Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj na festynie miałam okazję poznać cudowną suczkę która ma okolo 2 lat jest bardzo energiczna, na początku na smyczy ciągnęła jednak później jej to minęło ;) Widać że dogaduje się z innymi psami oraz dziećmi. Wygląda nieco jak bernardyn jednak ma inny pyszczek i jest mniejsza. Bardzo kocha ludi lgnie do nich nie ma nic przeciw czesaniu najchętniej dawałaby buziaki. Jej numer schroniskowy to 999.

Posted

[quote name='Bazyliszek']Czy zna ktoś ciotki od bernardynów?

No nie wiem... nie wiem! :)

Dziewczyny... bardzo proszę o kontakt do adopcji... wstawiam malutką na stronę adopcyjną benków na FB...
a macie może więcej fotek AMAI... (Amai, bo słodka!)... bardzo by się przydały!
http://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744?v=wall#!/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744?v=wall

i wrzucam informację na stronę ogólną benków na DGM:
http://www.dogomania.pl/threads/133903-BERNARDYNY-adopcje.-Przeka%C5%BC-na-bernardyny-1-swojego-podatku!?p=17005170#post17005170

Bardzo przydałaby się pomoc w ogłaszaniu dziewczynki!

Posted

[quote name='Bazyliszek']No więc tak zdjecia postaram sie jeszcze jakies dodac później a kontakt to do weta
Lekarz Weterynarii
Wiesław Borkowski
tel. 501-37-37-35, 603 03-57-19

A info o sterylizacji?
Dziś nie będzie mnie, więc się nie stresujcie (mój mail przy awatarze na stałe)... wrzucę jak tylko wrócę.

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='zuzlikowa']... malutka- uciekłaś niejako sprzed oczu... tyle jest psiaków beniastych, że można się już zagubić... podrzucam i bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu suni...

ponawiam prośbę...

• 2 weeks later...