. Poniewaz starsza Pani ma ostra oseoporoze nie moze zajmowc sie dluzej tymi psami mimo iz maja do dyspozycji caly dom z ogrodem.
Jej corka z ktora rozmawialam ma ponoc alergie i astme wiec takze nie jest w stanie wziac tych dwoch psow pod swoj dach.
Nie wiem na ile mowila prawde wiadomo jest jednak ze psy szukaja pilnie domu.
Zdjec nie posiadam ale podaje dane psow i nr pod ktory nalezy dzwonic.

Suczka: Kasta 4-letnia, wystawiana, figuruje jako suka hodowlana, raz miala szczenieta, obecnie wysterylizowana

Pies: Dino 1,5 roku, niewystawiany, syn Kasty

Niestety nie znam przydomkow hodowlanych. Wiem tylko ze psy moga isc osobno ale dla nich byloby lepiej gdyby znalazly wspolnie jeden dom. Lagodne w stosunku do dzieci. Psy mieszkaja kolo Krakowa w okolicach Wrząsowic - niedaleko stajni w ktorej jezdza konno dzieci tej pani. Kontakt w sprawie psow: 508-10-11-22.

Ja tylko zamieszczam informacje a o wszelkie szczegoly nalezy pytac wlascicielke telefonicznie.
Wlascicielka nie jest zorientowana gdzie umieszczac tego typu ogloszenia wobec tego ja wyreczylam.

Z tego co wiem wlascicielom zalezy na dobrych domach dla psow, psy sa wychowane w ogrodzie ale moga isc do mieszkania - wazne aby zajac sie nimi wlasciwie wedlug wymagan rasy. Mam nadzieje ze oba znajda swoje domki albo jeden wspolny :)

Pozdrawiam
Marta